Şimdi Ara

The Wire && House of Cards

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fringeyi bitirdim şuan yeni arayışlar içindeyim. fringe gibi bulamayacağımı düşünüyorum bence. neyse
    the wire ve house of cardsı buldum ama hangisini ilesem karar veremiyorum. bunları izleyen yorm yapabilirmi

• House Of Cards The Wire'a göre daha çok daha hafif bir dizi. Fringe'den geçeceksen House Of Cards izle.

Ama yine de şunu belirteyim beklentilerinin ne olduğu önemli. Ben şahsen House Of Cards'tan çok daha fazla entrikalı, hatta birazda aksiyonlu bir şeyler bekliyordum. Bu yüzden izlediğimde pek tatmin olamadım.

Yani ilk bir kaç bölümü seyredip beğenmezsen devam etme. Dizi o yapıda ilerliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wire izlemedim ama house of cards diyorum sıkı ve kaliteli bir dizi , kevin spacey nin harika oyunculupuda var tabi sinsiliğin sınırlarını içten pazarlıklı karakterin derinliklerini entrikalarıkn siyasetin naısl temel taşı olduğunu şaşırarak izliyorsun dizinin ters köşeeride var ağır dizidir ama game of thrones misali ağır ilerlesede sürükler 4 günde 2 sezonu bitirmiştim ilk başladığımda 4.sezonu daha izlemedim ama en son 4.sezon çıktı bence kesinlikle izle
  • The Wire gibi dizi yoktur, gelmez de. Kesinlikle The Wire.
  • The wireye karar verdim. Koydum torrente hadi hayirlisi

• House of Cards gibi dizi var mı ya, karşılaştırmak hata olmuş.
  • The wire izlemistim gercekten efsane dizidir. Yakında da House of Cards izleyecegim. O yüzden hangisi desen birini söyleyemem ama The Wire kaliteli dizidir. Umarım House of Cards'ı da begenirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside çok efsane diziler 2sinide izlemelisin
  • the wire 2.sezon bitirdim. gerçekten güzel gidiyor. oyuncular kaliteli. senaryolar kaliteli ve gerçekci.
  • The wire 4.sezondayım gelmiş geçmiş en gerçekçi dizi. House of cards şu an yayındaki en iyi dizi got dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.