Şimdi Ara

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.278
Cevap
21
Favori
342.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RichardRose

Şu kasma sorununa bir yama getirseler oynamaya başlıyacam.Übersiz high seçeneğini yapıyorum savaşlarda falan 25'e iniyor yine.6870 ekran kartı var nasıl bir sistem istiyor arkadaş bu oyun..

Aynı Derdi Bende Çekiyorum :S
  • oyun kurulduktan sonra serial code yazan yere 1111-1111-1111-1111 yazdım, updateleri kendisi otomatik yaptı, c.ack falan da istemedi..
  • oyun biti ama ne çile çektim
    bilgisayar rest atması yada 1440 900 ekran kendi çözünürlüğe oyun içerisinde geçip kilitlenmesi

1.2 patch geldi de bir daha kilitlenme olmadan oyun bitirdim
    chapter 3 hiç olmamış aldıgım görevler yapamadan oyun bitti

ordaki kızın yanına gitim ejderha savaştık bir bakmısın oyun bitmiş
  • geçmiş olsun bari bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

beyler oyun açılıyor gibi olup tekrar windowsa launcher a dönüyor sorun nedir sizce

Antivirüsünüz oyun dizini içersindeki paul.dll'yi bloke ediyor. Oyuna girmeden önce antivirüsünüzü kapatın ve paul.dll'yi tekrar kopyalayın.

teşekkürler işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladex

oyun kurulduktan sonra serial code yazan yere 1111-1111-1111-1111 yazdım, updateleri kendisi otomatik yaptı, c.ack falan da istemedi..

evet çünkü drm korumasını kaldırdılar oyuncuyu düşünmek bu olsa gerek.
  • 18+
     The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (2011) [ANA KONU]

Geronimo , önceki sayfalarda var anlatıldı bir bakıver , en fazla 1 2 sayfa geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 8 Haziran 2011; 22:12:30 >
  • yaw arkadaş ne iş yaa..

bende skildow (nası yazılıyosa işte) sürümü mevcut idi. vs 1.1 oyunun sitesinden 1.2 patchini indirdim, dlc'leri başka yere kaldırdım, ama patch yapılmadı, hadi patch yapılmadı, neyse normal dvm edeyim dedim. şimdi oyun hiç açılmıyor, roror merror felan filan...

yawf nası ederiz. aynı sürümü kullanıp 1.2 işini halleden bi arkadaş yardımcı olursa hani o benim sırtımı kaşısın ben onun bi ara sırtını kaşırım öyle yani...

...
  • Beyler twitter tasarımım nasıl olmuş ?

twitter.com
    Twitter / ?
    http://twitter.com/#!/DogukanOnal
  • Olmuş bayağı bayağı
  • Konuyu okudum bayağı kimse değinmemiş bu çift kılıç mevzusuna. Kılıcın biri gümüş diğeri çelik. Acaba düşmana göre mi kılıç seçimi yapmak lazım nedir bu işin sırrı?
  • İnsanlar için çelik, geri kalan her şey için gümüş.
    Zaten savaş başladığında otomatik olarak uygun kılıcı çekiyor Geralt.

Pek konuşulacak bir şeyi yoktu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

yaw arkadaş ne iş yaa..

bende skildow (nası yazılıyosa işte) sürümü mevcut idi. vs 1.1 oyunun sitesinden 1.2 patchini indirdim, dlc'leri başka yere kaldırdım, ama patch yapılmadı, hadi patch yapılmadı, neyse normal dvm edeyim dedim. şimdi oyun hiç açılmıyor, roror merror felan filan...

yawf nası ederiz. aynı sürümü kullanıp 1.2 işini halleden bi arkadaş yardımcı olursa hani o benim sırtımı kaşısın ben onun bi ara sırtını kaşırım öyle yani...

...

yawf oyuna giremiyorum yawf....

....
  • Oyun güzel olmaya güzelde arada kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

İnsanlar için çelik, geri kalan her şey için gümüş.
    Zaten savaş başladığında otomatik olarak uygun kılıcı çekiyor Geralt.

Pek konuşulacak bir şeyi yoktu yani

Düşük dmg atan kılıcı çekince kıl oluyordum bu yüzdenmiş meğer. Kendisi otomatik çekiyormuş kılıcı
    Nasıl dikkat etmemişim bu ayrıntıya hayret. Fırsat bulunca tekrar sindire sindire oynamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yatağan -- 9 Haziran 2011; 10:54:07 >
  • quote:

quote:

yaw arkadaş ne iş yaa..

...

yawf oyuna giremiyorum yawf....

....

önceki sayfalarda anlatıldı.
    tekrar değiniyorum.patch yaparken hata alıyor iseniz öncelikle dlc yüklemedeğinize emin olun var ise cookedpc klasörüne attığınız .dzip olan dlc dosyalarını silin zaten patch ile tekrar yükleniyor. yine olmaz ise oyunu tamamen silin savelerini yedekleyip onlarıda silin klasörler dahil hiçbirşey kalmasın tabi reg kayıtlarınıda unutmayın.sonra google dayımızdan patcher_row dosyasını indirin bu 1.1 patchimiz olucak yükleyin sonra patch 1.2 official sitesinden indirin onuda üzerine yükleyin ve oyuna girin..herhangi bir c.rack vs gibi şeyler yapmanıza gerek yok yaparsanız patch yüklenmez..

iyi oyunlar
  • yahu hard seçenekte adam maximum 15 level oluyormuş? bir de meditayson yapmadan skill upgrade yapılmıyormuş ben de bug sandım. Level 15 oldum kasıyorum yaşamaya. İnternet olmasa babayı bulurdum herhalde.
  • Beyler seçilen düşmana çekilen otomatik kılıç ilk oyunda da geçerli mi? Bazen humanoidlere de gümüşle daldığımı hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

yahu hard seçenekte adam maximum 15 level oluyormuş? bir de meditayson yapmadan skill upgrade yapılmıyormuş ben de bug sandım. Level 15 oldum kasıyorum yaşamaya. İnternet olmasa babayı bulurdum herhalde.
    Yok öyle birşey.Ben hard da bitirdim oyunu,level sınır 35 bütün zorluk derecelerinde.
  • çok ilginç kayrandan sonra 2 level atladım.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.