Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (17 Mobil) - 5 Masaüstü17 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
280
Favori
1.546.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

Oyunu oynayanlar malum çiftliği hatırlar terminustada yine aynı mevzu olucak belli ki zaten oyunuda robert kirkman yazıyor. Mekan değiştirerek aynı olayı dizide yapacaklar çok sağlam bi final bekliyorum. Çiftlikte dediğim olayıda belki bu finalde tam olarak göstermeyebilirler tam finalin son sahnesinde falan gösterirler merak olsun diye

Oyunu bitirdim ama malum çiftliği hatırlamadım pm den açıklar mısın rica etsem

Direk burdan yazayım.

not : twd oyunundaki bi bolumle ilgili spoilerdir ilerde dizidede olabilir ona göre açın.

hani bizim karakterler bi çiftliğe gidiyolardi güvenli vs. Diye burdada arkadaşlarinin bacağını kesip yemek yapiyolar bizimkiler de anlıyor bunlarin yamyam olduklarını baya bişeyler oluyor. Burdada benzer bişey olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 25 Mart 2014; 20:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maggie ölemez

quote:

quote:

Oyunu oynayanlar malum çiftliği hatırlar terminustada yine aynı mevzu olucak belli ki zaten oyunuda robert kirkman yazıyor. Mekan değiştirerek aynı olayı dizide yapacaklar çok sağlam bi final bekliyorum. Çiftlikte dediğim olayıda belki bu finalde tam olarak göstermeyebilirler tam finalin son sahnesinde falan gösterirler merak olsun diye

Direk burdan yazayım.

not : twd oyunundaki bi bolumle ilgili spoilerdir ilerde dizidede olabilir ona göre açın.

hani bizim karakterler bi çiftliğe gidiyolardi güvenli vs. Diye burdada arkadaşlarinin bacağını kesip yemek yapiyolar bizimkiler de anlıyor bunlarin yamyam olduklarını baya bişeyler oluyor. Burdada benzer bişey olabilir[/rspoiler]

Hatırladım. Episode2 : Starved For Helpte miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilfred Fizzlebang -- 25 Mart 2014; 10:07:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Il Giurista

Maggie ölemez
    Final bolumunun kisa goruntuleri ve promosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilfred Fizzlebang

quote:

quote:

quote:

Direk burdan yazayım.

hani bizim karakterler bi çiftliğe gidiyolardi güvenli vs. Diye burdada arkadaşlarinin bacağını kesip yemek yapiyolar bizimkiler de anlıyor bunlarin yamyam olduklarını baya bişeyler oluyor. Burdada benzer bişey olabilir[/rspoiler]

Hatırladım. Episode2 : Starved For Helpte miydi

Alıntıları Göster
    bolumun sonundaki h.g diyen karıya hasta oldum ne güzel biseydi o gencliginde cok can yakmıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

bolumun sonundaki h.g diyen karıya hasta oldum ne güzel biseydi o gencliginde cok can yakmıstır

Alıntıları Göster
    Son bölüm güzeldi.

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

4x15 spoiler ve 16. bölüm tahmini ona göre açın

The Walking Dead (2010 - 2022)

3 gün önceden bütün bölümü anlatmış nerden alıntı bu arkadaşlar ?

Bu nereden alıntı hocam :) ?

weird...

• quote:

Bizimkilerin canını yakmazsa iyi, hiç masum görünmedi bana Zaten sezon finali olduğu için bu kadının altından birçok şey çıkacaktır bence.

Orijinalden alıntı: Cryomancer

quote:

Bizimkilerin canını yakmazsa iyi, hiç masum görünmedi bana Zaten sezon finali olduğu için bu kadının altından birçok şey çıkacaktır bence.

Alıntıları Göster
    beyler 16.bölüm varmı yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: erol_152

Henuz yayinlanmadi

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Henuz yayinlanmadi

Alıntıları Göster

o kadınve terminusta bir şeyler var çünkü o kadar kolay iyi korunan bir yere o kadar basit bir şekilde girilmez aylak bile girer ayrıca çoğu kişi kadındaki hırkanın bethin hırkası olduğunu söylüyor ama beth kaçırıldığında o hırkayı giymiyordu bethim inşallah ölmez

• Bunun cizgi romaninini telefona turkce olarak nasil indirebilirim

quote:

Henuz yayinlanmadi

quote:

quote:

Henuz yayinlanmadi

Alıntıları Göster
    Keşke daha önceden izleseymişim diyorum ilk defa yabancı dizi izliyorum. Başlamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye
    Son yeniliklerin gürültüsünden başka bir şey bulunmayan dünya tarihi denilen şeyin kendisinde, gerçekte bataklığı hareket ettirmek isteyen çok eski şehitlerin trajedilerinden daha önemli konu yoktur.

• quote:

quote:

quote:

Henuz yayinlanmadi

Alıntıları Göster
    Dizi özellikle son bölümler biraz daha hareket kazandı,keşke sezon finaline kadar birkaç bölüm daha olsa

PSN : Efilyan

• İlk walking dead izlediğimdeki tadı alamıyorum hala. Bi sonraki sezon daha güzel olur inşallah

• terminus cok yapmacik olmus su anki dunyada boyle bir yer zor bulunur

Orijinalden alıntı: Stubborn

4 x 15 SPOLIER DOLU

Daryl'in grubun bos bos dolanmadigi belliydi zaten, Rick'in pesinden gidiyorlarmis, zaten son bolumun fragmanindan da belli oluyor, Rick'i birileri yakalamis.

Terminus'un bi halt olmadigi belliydi zaten; "ooo kimler gelmis, hemen bi rahatlayin yemek verelim size" seklinde bir karsilama cok bariz etti gelecek bolumu.

Benim son bolum tahminim:

Herkes Terminus''e gelir, Rick te dahil. Daryl ve onun saykolar da Rick'i takip ederek ulasirlar Terminus'a.

Yalniz bu Joe buyuk ihtimalle, o Terminus'ta bizim saskinlari karsilayan (Maria mi dediydi teyze adina?) kadinin kocasi, saniyorum Rick'i yakalayacaklar, hatta kolunu bacagini da koparabilirler bana cok yamyam tipli gozuktu bunlar, bunda dizinin diger kaynaklarini da takip etmemin biraz etkisi var tabi (oyun, roman felan).

Hatta bizim oglan kaciyordu fragmanda, buyuk ihtimalle Rick'i yakalarlar, oglan kacar. Bunlar Rick'in bi taraflarini servis ederler bizim gruba. Son dakikada Carl gelir Michone ile o yediginiz babam der. Orda biter bu sezon.

Sanırım çizgi romanda da Rick'in eli kopuyordu. Öyle hatırlıyorum. Belki de bu bölümde elini kesip servis edebilirler.

Buldum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen Tevfik -- 25 Mart 2014; 20:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

4 x 15 SPOLIER DOLU

Daryl'in grubun bos bos dolanmadigi belliydi zaten, Rick'in pesinden gidiyorlarmis, zaten son bolumun fragmanindan da belli oluyor, Rick'i birileri yakalamis.

Terminus'un bi halt olmadigi belliydi zaten; "ooo kimler gelmis, hemen bi rahatlayin yemek verelim size" seklinde bir karsilama cok bariz etti gelecek bolumu.

Benim son bolum tahminim:

Herkes Terminus''e gelir, Rick te dahil. Daryl ve onun saykolar da Rick'i takip ederek ulasirlar Terminus'a.

Yalniz bu Joe buyuk ihtimalle, o Terminus'ta bizim saskinlari karsilayan (Maria mi dediydi teyze adina?) kadinin kocasi, saniyorum Rick'i yakalayacaklar, hatta kolunu bacagini da koparabilirler bana cok yamyam tipli gozuktu bunlar, bunda dizinin diger kaynaklarini da takip etmemin biraz etkisi var tabi (oyun, roman felan).

Hatta bizim oglan kaciyordu fragmanda, buyuk ihtimalle Rick'i yakalarlar, oglan kacar. Bunlar Rick'in bi taraflarini servis ederler bizim gruba. Son dakikada Carl gelir Michone ile o yediginiz babam der. Orda biter bu sezon.

Sanırım çizgi romanda da Rick'in eli kopuyordu. Öyle hatırlıyorum. Belki de bu bölümde elini kesip servis edebilirler.

Buldum:

O olay valiyleydi, onu es gectiler ki zaten dizi de cok zor olurdu onu gercek gostermek, o kadar efekte para veren bir yapimcisi yok ne yazik ki

• Stubborn kullanıcısına yanıt

Bir de bunu buldum sanırım orada pişen Beth

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.