Şimdi Ara

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU]

Walking Dead Definitive Series - Graphic Black Teaser

-

Yayıncı Skybound Games, The Walking Dead: The Telltale Definitive Series'in 10 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için $49.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları kutulu olarak da satışa sunulacak.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series; The Walking Dead: Michonne, 400 Days indirilebilir içeriği ve birkaç dijital bonus ile birlikte tüm dört sezonu içerecek. Koleksiyon toplam 23 bölümde 50 saatlik oynanış, 10 saatten fazla geliştirici yorumu, konsept ve karakter sanat galerileri, “Return of The Walking Dead” kısa belgeseli, yenilenmiş menüler 140'ın üzerinde şarkının bulunduğu bir müzik çalar içerecek. Koleksiyon ayrıca daha önce sadece final sezonunda bulunan siyah grafik sanat tarzını tüm sezonlar için içerecek.

www.bolumsonucanavari.com
    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series 10 Eylül'de Çıkacak
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Walking_Dead_The_Telltale_Definitive_Series_10_Eylulde_Cikacak-94733.htm

-

Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
    Tür: Adventure, Graphic adventure
    Dağıtıcı: Skybound Games
    Geliştirici: Telltale Games

gamefaqs.gamespot.com
    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/262460-the-walking-dead-the-telltale-definitive-series

Resmi Site:
    Skybound Entertainment
    Telltales The Walking Dead: The Definitive Series - Skybound Entertainment
    https://www.skybound.com/telltales-the-walking-dead-the-definitive-series

-

Ekran Görüntüleri:

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU] The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU] The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU] The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU] The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU] The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2022; 22:42:53 >

• Oyun tek bir platin mi verecek yoksa eski sistem gibi mi olacak acaba? Daha önce sadece Sezon 2 ve Michonne'de platin yoktu. Diğer bölümlerle beraber 3 platin elde edebiliyorduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – Tree-house Dynamic Theme | PS4

• The Walking Dead: The Telltale Definitive Series – Developer Commentary Clip | PS4

• ön sipariş geçtik bakalim daha önce oynama firsatim olmamiştı. şimdi grafiksel olarak yenilenmiş 50 saatlik bir oyun beni bekliyor. sec hak istiyen olursa pm atabilir.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Benda alırdımda Türkçe altyazı desteği yok. Sırf bundan almıyorum

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk 2 sezonu bitirdim 3. sezona başladim bugun. hikaye işlenişi harika. küçük bir kızın sezon sezon büyümesi ve yaşam mücadelesi merak uyandirıcı özellikle sezon finalleri çok vurucu olmuş. ilk çıktığı zaman oynasaydim yeni sezonu beklemesi zor olurmuş :) böyle paket halinde tüm sezonlar güzel olmuş. her yeni sezonla beraber oyundaki detaylar artiyor oynayiş değişiyor buda hoşuma giden bir detay oldu.

• Oyunu bitireli 2 gün oldu, bu konuyu bulabildim sadece yazabilecek.
    Oyunu 2013te oynamıştım ilk kez, 2 sezonu bitirmiştim. O zamandan beri arada aklıma geliyordu, ancak 2022'de tüm seriyi bitirme şansına ulaşabildim. Kalbimde özel bir yer tutuyor bu seri, bitirmeme rağmen doyamadım hala reaksiyon videolarını izliyorum.
    Öncelikle bana göre konu, senaryo olarak 1.sezon = 4.sezon > 2.sezon > 3.sezon ancak olay işlenişe, hissettirdiği duygulara gelince final sezonu birinci sezondan çok daha iyi bence. Birinci sezon ve son sezona 9 veririm. 2.sezondaki mekanları ve yan karakterlerin büyük çoğunluğunu hiç sevmiyorum, o yüzden ona 7 veriyorum. 3.sezon ayrı bir mesele, aslında 2.sezondan daha çok keyif aldım 3.sezonu oynarken ama 3.sezonun sorunu hikayeye neredeyse hiçbir şey eklememesi. Clem çok arkada kalmış. 3.sezon ana seriden bağımsız olmalıydı Clem çıkartılıp. Öyle ki direkt 2.sezondan 4.sezona geçiş yapılsa bile sırıtmazdı. En kötü o ikisinin arasını anlatan bir bölüm yapılırdı ve emin olun 3.sezonun sağladığı katkıyı sağlardı. O yüzden 3'ü puanlamada en sona koyuyorum.

Final sezon spoilerları

Final sezonu yerden yere vurdu beni. Her ne kadar yaşım itibariyle gerçek hayatta Clem yaşında bir kızın babası olamıyor olsam da kızım gibi hissettim Clem'i. Zaten ilk sezonda küçücük kızdı, zamanla büyüdü. Acıların çocuğu haline geldikçe vah yavrum diye gezindim, 16 yaşında kız, çocuk büyütüyor. Bildiğin anne olmuş.
    Son episode'u oynamadan önce spoiler yemiştim Clem'in ölümünü ancak aslında ölmediğini bilmiyordum. Yine de nasıl öldüğü hakkında hiçbir fikrim yoktu, sadece öldüğünü biliyordum (sanıyordum). O yüzden kahroldum Clem'in ölümünü, çektiği acıları izlerken. Lee, Kenny bilmemne'ler iyi hoş karakterlerdi ama hepsi de Clem'in hikayesine yancılardı, elin adamlarıydı. O yüzden kaderlerine üzülsem de kahrolmamıştım ama Clem bildiğin ailemden biri gibiydi. Her neyse, ölümünden sonraki 20 dakikayı bize mutlu sonu layık görmeyen Telltale ve Skybound'a söverek geçirdim. Yaşadığını gösterdikleri an öyle mutlu oldum ki anlatamam :)

Daha paragraflarca şey yazardım oyun için ama çok uzar, zaten kimse de okumaz :) Oynayın oynattırın, 40 saatlik harika bir deneyim bu (Michonne'u katmadım içine).

Ayrıca Telltale oyunlarında seçim yok denilmesi saçmalığına da sinir oluyorum. Senaryoyu değiştiremiyorsunuz diye, ya da bazı olaylar her türlü olacak diye seçim yapmamış olmuyorsunuz. A seçeneğine basmanız ileride olacak bir şeyi değiştirmiyorsa bu seçim yapmadığınız anlamına gelmiyor, A'yı seçmeniz bile bir seçim. Gerçek hayatta da böyle değil mi zaten, ağzınızdan çıkan çoğu şeyin hayatınıza önemli bir katkısı olmuyor, ya da seçimleriniz çok dramatik değişiklikler yaptırmıyor hayatınızda.

Ayrıca şöyle bir olay da var. İnsanlar Telltale'den Detroit gibi bir şey istiyor ama bu imkansız, en azından Twd için imkansızdı. Detroit dediğiniz başından sonuna kadar aynı hikayeyi işleyen 12 saatlik bir oyun. Twd ise 40 saat sürüyor arkadaşlar. Düşünsenize 1.sezonun ya da 2.sezonun sonunda apayrı iki seçeneğiniz olduğunu ve bunların aynı yere bağlanmadığını. Bu 20 - 30 saatlik 2 oyun yapmak demek tam olarak ve bu sadece fazladan 1 seçenekle ortaya çıkan bir durum. Fazladan 1 seçenek olmasına bile gerek yok, sizin seçiminizle diğer sezona geçebilecek ya da o sezonda ölebilecek bir karakter olması bile buna yol açar. Öyle bir karakter olabilmesi için ya o karakterin aşırı önemsiz olması lazım ya da diğer sezonun başında ortadan kaybolması ki ikincisini yaptılar zaten. Bu yüzden kimin öleceğini seçemiyorsunuz ya da kurtarmayı seçtiğiniz karakter 2 episode sonra ölüyor. Çünkü bu karakterleri uzun süre yaşatamazsınız, oyun ilerledikçe bunun takibini yapmanız zorlaşır.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series [PS4 ANA KONU]Free Comic Book Daytwitter
    “If you're a fan of Telltale Games, The Walking Dead, then you'll definitely want to grab Celementine from @ImageComics and @Skybound on #FCBD22! See what happens to Clementine following the events of the game!”
    https://twitter.com/Freecomicbook/status/1514317829134290944?s=20&t=bZ6eHCztWHfZqepXgqnW2w
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.