Şimdi Ara

The Water Diviner (Russell Crowe) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Film sinemalara girdikten 1.5 ay sonra filan arkadaşla sinemada izlemek istemiştik izlemeden önce bi yorumlara göz gezdireyim dedim imdb sayfasında ve russel crowen'ın kendi twit adresinde düzinelerce yorum vardı şimdi ki durum ne bilmiyorum ama bu filmden sonra yorumlar daha gelmeye devam eder. Örnek vermem gerekirse adama karşı, bu senin oynadığın son film olacak bi daha film çekemiceksin, Geniş geniş küfürler, bu tarz yorumlar. Sonuçta adamların lobileri güçlü olduğundan tarihi istedikleri gibi şekillendire biliyorlar bu yüzden gerçekleri görmek canlarını sıkıyor. Umarım film tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 20 Mart 2015; 16:24:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Film sinemalara girdikten 1.5 ay sonra filan arkadaşla sinemada izlemek istemiştik izlemeden önce bi yorumlara göz gezdireyim dedim imdb sayfasında ve russel crowen'ın kendi twit adresinde düzinelerce yorum vardı şimdi ki durum ne bilmiyorum ama bu filmden sonra yorumlar daha gelmeye devam eder. Örnek vermem gerekirse adama karşı, bu senin oynadığın son film olacak bi daha film çekemiceksin, Geniş geniş küfürler, bu tarz yorumlar. Sonuçta adamların lobileri güçlü olduğundan tarihi istedikleri gibi şekillendire biliyorlar bu yüzden gerçekleri görmek canlarını sıkıyor. Umarım film tutar.
    Russell Crowe'un su bulma şekli

edit:film bitti.adam bizim propagandamızı yapmak için film çekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 20 Mart 2015; 16:03:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

İlk gragman harika !!!

http://karsigazete.web.tv/video/kwspf47j8x2
    The Water Diviner

The Water Diviner (Russell Crowe)

• quote:

Orijinalden alıntı: sharap

The Water Diviner

The Water Diviner (Russell Crowe)

Alıntıları Göster
    Filmden fazla umutlu değildim ama izledim epey beğendim.Film aslında tamda savaş filmi sayılmaz,dram macera yönü daha ağır basıyor...

Sinemada kaç bin kişiye ulaştı bu film?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@X@ndeR bilgilendirme için teşekkürler. Acaba ne zaman hallolur, nerden bilgi edindiniz? Kendiniz mi baktınız yoksa çevirmeni mi öyle diyor?

Ben çeviriyorum da o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Filmden fazla umutlu değildim ama izledim epey beğendim.Film aslında tamda savaş filmi sayılmaz,dram macera yönü daha ağır basıyor...

Sinemada kaç bin kişiye ulaştı bu film?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar filmi ben de izledim, bir kaç yorum da ben yazayım.

Film güzel, sürükleyici, fena sayılmaz. İngilizce altyazı ile izledim.

Filmde ve İng altyazıda benim için bir sürü yanlış olan şeyler var, aslında pek de yanlış sayılmaz; Osmanlı'nın özünü kaybetmiş bir devlet olduğunu temel alırsak hatta doğru bile sayılabilir. Örneğin; küçük çocuk Arap alfabesini öğrenirken "Türkçe öğreniyor" yazıyor, Orta Doğu diye yazıyor, Arap yazıyor, Türk rolünde oynayan kişilerin Türk olmaması ve tuhaf bir Türkçeyle konuşuyor olmaları ve daha buna benzer şeyler.

Çanakkale Savaşını anlatan film izlemek isteyenlere "Çanakkale Yolun Sonu" filmini öneririm. Gürkan Uygun başrolde oynuyor.

http://www.imdb.com/title/tt2667550/

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 20 Mart 2015; 19:27:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

@X@ndeR bilgilendirme için teşekkürler. Acaba ne zaman hallolur, nerden bilgi edindiniz? Kendiniz mi baktınız yoksa çevirmeni mi öyle diyor?

Peki X@nder hocam biter mi bu altyazı yani ne zaman biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Dvdrip altyazı olsa 1-2 günlük işi var. Orjinal bluray 5 Mayıs'ta çıkıyor. 2-3 haftaya nete düşebilir. Çıkınca en kısa sürede bitiririm diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dvdrip altyazı olsa 1-2 günlük işi var. Orjinal bluray 5 Mayıs'ta çıkıyor. 2-3 haftaya nete düşebilir. Çıkınca en kısa sürede bitiririm diye düşünüyorum.

Eyvah eyvah yandık desene uzun süre izleyemeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Mart 2015; 1:38:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvah eyvah yandık desene uzun süre izleyemeyeceğiz.

Alıntıları Göster
    film nete düştü sonunda izleme fırsatı buldum. Film bence objektif ele alınmış bizi zombi olarak göstermemişler. Filmi beğenip beğenmediğime nasıl olduysa karar veremedim. AMA şu bi gerçek ki şimdiye kadar bizim Çanakkale için çektiğimiz filmlerin hepsinden daha çok gişe hasılatı yaptılar. Belki parayı gören diğer ünlülerde bizimle ilgili filmler çekmeye karar verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz0627

film nete düştü sonunda izleme fırsatı buldum. Film bence objektif ele alınmış bizi zombi olarak göstermemişler. Filmi beğenip beğenmediğime nasıl olduysa karar veremedim. AMA şu bi gerçek ki şimdiye kadar bizim Çanakkale için çektiğimiz filmlerin hepsinden daha çok gişe hasılatı yaptılar. Belki parayı gören diğer ünlülerde bizimle ilgili filmler çekmeye karar verirler.

Alıntıları Göster
    Mustafa Kemal'e

Bilmem anlatabildim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Mustafa Kemal'e

Bilmem anlatabildim mi

Alıntıları Göster
    Russell Crowe u tebrik ederim. Çok güzel oynamış. Türkçe konuşulan sahnelerde keşke gerçek türkler rol alsaymış. Benim için biraz itici oldu. Gerçi dünya çapında gösterildiği için sorun olmaz. Filmde bir şeyi sevdim savaşta her daim türkler daha çok mücadele etmiş edası vardı. Anzakları yere göğe sığdırılamamışda gösterebilirlerdi. Yılmaz Erdoğan daha çok sinemada oynamalı. Oyunculuğu çok iyi. Çok beğendim.

Sonlardaki yunan pususu sahnesi çok iyiydi. İstanbulun işgali, kuvayi milliye toplanması, yunanlıların anadoluyu işgali. Hepsi çok iyi sahnelerdi.

Açıkcası kurtuluş savaşını anlatan bir çok film çıktı ama bu film gibi sevmedim. Arka plandaki kurtuluş savaşı yapılanmasını çok beğendim. Hasan karakterinden devamı gelse çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Russell Crowe u tebrik ederim. Çok güzel oynamış. Türkçe konuşulan sahnelerde keşke gerçek türkler rol alsaymış. Benim için biraz itici oldu. Gerçi dünya çapında gösterildiği için sorun olmaz. Filmde bir şeyi sevdim savaşta her daim türkler daha çok mücadele etmiş edası vardı. Anzakları yere göğe sığdırılamamışda gösterebilirlerdi. Yılmaz Erdoğan daha çok sinemada oynamalı. Oyunculuğu çok iyi. Çok beğendim.

Sonlardaki yunan pususu sahnesi çok iyiydi. İstanbulun işgali, kuvayi milliye toplanması, yunanlıların anadoluyu işgali. Hepsi çok iyi sahnelerdi.

Açıkcası kurtuluş savaşını anlatan bir çok film çıktı ama bu film gibi sevmedim. Arka plandaki kurtuluş savaşı yapılanmasını çok beğendim. Hasan karakterinden devamı gelse çok iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Hollywood kalitesinin yanından bile geçemez, Russel Crow'a yakışmayan tıraş bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Hollywood kalitesinin yanından bile geçemez, Russel Crow'a yakışmayan tıraş bir film.

Alıntıları Göster
    bence güzel bir filmdi. tabii bunda Russel Crow'un etkisi büyük. lakin ben yılmaz erdoğan'ın oyunculuğuna değineceğim. Russel Crow'u saymazsak bence filmde en iyi oynayan oyuncuydu. çok büyük oynamış. ayrıca Olga Kurylenko da çok iyi türkçe konuşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

bence güzel bir filmdi. tabii bunda Russel Crow'un etkisi büyük. lakin ben yılmaz erdoğan'ın oyunculuğuna değineceğim. Russel Crow'u saymazsak bence filmde en iyi oynayan oyuncuydu. çok büyük oynamış. ayrıca Olga Kurylenko da çok iyi türkçe konuşmuş

Alıntıları Göster
    filmin en başında yapım şirketlerinin reklamı dönüyor ya, o şirketleri zaten görür görmez filmin ne kalitede olacağını anlıyorsun, ama film yineden iyiydi emek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

filmin en başında yapım şirketlerinin reklamı dönüyor ya, o şirketleri zaten görür görmez filmin ne kalitede olacağını anlıyorsun, ama film yineden iyiydi emek var.

Alıntıları Göster
    Güzel filmdi erdoğan özellikle iyi oynamış 7/10
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam, şuan altyazı durumu nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock

İyi günler hocam, şuan altyazı durumu nedir acaba ?

Selamlar
    Zaten bir arkadaş çeviri yüklemiş. Ama ben o çeviriyle filmi izlemedim, nasıldır bilemiyorum.
    Düzgün bir İngilizce altyazı çıkarsa çevirimi tamamlamayı düşünüyorum.
  • X@ndeR kullanıcısına yanıt
    Ben hiç altyazı bulamadım hocam, nerede var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock

Ben hiç altyazı bulamadım hocam, nerede var?

Pardon ben yukarıda bir arkadaşın sorusu üzerine black sea adlı filmden bahsetmiştim.
    The Water Diviner için arıyorsan aşağıda var.
    http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/6087778/the-water-diviner-tr
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.