Şimdi Ara

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
11
Favori
11.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sissoylu 2 ön sipariştehttp://www.arkadas.com.tr/kitap/kusatma/9786055069469 Biraz pahalı olmuş ama.
  • Ee çeviride bitti neden çıkmadi 2 ay oldu bi bilen varmi?
    Sissoylu bitirmek uzereyim olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu konuya yazmaya utanıyorum artık Adamlar mükemmel bir serinin içine ettiler Türk okuyucuyu soğuttular yemin ediyorum Şunları şikayet falan edemez miyiz?
  • Babalarının malı ya istediklerini yaparlar. Nereye şikayet edecez sanki?

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    @yafeshan adlı arkadaşımız yazarın ajansına şikayet ettiğini ifade etmiş. Bir metin üzerinde anlaşıp düzenli olarak yollasaydık, şimdiye elimizdeydi kitap. Sonuçta yayın haklarını bu ajanstan satın alıyorlar. Ama gerçekten de rezil ettiler. Türkiye'de de uygun bir denetim mekanizması yok. Kendim de yayıncılık işleri ile ilgilenirim, kim kime dum duma... Fakat bu adamlar gerçekten de abarttılar.
  • Şimdi bu seri kaç kitap? Ilk kitaba baktım da 40 lira pahalı geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400. Sayfadayım kitap çok sıkıcı ve boş gidiyor benim için son imparatorluktan sonra hiç çekilmiyor hep böylemi devam ediyor kitap ne bi olay girişim hiçbirşey yok abi kitapta

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

400. Sayfadayım kitap çok sıkıcı ve boş gidiyor benim için son imparatorluktan sonra hiç çekilmiyor hep böylemi devam ediyor kitap ne bi olay girişim hiçbirşey yok abi kitapta

Sissoylu üç kitaplık bir seri. O yüzden yazar olaylara hızlı bir giriş yapmak zorunda. Kralların Yolu ise 10 kitaplık bir serinin birinci kitabı. Birinci kitap evrene alışma süreciyle geçiyor. Sonralara doğru olaylar hızlanacak, ondan önce bir şey beklemeyin.
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Sonralara doğru derken daha ne kadar beklemem gerekiyor :) olaylara giriş yapıcağı bir durum bile olmadıki 400 sayfa çok boş diyaloglarla geçiyor en ufak bi aksiyon girişim bile yok biraz atlayarak okumaya çalışıcam sanırım artık yarım yamalakta olsa bitirmeyi deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

Sonralara doğru derken daha ne kadar beklemem gerekiyor :) olaylara giriş yapıcağı bir durum bile olmadıki 400 sayfa çok boş diyaloglarla geçiyor en ufak bi aksiyon girişim bile yok biraz atlayarak okumaya çalışıcam sanırım artık yarım yamalakta olsa bitirmeyi deneyeceğim

Dediğim gibi giriş kitabı bu. Boş diyalog dediğiniz şeyler evreni tanımak adına yapılan şeyler. Son 200 sayfasına kadar aksiyon beklemeyin.
  • kapakları orijinalinden aktarsalardı keşke

Çıkış tarihi hakkında bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Çıkış tarihi hakkında bir bilginiz var mı?

Bilgim yok ama kapağı paylaştıklarına göre yakında çıkarırlar.
    Peki, teşekkürler.

• İkinci kitabın fiyatı 64 liraymış, nutkum tutulduğu için sadece maşallah diyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 9 Nisan 2016; 23:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

İkinci kitabın fiyatı 64 liraymış, nutkum tutulduğu için sadece maşallah diyebiliyorum.

İnanmak istemiyorum
  • Gerçekten çok sıkıcı bir kitap. Brandon laf ebeligi olsun diye yazmış sanki. Resmen hiçbir şey olmuyor kitapta çok boş ve olduğu yerde dönen boğucu bir anlatımı var. Aldığıma pişmanım.

• Bir fantastik kitap hayranı olarak Brandon Sanderson'u hiç okumadım. Sissoylu serisiyle başlamayı düşünüyorum ne dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.