Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
280
Favori
1.546.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dizinin ilk bölümü ilk sahnesinde Rick benzin almak için bir yere gidiyor. Orda bir sürü kaza yapan araba vardı. Ve orda dönüşen küçük bir kızı öldürmüştü. Bu sahneyi daha sonra hiç göstermedi değil mi ya da ben hatırlamıyorum? Merak ettim de... :)

1 sezonda Anılar olarak gördü diye hatırlıyorum ben başka birine anlatırken onun dışında geçmedi herhalde.

Teşekkür ederim cevap için. Ben onu da hatırlamıyorum. Sahneyi hatırlıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lori gerçekten öldü mü? Cesetini göstermediler. Hem el kadar bebeğe kim bakacak? Rick bebekle mi uğraşacak?

Ulan tam dedim Lori iyi birisi oldu. Rick de bunu affeder. Mutlu mesut yaşarlar. Lori öldü.İçime öküz oturdu resmen.
  • Verildimi bilmiyorum ama dizinin spin-off bölümleri 2015'de çekilecekmiş. Yeni karakterler gözünden TWD dünyasını izleme şansına erişeceğiz, bir nevi webisodelar gibi olacakmış. 6 ana karakterden oluşacakmış;

SEAN CABRERA: 40 yaşlarında iyi bir latin beyefendi.
    CODY CABRERA: Sean'in zeki ve bir okadar da asi oğlu. Şehrin en belalı çocuğu.
    NANCY TOMPKINS: 30 yaşlarında 2 çocuk annesi bekar bir bayan.
    NICK TOMPKINS: Nancy'nin berbat oğlu.
    ASHLEY TOMPKINS: Nancy'nin hırslı ve başarılı kızı.
    ANDREA CHAPMAN: 40 yaşlarında adeta solmuş bir çiçek, Andrea (Evet bir başka Andrea!) korkunç bir evlilikten sonra şehrin eteklerine çekilmiş.

Orijinalden alıntı: QRX

Diziye üç gün önce başladım. Bugün S03E04'e geldim.

Lori gerçekten öldü mü? Cesetini göstermediler. Hem el kadar bebeğe kim bakacak? Rick bebekle mi uğraşacak?

Ulan tam dedim Lori iyi birisi oldu. Rick de bunu affeder. Mutlu mesut yaşarlar. Lori öldü.İçime öküz oturdu resmen.

Lori ölmedi bence bunu daha öncede söylemiştim zaten ama bazıları dizinin senaristi oldukları için inanmadılar ölmediyse gösterirlerdi bu sezon sonu loriyi görebiliriz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpisikopat -- 22 Aralık 2014; 10:12:21 >

• xxxpisikopat kullanıcısına yanıt

Olmez olur mu kardeşim öldü hatta carl kafasına bıçak sapladı.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 22 Aralık 2014; 14:38:43 >

Orijinalden alıntı: xxxpisikopat

quote:

Diziye üç gün önce başladım. Bugün S03E04'e geldim.

Lori ölmedi bence bunu daha öncede söylemiştim zaten ama bazıları dizinin senaristi oldukları için inanmadılar ölmediyse gösterirlerdi bu sezon sonu loriyi görebiliriz bence.

Ölmeseydi hapishanede çıkardı bir yerden. Nereye gitcek başka. Karnı deşik halde. Carl kafasına sıkmıştı zaten.

• adam lori ölmedi diyor ya nerenle izliyorsun çok merak ettim

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

Beyler 5. sezon ilk 2 bölümü izledim ama anlamadığım bir şey var bilen aydınlatsın lütfen

Bu ağaçlara işaretleri kim koyuyor?.Ve 2. bölümün sonunda bobu kaçıranlar öyle bir konuştu ki sanki onu daha önceden tanıyormuş onunla bir işbirliği yapmış gibi kafam karıştı ?

Up
    Bilen yok mu içimde kaldı

3*04 bölümünde Lori öldüğü halde 3*05 bölümünün 40. saniyesinde Lori'ye çok benzeyen bir kadın Vali'nin şehrinde içecek dağıtırken görülüyor. Mantıken buradaki kadının Lori olmasına imkan yok. Ama ben çok benzettim.

The Walking Dead (2010 - 2022)

• quote:

LORİ

3*04 bölümünde Lori öldüğü halde 3*05 bölümünün 40. saniyesinde Lori'ye çok benzeyen bir kadın Vali'nin şehrinde içecek dağıtırken görülüyor. Mantıken buradaki kadının Lori olmasına imkan yok. Ama ben çok benzettim.

Benimde dikkatimi çekmişti ve harbiden çok benziyor ama onun lori olma ihtimali çok düşük :)

çünkü , lorinin karnı kesilerek açıldı , kendini o kadar kısa bir sürede toparlayamaz , hapishaneden nasıl çıkıpda kasabaya gidecek vs.

Loriye benzettiğimiz kız şu da olabilir(3x3 , 23:12) :

I AM YOUR WORST NIGHTMARE

• quote:

Orijinalden alıntı: salla_hd

quote:

LORİ

Benimde dikkatimi çekmişti ve harbiden çok benziyor ama onun lori olma ihtimali çok düşük :)

çünkü , lorinin karnı kesilerek açıldı , kendini o kadar kısa bir sürede toparlayamaz , hapishaneden nasıl çıkıpda kasabaya gidecek vs.

Loriyi alnından tanırım. Bu lori olamaz. Alnı yarısı kadar lorinin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: salla_hd

quote:

LORİ

Loriyi alnından tanırım. Bu lori olamaz. Alnı yarısı kadar lorinin :)

Hocam arkadaşın attığı resimdeki kadını ben de hiç Lori'ye benzetmedim. Ama benim attığım resimdeki kadın çok benziyor. Video'dan da bir bakın isterseniz.

• Beyler 5. Sezon ne zaman bitecek bi bilgi var mı

Orijinalden alıntı: 01.23

Beyler 5. Sezon ne zaman bitecek bi bilgi var mı

Nisan'ın 2. haftası bitecek sanırım

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • 5.sezonun ilk 8 bölümü benim gözümde 1.sezondan sonraki en iyi bölümlerdir. 1.sezon herkesin dediği gibi bence de mükemmel. 2.sezon berbat. 3.sezonda güncel takip ediyordum ama aşırı sıkıcı olunca bırakmıştım. 3.sezon ile 4.sezon arası yazın 3.sezonu tamamlayıp 4'e başladım. 4ün başı da inanılmaz sıkıcı gelince tamamen bırakmıştım. 4x2 yada 3te. Tekrar geri dönmek istemediğim için 4.sezonu ayrıntılı özetini okuyarak direk 5'e geçtim 3 günde 8 bölümü bitirdim. Bence 2,3ten çok daha iyi gidiyor. Çoğu kişi yine sıkılmış ara bölümlerde ama onlar bile iyiydi. Tek sevmediğim şey

Beth'in saçma bir şekilde ölmesi oldu O kadar koca bir bölümü kıza ayırıp flashbackle geçiyorlar, sonra da saçma şekilde öldürüyorlar anlamış değilim. Favorim Carol ve Beth'ti. Artık sadece Carol

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

5.sezonun ilk 8 bölümü benim gözümde 1.sezondan sonraki en iyi bölümlerdir. 1.sezon herkesin dediği gibi bence de mükemmel. 2.sezon berbat. 3.sezonda güncel takip ediyordum ama aşırı sıkıcı olunca bırakmıştım. 3.sezon ile 4.sezon arası yazın 3.sezonu tamamlayıp 4'e başladım. 4ün başı da inanılmaz sıkıcı gelince tamamen bırakmıştım. 4x2 yada 3te. Tekrar geri dönmek istemediğim için 4.sezonu ayrıntılı özetini okuyarak direk 5'e geçtim 3 günde 8 bölümü bitirdim. Bence 2,3ten çok daha iyi gidiyor. Çoğu kişi yine sıkılmış ara bölümlerde ama onlar bile iyiydi. Tek sevmediğim şey

Beth'in saçma bir şekilde ölmesi oldu O kadar koca bir bölümü kıza ayırıp flashbackle geçiyorlar, sonra da saçma şekilde öldürüyorlar anlamış değilim. Favorim Carol ve Beth'ti. Artık sadece Carol

Bence en iyi 1v2. sezon

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Beyler sinavlardan dolayi kac aydir izlemiyorum.En son bolumu izledigimde kacinci sezondu hatirlamiyorum.

Son bolumuydu sanirim izledigim bolum.Tren yolunu takip edip bi yere gelmislerdi orada bi konteynır gibi biryere hapsettiler grubu.Bide 7 ay sonra cikacak denildi o bolum cikmadimi hala?

Başladı 5. Sezon. Senin kaldığın yerden sonra 8 bölüm daha çekildi. Şu an sezon arası finaline girdi 8 şubatta devam edecek.

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

5.sezonun ilk 8 bölümü benim gözümde 1.sezondan sonraki en iyi bölümlerdir. 1.sezon herkesin dediği gibi bence de mükemmel. 2.sezon berbat. 3.sezonda güncel takip ediyordum ama aşırı sıkıcı olunca bırakmıştım. 3.sezon ile 4.sezon arası yazın 3.sezonu tamamlayıp 4'e başladım. 4ün başı da inanılmaz sıkıcı gelince tamamen bırakmıştım. 4x2 yada 3te. Tekrar geri dönmek istemediğim için 4.sezonu ayrıntılı özetini okuyarak direk 5'e geçtim 3 günde 8 bölümü bitirdim. Bence 2,3ten çok daha iyi gidiyor. Çoğu kişi yine sıkılmış ara bölümlerde ama onlar bile iyiydi. Tek sevmediğim şey

Bence en iyi 1v2. sezon

Sebebi çok basit ,
    dizi ilerledikçe çok simgeleştirilmiş karakterlerle karşılaştık.
    Samuray kılıcı taşıyan zenci kadın nedir abi... Hadi crosbow lu yakışıklı delikanlıyı ve şerefsiz abisini anladık o tamamda , bir yerden sonra dizi left4dead e çevircekler RPG gibi isteyen istediği karakteri oynayacak

al işte :

quote:

Left4Dead

Bill Vietnam’da görev yapmış yeşil bereli bir aksiyon adamı.

Zoey Salgından önce bir üniversite öğrencisi olarak ailesinin yanına gelmiştir. Babası salgını kapınca onu vurmak zorunda kalmıştır

Francis Deri yeleği ve neredeyse vücudunu tamamen kaplayan dövmeleriyle soğukkanlı bir motorcu.

Louis Bir teknoloji bayisinde çalışırken hastalıklı bir kişi tarafından saldırıya uğrayıp onu bayılttıktan sonra, şehrin yok olduğuna tanıklık etmiştir.

Ayrıca dizinin çöküş noktasıda ;
    zaman zaman koşan ölüler , zaman zaman kaplumbağa hızında yürüyen ölüler ;başrol karakterlerimiz tarafından tek hamlede kafası domates gibi parçalanırken , başrol olmayan karakterler tarafından ölümüne bir dövüş görüyoruz.

Sezonlar ilerledikçe bu arttı bundan sonrada dizi devam ederse artacak...

• Karakterlerin geneli çizgi romandan alıntı, katanalı zenci hatundan çok daha fazla şaşıracağın karakterler mevcut.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.