Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42.930
Cevap
281
Favori
1.507.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

Farelerı kucuk kızlardan bırı koyuyor bence.

yakılmıs olan kısılerıde markette ıckı sıselerının altında kalan zencı dokturumuzun eserı olduguna emınım

Alıntıları Göster

Güzel bölümdü sonda yakan kimdi acaba onları Tyreese ın karısı degilmidi yanan orda
  • quote:

yakılmıs olan kısılerıde markette ıckı sıselerının altında kalan zencı dokturumuzun eserı olduguna emınım

Alıntıları Göster

Bence bu tür olaylar tekrarlanması için herkes belli saatten sonra kendi odasının /bölümünün kapısını kilitlemeli.

• quote:

Alıntıları Göster

Kızlara çok fazla vakit ayırdılar sanki, biraz sıktı. Yeni virüsü daha komplike bir şey bekliyordum, bir çeşit gripmiş meğer. Fakat sezon sanki hapishane içinde dedektiflik oyununa dönüşecekmiş gibi bir izlenim oluştu bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Kızlara çok fazla vakit ayırdılar sanki, biraz sıktı. Yeni virüsü daha komplike bir şey bekliyordum, bir çeşit gripmiş meğer. Fakat sezon sanki hapishane içinde dedektiflik oyununa dönüşecekmiş gibi bir izlenim oluştu bende.

Alıntıları Göster
    720P düşmemiş daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Kızlardan piskopat tipli olan zombilere fare veren kişi olabilir yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Diziye level atlatacak tek şey var o da hastalığın kökenine inmek. Tam olarak nasıl başladı, ne sebeple başladı, amerikanın diğer yerleri ne durumda dünya ne durumda, devlet ortada kaldı mı vs vs hafif hafif bunları göstermeye başlasalar gerçekten mükemmel olacak. Diğer türlü büyük bir kısır döngü içerisine giriyoruz. Heyecan aksiyon nereye kadar ?

Çok haklısın hocam çok!...Hapishanede dedektifçilik ile nereye kadar?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Güzel bölümdü sonda yakan kimdi acaba onları Tyreese ın karısı degilmidi yanan orda

Alıntıları Göster
    4.Sezonun başladığını burdan öğrendim teşekkürler hemen izliyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

Alıntıları Göster
    TWD'nin efsane bölümlerinden birinin arasında yerini alabilir. Gerçekten harika bir bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

Alıntıları Göster

bölüm iyiydi aslında ama cidden bu hapisane falan sıktı artık acaba michonne neden ağlamaklı oldu bebegi aldıgında

• quote:

Orijinalden alıntı: xDAGx

bölüm iyiydi aslında ama cidden bu hapisane falan sıktı artık acaba michonne neden ağlamaklı oldu bebegi aldıgında

Alıntıları Göster

En sevmediğim dizi tipini aldı şimdi, içerdeki hain!! Diziyi seviyorum tabiki ama bu tip olaylar beni çok geriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadeje.

En sevmediğim dizi tipini aldı şimdi, içerdeki hain!! Diziyi seviyorum tabiki ama bu tip olaylar beni çok geriyor

Alıntıları Göster

The Walking Dead (2010 - 2022)

• quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

The Walking Dead (2010 - 2022)

Alıntıları Göster
    ben o zenci karıdan şüpheleniyorum saçları kısa olan Hadi haini ortaya çıkarlım

hale unuttuğunuz bazı şeyler var mesala hapishanenin arkasının komple patlamış olduğu ve hapishaneye arkadan girişin olduğu ve ilk sezonda bi zenci vardı oğluyla ismini unuttum 3.sezon sonlarındada ortaya çıkmıştı ceset yakıp duruyordu oda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yenijerry -- 21 Ekim 2013; 15:15:36 >

• Zombileri besleyenin hain değilde mızmız olan küçük kız olduğunu düşünüyorum, insan gibi görüyor çünkü onları, o mantıkla da besliyor olabilir.

Ama hastaları kim yaktı?

Bu arada virüsle ilgili konuşan yeni karakter vardı o kalıcı olsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    4.Sezon süper başladı umarım kaliteyi arttırarak devam ederler
    Ricktatör is back

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 21 Ekim 2013; 15:34:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

4.Sezon süper başladı umarım kaliteyi arttırarak devam ederler
    Ricktatör is back

Alıntıları Göster
    rick sahalara dönüyor güzel bölümdü umarım üstüne katarak devam eder 4. sezon

bu arada 2 .bölüm fragmanı yayınladılar videonun %60 ı 2. bölümde olmadı resmen karma fragman yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arr0w -- 21 Ekim 2013; 15:39:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Zombileri besleyenin hain değilde mızmız olan küçük kız olduğunu düşünüyorum, insan gibi görüyor çünkü onları, o mantıkla da besliyor olabilir.

Ama hastaları kim yaktı?

Bu arada virüsle ilgili konuşan yeni karakter vardı o kalıcı olsa iyi olur.
    Bol gerilim mi bir bölümde dizi iyiye gidiyor.

Doktor S dedikleri yaktı bence o 2 kişiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Bol gerilim mi bir bölümde dizi iyiye gidiyor.

Doktor S dedikleri yaktı bence o 2 kişiyi.

Alıntıları Göster
    4*02

Güzel bir bölümdü.

Yukarıda da bahsedildiği gibi Rick sahalara geri döndü. Bunca olaydan sonra dönmemesi olay olurdu zaten.

Michonne'un bebeği aldıktan sonra ağlamaya başlaması, bana onun geçmişte bu tip bir travma yaşadığı izlenimini verdi. Geçmişte o da bebeğini kaybetmiş olabilir, çünkü o sahnede ağlaması normal değil.

Zombileri besleyenlerin kim olduğu ve en son sahnedekileri yakan kişinin kim olduğu sorusu kaldı geriye. Çocuklar da olabilir, başka biri de, bekleyip görmek lazım...

Geçtiğimiz bölüm gibi bu bölüm de soru işaretleriyle bitmiş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

4*02

Güzel bir bölümdü.

Yukarıda da bahsedildiği gibi Rick sahalara geri döndü. Bunca olaydan sonra dönmemesi olay olurdu zaten.

Michonne'un bebeği aldıktan sonra ağlamaya başlaması, bana onun geçmişte bu tip bir travma yaşadığı izlenimini verdi. Geçmişte o da bebeğini kaybetmiş olabilir, çünkü o sahnede ağlaması normal değil.

Zombileri besleyenlerin kim olduğu ve en son sahnedekileri yakan kişinin kim olduğu sorusu kaldı geriye. Çocuklar da olabilir, başka biri de, bekleyip görmek lazım...

Geçtiğimiz bölüm gibi bu bölüm de soru işaretleriyle bitmiş oldu.

Alıntıları Göster

O zenci rick in yaktığını düşünüp yumruk atacak herhalde.Zombileri besleyen çocuklardır.Sezon iyi başladı ve aynı sağlamlık da da devam ediyor rick i yine lider olarak görmek güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Alıntıları Göster
    1.bölümden sonra, gayet iyi bir bölümdü.Umarım daha fazla bu tarz bölümler görürüz.

• yok artık rick silahi aldi ya olsende gam yemem
    Carl adam olmaya başladi
    Darly hastalanacak bu garanti sezon sonunolevilir

İzledigim en iyi bolumdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.