Şimdi Ara

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
11
Favori
11.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yayınevinin kendi sitesinden alanlar ertesi gün kitaba kavuştu bende bugün sparişi verdim yarın büyük ihtimalle elime geçer. Kralların kitabı resmen paylaşılan içerikler çok hoşuma gitti özelliklede görsel içerik kullanılması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Bu kitapbulan.com nasıl güvenilir bir sitemi acaba?...

Evet ben de ilk biraz tereddüt ettim. 128 bit ssl sertifikasını görünce direk aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

Orijinalden alıntı: serkos

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dynicia

Kitap idefix'te yerini almış fiyatı biraz tuzlu ama okumaya değer sanırımhttp://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX#urunelestirileri

abi fiyat orda pahalı ben kitapbulan.com'dan aldım. 28 TL şuan kaçırmadan alan alsın bence daha da indirim yapan olmaz bu kitaba! Çok pahalıydı.

http://www.kitapbulan.com/kitap/krallarin-yolu/9786055381301

Kapıda ödeme seçeneği var mı dostum

quote:

Orijinalden alıntı: mimar*ugur

quote:

Orijinalden alıntı: serkos

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dynicia

Kitap idefix'te yerini almış fiyatı biraz tuzlu ama okumaya değer sanırımhttp://www.idefix.com/kitap/krallarin-yolu-brandon-sanderson/tanim.asp?sid=N4LJYK4QFY8YHTSVF4QX#urunelestirileri

abi fiyat orda pahalı ben kitapbulan.com'dan aldım. 28 TL şuan kaçırmadan alan alsın bence daha da indirim yapan olmaz bu kitaba! Çok pahalıydı.

http://www.kitapbulan.com/kitap/krallarin-yolu/9786055381301

Kapıda ödeme seçeneği var mı dostum

hayır yokmuş malesef

• kitabın çıkmasını çok bekledim ama yerine mistborn çıkmasını isterdim
  • Goodreads puanı lotr'dan yüksek. Kitabın matbaa kalitesini merak ediyorum

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    aynen kitabın puanı her yerde çok yüksek, ayrıca uzun süredir beklediğim nadir kitaplardan.

bu arada kitabı aldım. baskı kalitesi açıkcası şaşırttı. Yayınevi kitabı aşırı özenmiş. İçindeki haritalar olsun, resimler olsun çok güzel. Kağıdı bir acayip dokunuşu ipek-kadife gibi insanın elini okşuyor resmen.

game of thrones, patrick rothfuss kitapları rüzgarın adı ve bilge adamın korkusu okumuş ve sevdiyseniz buna bayılırsınız diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalisXax

aynen kitabın puanı her yerde çok yüksek, ayrıca uzun süredir beklediğim nadir kitaplardan.

bu arada kitabı aldım. baskı kalitesi açıkcası şaşırttı. Yayınevi kitabı aşırı özenmiş. İçindeki haritalar olsun, resimler olsun çok güzel. Kağıdı bir acayip dokunuşu ipek-kadife gibi insanın elini okşuyor resmen.

game of thrones, patrick rothfuss kitapları rüzgarın adı ve bilge adamın korkusu okumuş ve sevdiyseniz buna bayılırsınız diye tahmin ediyorum.

Yorum icin teşekkür ederim. Kral katili Kitaplığımda ama vakit gelmiyor. Sınava hazırlanıyorum

Peki acaba bunun ciltli versiyonu çıkar mı sonuçta yılda 1 tane alınacak. Değer diye düşünüyorum çıkacaksa. Elimde okumadığım birsürü kitabım var. En iyisi bekleyip görmek gibi. Ya da mail mi atsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: KalisXax

Yorum icin teşekkür ederim. Kral katili Kitaplığımda ama vakit gelmiyor. Sınava hazırlanıyorum

Peki acaba bunun ciltli versiyonu çıkar mı sonuçta yılda 1 tane alınacak. Değer diye düşünüyorum çıkacaksa. Elimde okumadığım birsürü kitabım var. En iyisi bekleyip görmek gibi. Ya da mail mi atsam

Ciltli çıkarmayacaklar sanırım, daha önce sormuştum hayır demişlerdi.

valla şu ara yayınevinin kendi sitesinde kitabın çıkışı şerefine güzel bir indirim var. hatta kitapbulan.com diye başka bir site şok indirim tarzı bir şey yapmış 28 TL kitap, kaçırma derim :)

• Kitapbulandan 28+5tl kargoya mı almalı yoksa daha güvenilir sitelerden 36,75 e mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basghan

Kitapbulandan 28+5tl kargoya mı almalı yoksa daha güvenilir sitelerden 36,75 e mi?

sen bilirsin üstat ama denemekte fayda var diye düşünüyorum, yukarıda serkos arkadaş sipariş vermiş sanırım, ertesi gün elime ulaştı diyor
  • Tanıtım, ön okuma ve kitaptan resimler için;
    http://www.kayiprihtim.org/portal/2014/06/01/krallarin-yolu-cikti/
  • burada kitapla ilgili bir yarışma ve kitap tanıtımı var. katılmak isteyene duyurulur.

https://www.facebook.com/kitapsokagii
  • kitabın konusu nedir tam olarak ? Açıklamadan hiçbirşey anlamadım
  • Seriyi en az yarılanınca alıp okumayı düşünüyorum.Dizi veya film yapmaya kalkarlarsa spoiler yememek erken başlarım.
  • Hüznü Şenlendiririm kullanıcısına yanıt
    yazar her 2 senede 1 kitap bitireceğini düşünürsek ve bunu yayınevi hemen yayınladığını farz edersek diğer 4 kitabı 10 sene bekleyeceksin demek oluyor :D

şu anda 513. sayfasındayım ne ara geldim anlamadım bile :) kitabın idefix ve D&R'daki yorumlarına puanlarına bakarsan demek istediğimi anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

kitabın konusu nedir tam olarak ? Açıklamadan hiçbirşey anlamadım

Kitabin hikayesi oldukca garip bir dunyada gecer. Rastgele gecelerde tum kitayi bastan basa bir firtina duvari supurur gecer. O kadar siddetlidir ki, kitada toprak yoktur, hayvanlar insanlar bitkiler tas yuzeyin ustunde yasarlar bir sekilde uyum saglamislardir.

Her seride farkli bir kahraman odak noktasidir ama tek bir hikaye vardir. Buyuk yikim zamanlarindan biri yaklasmaktadir ve dunya buna hazirlanmaktadir, o dunyanin sakinlerinin haberi olmasa da.

Buyu sistemi tamamen kendi ozgudur. Brandon Sanderson kitaplarinin genel karakteri bu zaten. Genelde temel fizik kanunlarini manipule etme uzerine kurulu, ilk baslarda kisitli gibi gorunsede yazarin becerisi sayesinde oldukca etkili gecer mucadeleler.
  • Kitap D&R Seçtiklerimiz ve İdefix Vitrin İdefix puan durumu de :)

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 4 Haziran 2014; 17:08:13 >

• Kitaba olan merakım her geçen gün artıyor.

• emolity kullanıcısına yanıt
    artmaz mı ya, uzun süredir beni bu kadar heyecanlandıran başka kitap olmamıştı. Bilge adamın korkusu'nu okuduğumdan beri ilk kez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 5 Haziran 2014; 17:32:56 >
  • kayıprıhtım.com 'da kitap ile ilgili koyu bir sohbet var. Merak eden bakabilir.

Ayrıca kitabın iç tasarımı ile birlikte ön okumasını yayınlamışlar. Okumak için BURAYA

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.