Bildirim
The Walking Dead (2010 - 2022) (1740. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
SPoiler yemeyeyim diye akşama kadar internete girmedim ama değdi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elured -- 24 Ekim 2016; 21:14:12 > -
-
Çevirmenimiz she-who-must-not-be-named82 yapmış yapacağını yine :))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: luganoguz
-
-
Negan ve 7. Sezon diziye hayat verdi şuan Twitter da dünya gündeminde ve ekşi inci uludağ gibi sözlükler de kaynıyor.
Aynı zamanda dün google da en çok aranan 2. konu durumunda. 5 Milyondan fazla aranmış.
https://www.google.com/trends/hottrends
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 24 Ekim 2016; 21:28:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay ?
Hocam bence tam da zamanında öldü.
Artık ölmeseydi yuh derdim yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: luganoguz
-
-
Beyler İçerde dizisini de izleyebilirsiniz. Uzun zaman sonra ilk defa türk dizisi izliyorum. İlk TWD sonra bu vallaha pazartesim şenlendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 24 Ekim 2016; 21:27:02 >
Karıncalı olmasından ben de şikayetçiyim. Yine de TV'ye bağlayınca azalıyor karıncalanma. Ama PC'de aşırı rahatsız ediyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
benim merak ettiğim tüm sunumlar böyle mi? yok değilse üşenmem bekler DIMENSION 1080p çekerim.
yıl 2016 millet 4K hazırlanıyor biz 1080p'de antenli karıncalı yayın izliyor gibiyiz arkadaş. -
Hocam senin dediğin olayı okumuştum bir yerde.TwD atmosfer için bir efekt kullanıyormuş o yüzden 1080 izlesende görüntü biraz kötü gelebilir.Onlarla alakalı bir durum yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 24 Ekim 2016; 21:32:10 > -
Bende 720p indirdim aynı sorun var.
Negan reis nedeeeeNNN!!! -
Sağolun hocam siz anlatınca hatırladım çoğunu. :) -
Dün Türkiye 'de Beşiktaş 'ın ardından en çok yapılan arama The Walking Dead.
https://www.google.com/trends/hottrends#pn=p24
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X