Şimdi Ara

the walking dead güzel mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar başlamamakla hata etmişsin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

saçmalıktan ibaret ilk sezon çok güzeldi daha sonra bozdular bir sürü saçma sahne var örnek veriyim.
    Mesela bunlar 2 sezonda bitane köye gidiyor bir sürü insan yaşıyor vs. ama taş çatlasın 10 tane zombi var. Ama gel gör ki bunlar hapishaneye gidince etraflari resmen zombiyle çevrili oluyor bence bu çok saçma bir sahne zaten izlemeyi bıraktım.
    Bu tarz arıyorsan revolution izle derim hiç değilse orda mantık hatası bundan daha az. Bilim kurgu istiyorsan fringeyi izle ben su an 2 sezondayım her bölüm şaşırtan bir dizi.

Her yerde zombi olmak zorunda değil zaten. Özel istila edilmiş bölgeler var oradaki insan nüfusuna göre değişir en ufak bir saçmalık yok bu konuda.

Hocam ne özeli
    dizide dünya diye birşey bırakmamışlar her taraf zombi eee adamlar 2 sezonda kaç kişi bir köyde yaşadılar etraflarında taş çatlasın 10 zombi vardı bir hapishaneye gittiler her taraf zombi bunun özeli yeri özel olmayan yeri diye bir ayrım yaparak siz saçmalamışınız bence ha dediğiniz şey oradaki insan nüfusu demişiniz bunların yaşadığı yer ormanın ortasında terkedilmiş eski bir hapishane sizce ne kadar bir nüfusu olabilir bir köy veye kasabaya göre ?

Hocam yapma hapishane de zaten ne kadar çok insan var mahkumuydu gardiyanıydı ohoo. Ama o gittikleri Hershel'in evi hem çok ücra bir köşede hemde fazla insan yaşamıyor.
    Zaten bir süre sonra orasıda istila edildi.

Müdür
    benim kasteddiğim yer orası değil zaten valinin yaşadığı yeri diyorum ben andreayı filan alip götürdüğü yerde bu kadar zombi yoktu diyorum ama hapishanenin çitlerinde bir sürü zombi var . Dediğiniz gibi hapishanede bir sürü insan varda bunlar geldiklerinde zaten öldürmüşlerdi hepsini yani hapishane yaşayan birisi kalmamıştı eee mahkum gardiyanlar öldü çitlerdeki zombiler kim o zaman ? andreanın gittiği yerde yaşıyan insanların oraya o kadar zombi gelmemişti. Birşey daha var zaten bütün insanlara bu virüs bulaşmamış mı ama ısırılınca ölüp zombi oluyorlar ee bu vucutlarındaki virüs bunları niye öldürmüyor vs vs.
    birisinin yorumu gözüme çarptı paylaşmak istiyorum. her sezon iyice batırıyorlar diziyi yorumdaki arkadaşın dediği gibi.

" Arkadaşlar, mantık aramayın diyorsunuz da yahu insan biraz da olsun mantık arıyor, en azından iyi senaryo arıyor. Bu iş sadece özgün bir konuyla, iyi bir konuyla bitmiyor.

Breaking Bad nasıl efsane oldu? Çünkü adamlar kurguyu da, mantığı da, senaryoyu da, oyunculuğu da dört dörtlük yaptılar.

Şimdi insanlar Walking Dead'den de böyle birşey bekliyor. Dizi beklentilerin altında kalınca da izleyicinin kızması ya da eleştirmesi bence gayet doğal...

Benim TWD izlememin tek sebebi var, o da zaman geçirmek. Çünkü dizi benim için inandırıcılığını kaybetti, Lost misali sündürdü, her sezon daha da kalitesizleşmeye başladı. Bunu imdb puanının sürekli düşüş halinde olmasından da anlıyorsunuz zaten. Tabii ki isteyen izler, isteyen izlemez. Bazıları da izleyecek birşey bulamadığı zaman izler. Benim gibi... "

• TWD iyidir hocam. Ben gerçekten severek izliyorum diziyi. Tabi herkesin düşüncesine saygılı olmak gerekiyor. Aç bi kaç bölüm izle sarmazsa izlemezsin.
  • Çok fena sarıyo 3. Sezonun 5. Bölümündeyim duraksamadan izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsen kullanıcısına yanıt
    lost misali lostla twd karşılaştırılamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

yazdiklarimi iyi okumuş olsaydın o yazılan yazının başkasının yaptığı bir yorumun kopyası olduğunu anlardın. Karşılaştırmamış zaten yorumdaki arkadaş ikisi de sündürüyor demiş . Twd ilk sezonuyla son sezonu arasında dağlar kadar fark var adamlar gittikçe batırıyor diziyi yorumdaki arkadaşta lost gibi bu dizininde gittikçe batırdığını söylemiş kısaca.

• quote:

quote:

yazdiklarimi iyi okumuş olsaydın o yazılan yazının başkasının yaptığı bir yorumun kopyası olduğunu anlardın. Karşılaştırmamış zaten yorumdaki arkadaş ikisi de sündürüyor demiş . Twd ilk sezonuyla son sezonu arasında dağlar kadar fark var adamlar gittikçe batırıyor diziyi yorumdaki arkadaşta lost gibi bu dizininde gittikçe batırdığını söylemiş kısaca.

İyi okudum dostum anladım başkasının yazısından alıntı olduğunu da. İkisini birbirine benzettiği için ortada bir karşılaştırma var. Benim kendi düşüncem arkadaşınkinin tam tersi yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 25 Temmuz 2014; 7:04:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İyi okudum dostum anladım başkasının yazısından alıntı olduğunu da. İkisini birbirine benzettiği için ortada bir karşılaştırma var. Benim kendi düşüncem arkadaşınkinin tam tersi yönde.

sayı duyuyorum o zaman düşüncene hocam. Bu arada dediğin gibi karşılaştırılamaz tabi ki lost gibi bir efsane ile bu dizi ama sonu lostun sonuna doğru gidiyor gibi ne diyelim umarım yanılıyorumdur.

• 4. sezon çok boştu 1-2-3 izlenir.
  • İzlemeye değer ama beklemeye değmez. 4. sezonda bazı bölümlerde 2-3kişi var onlarda sırf diyalog. Başrolü arka planda bırakıp diziyi sıkıcı hale getirdirler. Bazen çok güzel bölüm çıkıyor bazen de vasatın altında.
  • İlk sezon güzel.Geri kalan sezonlar çöp.
  • Son sezonda bayağı sürpriz var

• güzel dizi. ama artık zombiler çerez gibi oldu her yerden çıkıyo hemen ölüyor amma basit öldürüyorlae
  • zombi dediğin aptal aptal yürür sarhoş gibi hareket eder zaten zombiler sadece hareket edebiliyor 1.sezonda bu gösterilmişti diğerlerinde sanki evrim geçirmiş zombiler

gerçek zombi Twd dir
  • ben zombi olsam insanları ekmekle yerim yoksa karnım doymaz
  • Bence izle

• 1. Sezon harika gercekten.
    2. Sezon beklentiler buyuktu ama duragan gecti. 1.sezona gore
    3.sezon zombilerden cok diger insanlar konu.
    4.sezon hikaye bolunuyor. Konu dagiliyor ama guzel denebilir.

• İzle ama çok çok daha güzelleri olduğunu bil. Özellikle son sezon bildiğiniz batırdı. Ben daha iyi olur dedim 3. sezondan ama 3. sezon çok daha güzel kaldı yanında.

1.sezon: İzlenebilir ve gayet güzel bir sezondu. Çok iyi gitti.
    2.sezon: Bence 2. sezon 1. sezondan da iyiydi ama genel olarak bir konuda takılı kalmışlardı ve mekan dardı. Yine de senaryo ve kurgu konusunda 1. sezondan da diğer sezonlardan da daha iyiydi.
    3.sezon: 8. bölüme kadar çok iyi gitti ama 8. bölümden sonra tahmin edemeyeceğiniz şekilde düştü temposu. Öyle düştü ki 2 kişinin aynı mekanda konuşması bir bölüm oldu çıktı. Benim tavsiyem diziyi buraya kadar izlemen ve sonrasına bakmadan koşarak kaçman.
    4.sezon: Dedim neyse şu saçma konu bitti artık izlenir güzel bir şey olur. Daha da kötüleşti dizi. En fiyasko sezon da bu zaten. Sadece 8. bölüm beni heyecanlandırdı, kaldı ki o da mantık hatalarıyla dolu bir bölümdü. Ama saf aksiyon ve gerilimdi o ayrı. Ve yine bir facia dedim kurtulduk şu temadan bir baktık ki dizi daha da .... sardı. Sadece 2 kişiyi gösteren deli saçması bölümler. Sadece sonu iyiydi ki bu dizinin sadece ara vermeden önceki bölümleri iyi oluyor.
    5.sezon: Fragmanına falan bakıyorsun diyorsun çok güzel bir sezon olacak ki şuan öyle diyorum ama inancımı da bir yerde kaybettim doğrusu. Bence dizinin yapması gereken bölüm sayısını azaltmak. Gidin 10 bölüm falan yapın. Bak 2. sezona veya 1. sezona kurgu ne kadar da güzeldi. 16 bölüm olunca saçma sapan 2 kişinin konuşmalarıyla dolu bölümler yapıyorlar ki artık zombilerin saldırması falan da beni heyecanlandırmıyor.

Ayrıca en gerçekçi zombiler bunda diyenlere katılmıyorum. 28 hafta sonradaki zombiler bence asıl gerçekçi olanı(tabii onda da dönüşüm süresi çok kısa). Onda zombiler açlıktan ölmüştü. Bunda dediler çok zor acıkıyorlarmış falan filan. 6 ayda acıkıyormuş bilmem ne. Arkadaş tamam sadece beyni falan da bu zombiler hareket edemez ki enerji olmadan. Kaç yıl geçti dizide ve zombiler hala maşallah formunda. Hiçbiri açlıktan ölmüyor. Hadi diyelim acıkmıyorlar o zaman niye yeme içgüdüleri çalışıyor? Enerji için mi tamam o zaman yemedikleri için niye ölmüyorlar?

Feryat dolu bu mesajımı okuduğunda büyük ihtimalle başlayacaksın. Bir yere kadar zevk al sen de. Umarım gelecek sezonlar iyi olur da bana ıstırap çektirmez izlerken. (Niiye mi izliyorum? Bir kere izledim. Bu kadar izledim devamını getirmemek saçma olur. Zaten bir ara bıraktım ama sezon finali olunca tekrar bakmaya başladım.

• Zaman geçirmek için izlenir, izlerken pek sıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komi ve olumsuz yorumları (ki genelde haklıdır)

Dizinin 2 kişi, 3 kişi bölüm çekmesi demek ki sadece benim sinirimi bozmuyormuş. Resmen izleyiciyle dalga geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 27 Temmuz 2014; 4:39:07 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.