< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The Walking Dead (2010 - 2022) (2130. sayfa)
-
-
Bu noktadan sonra bu dizinin efsane olarak kalması mümkün değil.
Benim için 6 veya 7'de bitseydi,izlediğim en iyi dizi derdim.Ama resmen bokunu çıkardılar.
2.ara sezon finali de işe yaramaz.
-
Yok dönmeyecek.Boşuna 4 sezon izletmişler size.
-
katılıyorum. dizinin en büyük sıkıntısı kendi kendilerine spoiler verip bütün heyecanı kaçırmaları.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.10 küsür yılı devirmiş dizi final yapacak bunlar 4 ana karakterin de ölmeyeceğini spin off geleceğini önceden duyuruyor. Harbi akıl yok bunlarda. -
11x15 izledim. durağan bir bölümdü. önceki gerilimli bölümlere göre sıradan ve durağan yapıya geri dönmüş. olaylar çok yavaş ilerliyor. 16. bölüm güya sezon finali olacak ama gidişat öyle hissettirmiyor. çünkü boş yere uzatıldı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.maggie o kadını öldüremediğine pişman olacak gibi duruyor. sadece omzundan yaralamıştı. her nasıl olduysa hayatta kalmış ve hatta silah çalıyor. şimdi de commonwealth'tan iş teklifi aldı. maggie'i öldürmesi isteniyor. umarım ölür diyorum artık birileri. -
16 . bölüm sezon finali değil. Dizi ara verdi. 24. bölüm final olacak. Dizinin son sezonundayız.
-
netflixten 10s22b e kadar izledim daha devamı varmı ?
-
Evet.8+8 şeklinde 11.sezon devam ediyor.Pazar günü 2.kez araya girdi.8 bölüm daha var,ve büyük final.
Yani izlemeniz gereken şu an itibariyle 16 bölüm daha var.
-
Biliyorum final sezonu olduğunu yahu o sezon finali tabirini sezon aralığı için kullandım. Sonuçta araya bayağı zaman girecek yine.
-
Şurda arkadaşlara yardım ediyoruz diye,biri şikayet etmiş ve ceza vermişler bana.O yüzden TWD ile ilgili son mesajımdır.Millete yardım etmek de suç oldu.Kime battıysa izleyemeyen kişilere yardım ediyor diye admine şikayet etmiş.
-
11x16 izledim. sezon aralığı bölümü için fena değil diyebilirim. en başından beri aklıma gelen bazı şeyler gerçekleşti.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.bölüm boyunca canımı sıkan bir şey oldu. şu çekirge sürüsü olayını anlayamadım. boş yere kafa şişirdiler tüm bölüm boyunca. iğrenç bi ses efekti vardı. bir amaca hizmet etti mi etmedi mi bilmiyorum. bir de "doğal afet" adı vermişler bu çekirge sürüsüne. dizide bulunmasındaki alaka nedir çözemedim. ama bana oldukça gereksiz göründü. bunun dışında maggie vs leah kavgası güzeldi. leah'ın maggie'yi öldürmesini isterdim çünkü sıkıldım artık. önemli birilerinin ölmemesinden sıkıldım. ancak leah'ı onun eski sevgilisi olan daryl'nin gözünü kırpmadan öldürebilmesi güzeldi. maggie'yi kurtarabilmek uğruna hiç düşünmeden ateş etti. ben azından arkasından gelip yakalamasını ve konuşup durdurmaya çalışmasını falan beklerdim. ancak daryl'in içinde ona karşı bir sevgi kalmamış demek ki. bu arada commonwealth'ın alexandria'yı, hilltop'u ve oceanside'ı işgal ettiği sahneler komik göründü bana. dediğim gibi böyle bir şeyi zaten bekliyordum. commonwealth'ın içindekiler de bi çeşit komplo hazırlığındalar. bakalım sezon aralığı bitince nasıl bir savaş göreceğiz. her şeye rağmen güzel ilerleyen bir sezon.
-
En sevmediğim anlatım tekniği, bölümün başında bir sahne gösterip ''bilmem kaç saat önce'' diyip olayların o noktaya gelişinin anlatılması.
-
konudan uzaklaşılıyor
-
çünkü konu sakıza döndü, uzadıkça uzatıyorlar, ellerinde hikaye yok, tüm hikaye sezonun son bölümünde verilcek gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
onbirinci sezon 9 ve 10. bölümleri seyrettim bu ne anlamadım çok kötü berbat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 22 Nisan 2022; 5:20:55 > -
artık tekrar güzelleşti dizi 2 bölüm çok kötü idi şimdi iyi
-
reiz kitap çıkartmış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Netfilix de 10. Sezonu izliyorum. Netfilix dublajı felaket rezil yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar dizi bitti mi. Ben en son 10. Sezonu bitirdim sanırım hatırlamıyorum bile ama eğer son bölüm yayınlandıysa tekrar 10. Sezondan başlayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 8 bölüm kaldı. 2 Ekim'de yayınlanacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X