Şimdi Ara

The Walking Dead Game (2012) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
25.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:36:20 >
  • The Walking Dead - The Final Season | OFFICIAL TRAILER

• ilk iki sezonu bitirdim oyunu oynamakla çok geç kalmışım şimdi a new frontier var sırada ama hakkında pek iyi şeyler duymadım herneyse üçüncü sezonu oynamadan 4. ye başlamak mantıklı mıdır ? 3. sezondan 4. ye hikaye kayması var mı ? yani 3. sezonun 4. sezon ile bir bağı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

ilk iki sezonu bitirdim oyunu oynamakla çok geç kalmışım şimdi a new frontier var sırada ama hakkında pek iyi şeyler duymadım herneyse üçüncü sezonu oynamadan 4. ye başlamak mantıklı mıdır ? 3. sezondan 4. ye hikaye kayması var mı ? yani 3. sezonun 4. sezon ile bir bağı var mı ?
    Daha 4.sezon yeni başladı belli bir şey yok ama büyük ihtimalle 3.sezona bağlanır bi şekilde.Ayrıca nerden duydun bilmiyorum ama 3.sezon genel olarak beğenildi yorumcu ve oyuncular tarafından.Hatta bana kalırsa 2.sezondan çok daha iyiydi New Frontier.Atlamana gerek yok hocam,oyna tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    ana karakter olarak clem yokmuş böyleyse verilen paraya değmez indirime de girmesine 45 gün var youtube dan izlemek en iyisi gibi

bana hiçte beğenilmiş gibi gelmedi steam incelemelerine ve reddite bakarsak

4. sezonun demosunu indiriyorum bir bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 15 Eylül 2018; 14:30:58 >
  • The Walking Dead - The Final Season | EPISODE TWO TRAILER

• oyunu aldım gerçekten iyiydi ilk bölüm umarım açık dünyamsı bir şey yapmaya çalışırlar
  • Telltale batmış arkadaşlar kalan bölümlerin akıbeti belli değil 2. Bölüm büyük ihtimal çıkacak
    Beynimden vurulmuşa döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 22 Eylül 2018; 9:20:7 >
  • Walking Dead Final Season Release Date: "Broken Toys" Teaser

• The Walking Dead Final Season: "Take Us Back" Trailer, Ep. 4

• 7 yılın ardından seri sona erdi. 7 yılda ben de, Clem de çok değişti. Teşekkürler Telltale
  • Final sezonunu bitirdim.

Clem'in öldüğünü sandığımız sahnede ağlayacaktım neredeyse. Ölmediğini görünce acayip sevindim. Aşkım Violet ile kör topal geçinir gideriz artık. Oyun gene bir çok duygudan duyguya sürükledi çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 8 Mayıs 2019; 20:12:59 >

• Oyunu ps4 te bitirdim. Ps4 konusunu aradım ama bulamadım olur da gözünüze çarparsa bir el edin oraya taşıyayım post u . O zamana kadar buradan devam. Öncelikle firma hakkında bir iki kelam edeyim içimde kalmasın. Telltale firmasını çok seviyordum özellikle bu oyun esasında olsa da yaptığı diğer yapımları da oynadım ve kapanmaları gerekten acı verici. Ama çiğneyebileceklerinden daha büyük lokmalar ısırınca böyle oluyor iş dünyasında demek ki. Neyse ki son sezon yarım kalmadı. Az daha olaylar ortada kalacaktı . Robert Kirkman abimiz Skybound ile olaya el atıp sezonu ve oyunu tamamlattı. Oyunun ilk iki sezonunu pc de oynamıştım ama sonra ps4 de tüm seiriyi tekrar oynadım. Bir de kutulu oyun alma olayım yüzünden inat ettim. bekledim son sezonu kutulu gelsin ps4 e diye ama nafile getirmediler. Firma da nalları dikince kimse uğraşmadı herhalde. shop4tr den hallettim mecbur. Ama anca oynayabildim bu yüzden . 3 günde bitirdim bu sezonu.Bundan sonrasında ağır spoiler var oyunu bitirmeyen tıklamasın mesuliyet kabul etmiyorum .
    Öncelikle beklediğimden çok daha iyiydi. collectible olayı falan güzel olmuş . Özellikle ps için telltale oyunlarında platin almak çocuk oyuncağıdır ama bu sezonda işleri zorlaştırmışlar hatta bazı yerleri ekstra save alıp tekrar farklı seçimle oynadım o yüzden ama yine de güzeldi. Malum sahnede clem i öldü zannedelim diye güzelce yedirdiler bana da . Yedim harbiden . Zamanında Lee de böyle gittiydi e ne anladım ben bu işten hay yapacağını oyuna s.kayım derken arka planda güzel bir müzik eşliğinde kontrol de A.J e geçmişti. Sonraları clemi gördüğümüzde ben hala sövüyordum firmaya ama clem i görünce ne yalan söyleyeyim başta bir üzüldüm bacak gitti diye ama sonra çok sevindim. en son da şapkayı masaya bıraktık ya. Hakkaten gönül rahatlığıyla bu oyunu iyi hatıraların yanına kaldırabilirim artık. Keşke diziler de bu kalitede gitselerdi. Ama o başka bir post un konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Tüm sezonlar içinde, 10 Eylül'de çıkıyor.

https://forum.donanimhaber.com/the-walking-dead-the-telltale-definitive-series-ps4-ana-konu--138927477
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 18 Temmuz 2019; 13:52:16 >
  • Free Comic Book Daytwitter
    “If you're a fan of Telltale Games, The Walking Dead, then you'll definitely want to grab Celementine from @ImageComics and @Skybound on #FCBD22! See what happens to Clementine following the events of the game!”
    https://twitter.com/Freecomicbook/status/1514317829134290944?s=20&t=bZ6eHCztWHfZqepXgqnW2w
  • Arkadaşlar bir sorum var. Şuan 3. sezona yeni başladım

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İkinci sezonun sonunda bebekle tek gitmeye kara vermiştim. 3. sezonda clementine olarak oynuyor muyuz yoksa bu da michone gibi ara hikaye mi? 3. sezonda komple başka hikaye anlatılıyor çünkü clementine yan karakter olmuş. 4. sezonda mı 2. sezon hikayesi devam ediyor?
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Up

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Kabaca evet hocam, 4.sezonda Clementine ve AJ (bebek) tekrar hikayenin merkezinde oluyor fakat 3.sezonda da yan karakter olsalar bile hikayeleri bi şekilde devam ediyor

• psycho90 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hoca m

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.