Şimdi Ara

The Witcher 2 assasins of kings

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gtx560

8 gb ram

AMD phenom 2 x4 3.2 ghz

GIGABYTE GA-M68MT-s2 v3

Bu sistemle systemreuqirementsten the witcher 2 assasins of king sonuna kadar gidiyor fakat oynadığımda aşırı ses çıkıyor ve ço khafif kasmalar yapıyornormalmdiir

• imzamda ki sisteme sahibim. the witcher 2 i medium ayarda oynayabiliyorum. ekran kartından çıkan ses tüm oyunun sesini bastırmaya yetiyor. max 74 derece sıcaklık gördüm. 9 ay önce aldığım sistemimi zorlayan tek oyun oldu diyebilirim. yani bence normal o ses
  • Kasmaması lazım normalde, sıcaklardan olsa gerek.
  • Birde benim sistem kapanıyor yaklaşık yarım saat sonra eskiden 5 dkda kapanıyordu gittim psu değiştim 30 dkya çıktı 550 w aldım artık ne istiyor bu bilgisayar anlamadım
  • Herneyse kapanma problemi yok galiba 2 saat oynadım yüksek ayarda kasma flnda yapmadı tek sorun fan'ım tofaş motoruyla kapışıyor
  • bazı bölümlerle alakalı bir sorun olabilir. chapter 1 da sorunsuz oynadım, chapter 2 e geçtiğimde sorun yaşamaya başladım. oyun kitleniyor bi 5 dk sonra devam ediyor. kapandı kapanacak diye bekliyorum ama bir kere kapandı sadece. grafikler ağırlaştıkça sorunlar çıkmaya başlıyor sanırım
  • dün 2-3 saat oynadım evdekilerin noluyor demesiyle kapatmak zorunda kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

dün 2-3 saat oynadım evdekilerin noluyor demesiyle kapatmak zorunda kaldım

bunun bizim kartlarla ilgili yok. oyun belalı maalesef. çok üst sınıf bir ekran kartı olanlar sorun yaşamaz büyük ihtimalle.
  • oh ya deli oldum bn bu oyun için ordan oraya servisten servise kavga ettim hep adamlarla benim sistemim bu niye kaldırmıyo falan diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.