Şimdi Ara

The Walking Dead (2010 - 2022) (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (10 Mobil) - 3 Masaüstü10 Mobil
5 sn
42.928
Cevap
280
Favori
1.546.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bundan sonra yabancidiziizle.com da ölmüştür benim için böyle bir rezillik yok ya.

twd nin yeni bölümünü eklemişler tek part 43 dakika. ama son 21 dakikayı başa ilk 22 dakikayı sona koymuşlar. bölüm ortadan başladı bitiyo sonra en başını gösteriyor

bende heralde bölümde değişik birşey denemişler sandım. geçenki bölümdede mesela ilk önce bölümün sonunu ortasını falan gösterip sonra neler olduğunu anlatmışlardı. ama bu sitenin yaptığı mallığı hiçbir yerde görmedim

az önce izledim yok öyle bişey

He yok bende sirf laf olsun diye burda siteye laf atiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu oynayanlar malum çiftliği hatırlar terminustada yine aynı mevzu olucak belli ki zaten oyunuda robert kirkman yazıyor. Mekan değiştirerek aynı olayı dizide yapacaklar çok sağlam bi final bekliyorum. Çiftlikte dediğim olayıda belki bu finalde tam olarak göstermeyebilirler tam finalin son sahnesinde falan gösterirler merak olsun diye

Orijinalden alıntı: sibumii

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

yav o değilde hepsi besili inek gibi.sanki üç öğün yemek yiyorlar.adamlar sürekli geziyor az yemek yiyorlar ama nasıl oluyorsa hepsi besili.

haklısın

Alıntıları Göster
    2 ya da 3 hafta önce biri burada, dizinin tüm hikayesini anlatmıştı. Bende onun altına alıntı yapıp, ""bir lisesli tarafından yazılmış "" yazmıştım. Adeta piyonlar birleşiyor ve adamın dedikleri doğru çıkıyor gibi.

Teorim.

Mekan bir kurtuluş değil, avlanma evi. Yani bir yamyam kabilesi, Beth'in etlerinin olduğunu düşünmüyorum arkadakilerin. Bu bölümde Meggie'nin Beth'i orada esir tutulduğunu görecek, ikisininde bu bölüm öleceğini düşünüyorum. Çünkü o okuduğum spoilerde de önce yemleyip, sonra yem yapıyorlar diyordu.

Rick'in hastalığın çıkış kaynağı olabileceği ihtimalleri var bence, film gibi bir şey çekiliyor yanlış görmüyorsam? Onlarda flash back olabilir, ve o doktor adamda, Rick'i hastanede muayne eden, ya da rickle bir şekilde ilgilenmiş bir uzman olabilir? olamaz mı?

• Son çıkan bölümü izlicem birazdan bakalım beklentilerimi karşılayacak mı?

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Oyunu oynayanlar malum çiftliği hatırlar terminustada yine aynı mevzu olucak belli ki zaten oyunuda robert kirkman yazıyor. Mekan değiştirerek aynı olayı dizide yapacaklar çok sağlam bi final bekliyorum. Çiftlikte dediğim olayıda belki bu finalde tam olarak göstermeyebilirler tam finalin son sahnesinde falan gösterirler merak olsun diye
    4x15

Joe reyiz bildiğin L4D'deki Bill lan Çok sevdim adamı, sağlam karakter. Bu Terminus'daki kadında var bir şeyler. Eğer bu kadar kişi bi kadınla başa çıkamazsa, puu bunlara.

• Bence güzel bir bolumdu.

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

Oyunu oynayanlar malum çiftliği hatırlar terminustada yine aynı mevzu olucak belli ki zaten oyunuda robert kirkman yazıyor. Mekan değiştirerek aynı olayı dizide yapacaklar çok sağlam bi final bekliyorum. Çiftlikte dediğim olayıda belki bu finalde tam olarak göstermeyebilirler tam finalin son sahnesinde falan gösterirler merak olsun diye

Oyunu bitirdim ama malum çiftliği hatırlamadım pm den açıklar mısın rica etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hatırladım o bölümü banada resimlerden sonra öyle olacak gibi geliyor.
    Steam: -Bane
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Evet hatırladım o bölümü banada resimlerden sonra öyle olacak gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Çizgiromanla alakalı spoiler yazıcam.Çizgiromanı okumayanlar hiç bakmasın.

Bir kere Terminus diye bir olay yok romanda ama yamyam mevzusu var.Yamyam grubu küçüktü ama.Böyle büyük bir oluşum değildi.Romanda yamyamlar Dale'i yiyordu.Bu Dale 2.sezonda ölen yaşlı adam.Ardından bizimkilerin bir intikamı var ki efsane.Eğer Beth'i Dale yaparlarsa on numara olur.Darly,Rick,Abraham'dan tam bir katliam şov izleriz ama sezon finalinde olmaz bence.Bir dahaki sezona saklarlar.Terminus büyük bir oluşum gibi duruyor.Bu olayı sezon finaline saklamazlar.Daha Rick ve Tyresse tayfayla buluşmadı.Bir an önce hepsinin yolları kesişmesi lazım.

Ayrıca Abraham başta bir garip geldi fakat alıştım artık.Bence iyi bir seçim olmuş Abraham karakteri için.Kalıplı adam fakat fizik olarak çok iyi değil.Şişman duruyor biraz.Tek eksiği o.

• ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    valiyle alakası yok terminustaki kadın bu

Verilen sözü biliyorum, Üstat Theomore söyleyin onlara! Fetih’den 1000 yıl önce bir söz verildi. Kurt İni'nde eski ve yeni tanrıların önünde yeminler edildi. En çaresiz durumdayken ve yanımızda hiçbir dostumuz yokken, evlerimizden kovulduğumuz ve hayatımız tehlikede olduğu zamanlar kurtlar bizi kabul ettiler, bizi beslediler ve bizi düşmanlarımıza karşı korudular. Bu şehir bize verdikleri topraklarda yapıldı. Bunun karşılığında daima onların adamı olacağımıza dair yemin ettik. Starkların adamı olacağımıza!
    Wylla Manderly
  • ben dikkat erttim denemez ben da başka biryerde gördüm

Verilen sözü biliyorum, Üstat Theomore söyleyin onlara! Fetih’den 1000 yıl önce bir söz verildi. Kurt İni'nde eski ve yeni tanrıların önünde yeminler edildi. En çaresiz durumdayken ve yanımızda hiçbir dostumuz yokken, evlerimizden kovulduğumuz ve hayatımız tehlikede olduğu zamanlar kurtlar bizi kabul ettiler, bizi beslediler ve bizi düşmanlarımıza karşı korudular. Bu şehir bize verdikleri topraklarda yapıldı. Bunun karşılığında daima onların adamı olacağımıza dair yemin ettik. Starkların adamı olacağımıza!
    Wylla Manderly
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bran the Builder

ben dikkat erttim denemez ben da başka biryerde gördüm

Çok güzel bölümdü

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

Güzel bölümdü.
    -Joe çok karizma adam ama bekliyorum ondan bi terslik. Zaten Rick'in peşinde olduklarına göre olacakta zaten.
    -Terminus hiç tekin değil apaçık ortada. Bence Beth'te orada olabilir. Orada ki elemanlar kaçırmış olabilir.
    - Eugene ve Tara arasında ki diyaloglar güldürdü.
    -Ayrıca aşağıya bi fotoğraf koyuyorum önceki bölümlerle ilgili ama güzel bir tespit :
    The Walking Dead (2010 - 2022)
    -Tabi o tabloda ki kız yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Mary'de olabilir.

bunları görünce dizinin sonunu hepsi rüyaydı muhabbetine bağlayacaklar diye korktum çünkü bilirsiniz rüyalar genel olarak bilinç altının yansımasıdır ve genelde aynı görüntüler üzerinde döner

• quote:

Orijinalden alıntı: metematik

quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

Güzel bölümdü.
    -Joe çok karizma adam ama bekliyorum ondan bi terslik. Zaten Rick'in peşinde olduklarına göre olacakta zaten.
    -Terminus hiç tekin değil apaçık ortada. Bence Beth'te orada olabilir. Orada ki elemanlar kaçırmış olabilir.
    - Eugene ve Tara arasında ki diyaloglar güldürdü.
    -Ayrıca aşağıya bi fotoğraf koyuyorum önceki bölümlerle ilgili ama güzel bir tespit :
    -Tabi o tabloda ki kız yukarıda ki arkadaşın dediği gibi Mary'de olabilir.

bunları görünce dizinin sonunu hepsi rüyaydı muhabbetine bağlayacaklar diye korktum çünkü bilirsiniz rüyalar genel olarak bilinç altının yansımasıdır ve genelde aynı görüntüler üzerinde döner

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 25 Mart 2014; 2:35:20 >

• maggie fotoğrafı yaktı ya, bence finalde de yanarak ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackKhan -- 25 Mart 2014; 3:08:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Intel Core i5 4200M || Nvidia GeForce GTX760M 2GB GDDR5 || 12 GB 1600MHz || 1 TB 5400RPM || Dolby® Home Theater® v4 || 17.3" 1600x900 Ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

maggie fotoğrafı yaktı ya, bence finalde de yanarak ölecek

Haftaya sezon finali dimi? Film bitmiyor yani sadece tatil?

Bu bölümü beğendim. Aksiyon, mutluluk herşey vardı.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

4x15

Joe reyiz bildiğin L4D'deki Bill lan Çok sevdim adamı, sağlam karakter. Bu Terminus'daki kadında var bir şeyler. Eğer bu kadar kişi bi kadınla başa çıkamazsa, puu bunlara.

Aynen Türk yapımı Konak filmindeki gibi tek bir hepsini hastanelik etmez umarım.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

maggie fotoğrafı yaktı ya, bence finalde de yanarak ölecek
    4x15

terminusda ki kadın bence yanlız olamaz eğer ki yalnızsa bir tuzak sistemi veya kafes gibi birşey kurmuştur diye tahmin ediyorum.
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.