Arkadaşlar oyunu steamden indirdim. ama lunch game dediğimde 0xc0000142 hatası veriyor. yardım edin lütfen
NETFramework versiyonunu güncelle Oyunun pathlerini indirmeyi dene.?
oyun indikten sonra netframework kendi kendine yüklendi zaten.oyun lisaslı patchleri otomatik yapması gerekmiyor mu? gerçi şu da var açılış menüsünün altında versiyon 2 bilmem ne kulllanılabilir diyor.kendi sitesinden mi download edecez.
Yabancı forumlardaki araştırmalarım sonucu 2.1'den önceki güncellemelerde böyle bir sorun yokmuş.? Senin versiyon ne tam olarak.?
Oyunu 2 kez bitirdim.Şimdi yama için birdaha kurayım dedim.Bendede aynı hatayı verdi....
ya ben daha önce *orrent indirip açtım oyunu.ama türkçe yama geldiği için oynamadım beklettim.şimdi orjinal key aldım steamden indirdim bu hata çıktı piyasaya.demekki yama ile ilgili bir durum var
oyun versiyonunu nerden görebilirim? oyuna giremiyorum tabiki
Bazı programlarda sağ tıklayıp özelliklerine baktığında sekmelerde "Sürüm" oluyordu bi bakmayı dene vardır inş
az önce sitesinden 2.0 indirdim.yüklemedi hata verdi
quote:
Orijinalden alıntı: altairEzio
Ne hata verdi.?
quote:
Orijinalden alıntı: HastaManyak
quote:
Ne hata verdi.?
installed game version is invalid or incomplete diye bir hata. oyunla beraber inen net framework yüklemesini de yaptım olmadı
quote:
quote:
quote:
Ne hata verdi.?
installed game version is invalid or incomplete diye bir hata. oyunla beraber inen net framework yüklemesini de yaptım olmadı
Oyun farklı bi yerdeyse Windowsun kurulu olduğu diske at C/Program Files/vs/vs gibi Eğer böyle ise Patch'i oyunun kurulu olduğu dizine atıp tekrar setup dene bi
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne hata verdi.?
Oyun farklı bi yerdeyse Windowsun kurulu olduğu diske at C/Program Files/vs/vs gibi Eğer böyle ise Patch'i oyunun kurulu olduğu dizine atıp tekrar setup dene bi
oyun steam ın içinde ordan kesip c ye atarsam sıkıntı olmaz mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne hata verdi.?
oyun steam ın içinde ordan kesip c ye atarsam sıkıntı olmaz mı?
Steamdeyse eğer doğal olarak Windowsun olduğu klasördedir eğer değiştirmediysen Patch nerde peki.? Onu oyunun kurulduğu klasöre at Masaüstünde kısayolundan dosya klasörüne git en sağlıklısı o
c sürücüsünde yer sıkıntısı olduğu için steami d ye kurdum. pacther dosyası belgelerime gidiyor direkt.herhangi bir yönlendirme yapamıyorum malesef
Hani ufak bir ihtimal ama, oyun dosyaları yanlış indirilmiş/kurulmuş olabilir, veya sorun vardır. Kütüphanede iken, oyuna sağ tık ile özelliklere gir. Oradan Yerel Dosyalar sekmesindeki Oyunun İçerik Dosyalarını Doğrula'yı seç. Eğer hatalı bir durum varsa, bazı dosyaları tekrar indirebilir.
Oyunu sil baştan kur patch 1.3 1.3.5 2.0 2.1 bunları sırasıyla kur sıfırdan kurunca 1.2 falan kurma 1.3 kur sonra sırasıyla kur yazdığım gibi bir problem kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: IIDaNTeII
Oyunu sil baştan kur patch 1.3 1.3.5 2.0 2.1 bunları sırasıyla kur sıfırdan kurunca 1.2 falan kurma 1.3 kur sonra sırasıyla kur yazdığım gibi bir problem kalmaz.
Steam otomatik olarak en güncel haline kadar kuruyor zaten. Steam'den alan kişilerin başka güncelleme kurmasına gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: cemreserpal
quote:
Orijinalden alıntı: IIDaNTeII
Steam otomatik olarak en güncel haline kadar kuruyor zaten. Steam'den alan kişilerin başka güncelleme kurmasına gerek yok.
Ben sadece yazdım birde öyle denesin diye.
quote:
Orijinalden alıntı: cemreserpal
Hani ufak bir ihtimal ama, oyun dosyaları yanlış indirilmiş/kurulmuş olabilir, veya sorun vardır. Kütüphanede iken, oyuna sağ tık ile özelliklere gir. Oradan Yerel Dosyalar sekmesindeki Oyunun İçerik Dosyalarını Doğrula'yı seç. Eğer hatalı bir durum varsa, bazı dosyaları tekrar indirebilir.
dostum 14 dosya doğrulanamadı tekrar indirilecek diye bir uyarı aldım doğrulama sonucunda