Bu sistemle systemreuqirementsten the witcher 2 assasins of king sonuna kadar gidiyor fakat oynadığımda aşırı ses çıkıyor ve ço khafif kasmalar yapıyornormalmdiir
imzamda ki sisteme sahibim. the witcher 2 i medium ayarda oynayabiliyorum. ekran kartından çıkan ses tüm oyunun sesini bastırmaya yetiyor. max 74 derece sıcaklık gördüm. 9 ay önce aldığım sistemimi zorlayan tek oyun oldu diyebilirim. yani bence normal o ses
Kasmaması lazım normalde, sıcaklardan olsa gerek.
Birde benim sistem kapanıyor yaklaşık yarım saat sonra eskiden 5 dkda kapanıyordu gittim psu değiştim 30 dkya çıktı 550 w aldım artık ne istiyor bu bilgisayar anlamadım
Herneyse kapanma problemi yok galiba 2 saat oynadım yüksek ayarda kasma flnda yapmadı tek sorun fan'ım tofaş motoruyla kapışıyor
bazı bölümlerle alakalı bir sorun olabilir. chapter 1 da sorunsuz oynadım, chapter 2 e geçtiğimde sorun yaşamaya başladım. oyun kitleniyor bi 5 dk sonra devam ediyor. kapandı kapanacak diye bekliyorum ama bir kere kapandı sadece. grafikler ağırlaştıkça sorunlar çıkmaya başlıyor sanırım
dün 2-3 saat oynadım evdekilerin noluyor demesiyle kapatmak zorunda kaldım