Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz daha uzun olsaydı şu chapter 3 keşke :(

Roche tarafını seçip bi daha bitiricem artık.

Bu arada paramı hak eden bi kaç oyundan biri, ilk oyunu da almıştım bunu da aldım helal olsun adamlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Haziran 2011; 12:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Ya bitti oyun tadı damağımda kaldı.

Bu arada paramı hak eden bi kaç oyundan biri, ilk oyunu da almıştım bunu da aldım helal olsun adamlara.

Herkesin yakındığı tek nokta. KISA olması malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: reter

quote:

Ama yine de değiyor verilen paraya. Bana bi daha oynama motivasyonunu veren çok ama çok az oyun vardır.
    Belki 25 senedir oyun oynarım. Şunu söylüyorum ki kendi türünde çok büyük atılım yapmıştır Witcher 2.

Çok özel bir yer edindi kendine artık.
  • bu gibbet red tools programı ya ben açamadım yada bu program win7 de çalışmıyor sürekli netframework 4 isteği hatasını alıyorum oysa net 4 paketi yüklü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

quote:

quote:

quote:

ben bir türlü tuzak kurmayı veya bomba atmayı beceremedim. sol alttaki 2 yuvarlağın 2.sinde hep rotten meat gösteriyor. bir kere onu pocketa koymuştum. klavyede r tuşuna bastım, geralt eti toprağa dikti ama et hala orada gözüküyor. ne yapacağım?

önce inventory'e gidiyoruz fırlatmalı itemleri sağ üstte beşli yuvaya taşıyoruz oyun esnasında r ile fırlatıyoruz. gerekli yerde nekker yuvalarına da bomba tıkabiliyoruz

onu yaptım olmadı. rotten meat ı drop bile ettim(load yapıp) ama gene sağ alttaki yuvarlakta rotten meat gitmedi. r ye basınca bir şey olmuyor.

şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım(bire bir dövüşmeyi daha çok severim). ama queen endregda karşıma çıktı ve kılıçla ölecek gibi değil. sonucunda önemli şeyler vermiyorsa bu yaratıkla hiç uğraşmayayım.

şunu belirteyim queen enderga ile dövüşürken yere işaret koymak iyi oluyor canavar yavaşlıyor, sonra ctrl ile menü açıp sağdaki slotlardan mouse ile seçip fırlatmayı deneyin.
    rotten meat gibi nesneler sanırsam canavarları üstüne çekmek içindi.

eti drop ettim, oyunu açtım kapadım filan düzeldi. biraz uğraştırdı ama yendim queeni.

valla queen endrega troll golem ne varsa ezin geçin trophy veriyor takıyorsunuz üstünüze damage'ınızı armor'unuzu artırıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ama yine de değiyor verilen paraya. Bana bi daha oynama motivasyonunu veren çok ama çok az oyun vardır.
    Belki 25 senedir oyun oynarım. Şunu söylüyorum ki kendi türünde çok büyük atılım yapmıştır Witcher 2.

Çok özel bir yer edindi kendine artık.

tabiki şüphesiz değer konusunda haklısınız.haz heyecan ve zevk veren bir oyun witcher 2 ilk oyunda olduğu gibi bunda da başarıyı yakaladılar.umarım bu tip oyunları daha sık görürüz.artık oyun dünyasında büyük bi gelişim sözkonusu.böyle oyunları gördükçe oyuncuların iştahı kabarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

bu gibbet red tools programı ya ben açamadım yada bu program win7 de çalışmıyor sürekli netframework 4 isteği hatasını alıyorum oysa net 4 paketi yüklü...

MS-DOS'la açılıyor her sistemde, direk açmaya çalışma.
  • kralın süikastçısı nasıl öledürülüyor 1 saattir öldüremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

kralın süikastçısı nasıl öledürülüyor 1 saattir öldüremedim

güldüm niyeyse ilk kez karşılaşıyorsan

öldürmüyorsun zaten %50 can barını düşür yeter biraz zor fight o yüzden öyle odun gibi dalmayacaksın trap bomb throw dagger ne varsa kullan queen sign kullan ama dikkat o da witcher o da kullanacak o yüzden sürekli hareket et bombalarından kaç quenn açtığında saldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

kralın süikastçısı nasıl öledürülüyor 1 saattir öldüremedim

güldüm niyeyse ilk kez karşılaşıyorsan

öldürmüyorsun zaten %50 can barını düşür yeter biraz zor fight o yüzden öyle odun gibi dalmayacaksın trap bomb throw dagger ne varsa kullan queen sign kullan ama dikkat o da witcher o da kullanacak o yüzden sürekli hareket et bombalarından kaç quenn açtığında saldırma.

Bomba yoktu ama hallettim hallederkende neler çektim. oyun aşırı bagımlılık yapıyor sabahtan akşama başındayım yarına biter inşallah
  • ben onu sıfırladım ama adam script olarak ölmesi yasak. şimdi oynuyorum da vernon roche tarafının yan görevleri çok daha iyi.
  • quote:

quote:

benim de ilk oyunda yakındığım şey çok uzun olmasıydı sıkılmıştım artık
  • We'll meet again, White Wolf. Berengar
  • aslında orda metin hatası var We'll meet again, While Wolf yazıyordu. Oyunda tek hata bu.
  • Uuuuv, aklıma sağlam bir mod fikri daha geldi, ona başlıyım hemen
  • quote:

aslında orda metin hatası var We'll meet again, While Wolf yazıyordu. Oyunda tek hata bu.

Ne ima etmeye çalışıyorsun ? Yazdığım metin 1ci oyunda vardı. Ayrıca metinde hata falan yoktu, düzgündü. Oyun da hatalar ile doluydu. Enchanted Edition ile biraz hafifletildi.
  • White yerine While yazıyordu demek istedi galiba.
  • aynen öyle oyunu ikinci kere bitirdim white wolf yerine while wolf yazıyordu o gözümden kaçmadı. en son cümlelerdeydi herhalde roche söylüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Haziran 2011; 19:14:42 >
  • Şimdi anladım. Deseydin ya 2ci oyunda da söylüyor diye. 1ci oyunda Berengar'da aynısını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5899691A1 -- 11 Haziran 2011; 20:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

Şimdi anladım. Deseydin ya 2ci oyunda da söylüyor diye. 1ci oyunda Berengar'da aynısını söylüyor.

Bu arada birinci oyunun enchanted sürümünü kurdum oynamaya çalıştım yine olmadı.
    Adamın vücut animasyonu, kılıç çekme kılıç bırakma, dövüş mekaniği yani cidden şirketin ilk oyunu olması nedeniyle amatörlükler kabak gibi ortada.
    ikinci ile arada dağ gibi fark var. İkinci oyun Takdire şayan. Vernon rotası fazlasıyla entrika, ihtiras ve ihanet doluydu. Kurguyu çok başarılı buldum.

Şu yennefer olayının sonunu merak ettim bir yerden kitap bulursam cidden okuyacağım.
    bir arkadaşım uzun zaman önce okuduğu bir kitaptan bahsetmişti "Drizzt Do’Urden" ikisinin tipleri birbirine benziyor.
    16 değişik son değil 16 kilit nokta gördüm. Bunlardan 15'ini yerine getirdim herhalde. Artık sildim gitti.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.