Şimdi Ara

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
11
Favori
11.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prolotus37

Bir fantastik kitap hayranı olarak Brandon Sanderson'u hiç okumadım. Sissoylu serisiyle başlamayı düşünüyorum ne dersiniz?

Sissoylu Serisi oldukça akıcı, iyi kurgulanmış ve yer yer şaşırtan bir seri. Fırtınaışığı Arşivi Serisi ise yanılmıyorsam 10 kitaptan oluşacak, o sebeple serinin ilk kitabı olan Kralların Yolu'nda karakter gelişimleri ön planda olduğu için çok aksiyon yok fakat ben akıcılığını ve yaratılan evreni beğenmiştim. Bence önce Sissoylu'yu, ardından da bu seriyi oku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap ön siparişe açıldı. Ben 47,36+5tl(kargo ücreti) ile siparişimi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

Kitap ön siparişe açıldı. Ben 47,36+5tl(kargo ücreti) ile siparişimi verdim.

64 lira demişlerdi, bu fiyat on siparişe özel fiyat mı?

Gerçi 1100 sayfa da demişlerdi ama 1016 sayfa çıktı, sanırım birbirlerinden haberleri yok.

Bu mesaja eklenen görseller:

“The Way of Kings” (Kralların Yolu) // Brandon Sanderson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 13 Nisan 2016; 17:35:12 >

• Aynen hocam fiyat normalde 64 TL olacakmış ama ön siparişe özel 47,36 yapmışlar
  • quote:

Aynen hocam fiyat normalde 64 TL olacakmış ama ön siparişe özel 47,36 yapmışlar

Ön siparişe özel değil. Kitabın etiket fiyatı 64 tl ama internetten alınınca indirim uygulanıyor. Bütün sitelerde böyle.
  • Zykon kullanıcısına yanıt
    Ben de arkadaşın dediği gibi biliyorum, yani kağıt üzerindeki fiyat o.

• Şuan için kitapyurdu daha hesaplı 48TL kargo ücretsiz... Eğer üniversite öğrencisi veya akademisyenseniz edu uzantılı maillere ekstra %10 indirim var 43,20 ye gelir.
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Öyle fakat oradan sipariş edersek de Sissoylu Serisi ve Kralların Yolu kitaplarının ayraçlarını elde edemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Öyle fakat oradan sipariş edersek de Sissoylu Serisi ve Kralların Yolu kitaplarının ayraçlarını elde edemiyoruz.

çok da umrumdaydı
  • VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Koleksiyoncu değilseniz elbette olmaz

• Arkadaş kitapevinden sipariş vermeme rağmen bırakın sissoylu serisini kitabın kendi ayracı bile gelmedi
  • quote:

Arkadaş kitapevinden sipariş vermeme rağmen bırakın sissoylu serisini kitabın kendi ayracı bile gelmedi

Notla belirttiniz mi?
    Benim kitabım ayraçlarla birlikte bugün geldi ve başladım. Şuan çok iyi gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Arkadaş kitapevinden sipariş vermeme rağmen bırakın sissoylu serisini kitabın kendi ayracı bile gelmedi

Notla belirttiniz mi?
    Benim kitabım ayraçlarla birlikte bugün geldi ve başladım. Şuan çok iyi gidiyor.

Hocam nereden aldınız da ayraçları elde ettiniz acaba? Arkadaş kitabevinden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

quote:

Notla belirttiniz mi?

Hocam nereden aldınız da ayraçları elde ettiniz acaba? Arkadaş kitabevinden mi?

Evet, Arkadaş kitabevinden aldım. Alırken not ile ayraç istediğimi belirttim.
  • Sırf bu seri için İngilizceyi öğrenecek gibiyim

• Kitabı az önce 44 tlden İlknokta'dan sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylolhot06 -- 12 Mayıs 2016; 3:14:03 >
  • Ben kitapyurdundan sipariş ettim iki ayraç + sissoylu ayracı geldi. Daha almamış olanlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 21 Mayıs 2016; 10:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilqi_Gin

Ben kitapyurdundan sipariş ettim iki ayraç + sissoylu ayracı geldi. Daha almamış olanlara duyurulur.

Bende kitapyurdundan sipariş etmiştim kralların yolunu, 1 tane bile ayraç yoktu icinde

• TuşaBasıyorumAdamAtmıyor kullanıcısına yanıt
    Ne zaman almıştınız kralların yolunu? Ben yeni kralların yolu ve parlayan sözleri birlikte aldım ve 4 kralların yolu-parlayan sözler ayracı ve sissoylu ayracı geldi. Ayraçlar galiba parlayan sözlerle birlikte basılmış yayınevi ondan sonra göndermeye başladı ayraçları. Zaten bu ayraç olayı da kitap yurdunun marifeti değil, yayınevi her kitabın içine koyuyor, ben ilk çıktığında bir kitapçıda parlayan sözlere baktığımda onda da 2 ayraç görmüştüm.
  • Dün Sissoylu'yı bitirdim, bugün bir bakayım dedim güzel bir sürprüz oldu 2 yıldır bekliyordum, yarın gidip hemen alacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.