Şimdi Ara

The Walking Dead izlesemmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım ilk defa dizi yani yabancı dizi izlemeye başlayacağım. Zombi filmlerinin nerdeyse hepsini izledim tam bi zombi hastasıyım ama yorumlara baktığımda ilk sezon dışında bozuyolarmış napsam bilmiyorum.

• Bence cevap gelmemesinin nedeni bu bi soru olamaz dünya çapında beğeni kazanmış bir dizi. Mutlaka ne kadar dizi izlesende günde 1 saatini ayırıp bir bölüm izlemelisin.
  • Dizi güzel ama her hafta beklediğine değmiyor 1.sezon güzel 2berbat 3 ve 4 sezon arası ve sezon finali hariç kötü bazen 2 kişi bölüm çekiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk iki sezonunu izledim daha da izlemedim sen bilirsin yine de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izle
  • izle bazen bi boşlukta kalıyosun ama iyi dizi

• Zombi türünü seviyorsan izle derim.İlk iki sezondan sonra düşüş olduğu doğrudur ancak ara ara çok güzel bölümlerde denk geliyor.
  • Şu diziyi 2 sene önce keşfetmiştim altyazı sitelerinden falan 1.bölüm sarmamıştı sonradan arkadaşım tavsiye etti geçen yaz başladım 1 günde 1 sezonu bitirdim.Sonradan yavaş yavaş izlemeye başladım yavaş dediğim günde 3 bölüm Müthiş bir dizi bence beğenmeyen olabilir şu diziyi 2 saat yapsalar izlerim sırf atmosferi için Darly reis tek başına yeter diziye.
  • ben son 3 bölümünü izlemedim artık sıkmaya başladı dizi
  • Diziden soğuttular öyle diyeyim. İlk sezonları bir çırpıda bitirdiğin dizi ıkına ıkına izlediğin dizi haline gelecek
  • İlk sezonları izle pişman olmazsın hocam.
  • İzle bence

• hertürlü izle derim
  • Bence izlemelisiniz. Üçüncü sezonu saymazsak gayet güzel bir dizi.
  • Sezon 2 bölüm 3'teyim güzel gidiyor açıkcası.
  • izle tabiki bence cok güzel dizi son zamanlarda sinirlendirsede
  • İzle. Keşke hafızam silinse baştan başlasam büyük bir keyifle. Hakkında yapılan olumsuz yorumları fazla takma. Millet sırf eleştiri olsun diye eleştiriyor. Çoğu eleştiri haksız kanımca. Bir şey beğenmeme durumu var bizde. Sanki ülkemizde muazzam diziler var. Bari bir tane olsun ki yabancıları eleştirelim ama yok maalesef.
  • başla 3ü atla

• Kesinlikle izlemeye başla ben 4.sezondayım günde 2 bölüm izlemeden yapamıyorum.Eleştirilere de kulak asma.
  • Dünyanın en salak zombilerini barındıran. Ve bu zombilerin dünyayı nasıl işgal edebildiğini anlayamadığım DİZİ.
    Ben beğenmedim. Kafa yapıma ve zekama uygun değil.

İzlemeni tavsiye ettiğim diziler.

Game of thrones
    Vikings
    Chuck
    Nikita
    Supernatural
    How i meet your mother
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.