Şimdi Ara

The Vampire Diaries (2009- ) | 6.Sezon (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.534
Cevap
23
Favori
170.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi hala.bitmedimi la.en son iki stefan vardı stefanin birisi tabuta kapatılıyordu orda kalmistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlk demem gereken bölümün çok zevkli oluşuydu :) çekimler bayağı uğraştırmıştır.

Damon ne yaptı etti bir türlü şu kaçakları döndüremedi

Damon ilk uyandığında yalan olduğunu anlayan var mı merak ettim?

Teyzenin pompalı elindeykenki tipi fenaydı :D:D:

Damon anakuzusuymuş haberimiz yok.

Bonnie, Caroline ve Stefan zaten ölmüyor biliyoruz ama Matt'i şimdiki zamanda görmüş müydük hiç hatırlayamadım.

Çok zevkli bir bölüm gibi geldi bana, hayli keyif verdi.

Vay be abi 7 koca yıl olmuş.

Orijinalden alıntı: Ciclista

7.10

İlk demem gereken bölümün çok zevkli oluşuydu :) çekimler bayağı uğraştırmıştır.

Damon ne yaptı etti bir türlü şu kaçakları döndüremedi

Damon ilk uyandığında yalan olduğunu anlayan var mı merak ettim?

Teyzenin pompalı elindeykenki tipi fenaydı :D:D:

Damon anakuzusuymuş haberimiz yok.

Bonnie, Caroline ve Stefan zaten ölmüyor biliyoruz ama Matt'i şimdiki zamanda görmüş müydük hiç hatırlayamadım.

Çok zevkli bir bölüm gibi geldi bana, hayli keyif verdi.

Vay be abi 7 koca yıl olmuş.

Evet Matt de caroline ile beraberdi o görüntülerde o da vardı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnaipCorder -- 1 Şubat 2016; 11:20:34 >

Muhtemelen durumu anlayıp kan veriyordur Matt'e

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Bu dizi hala.bitmedimi la.en son iki stefan vardı stefanin birisi tabuta kapatılıyordu orda kalmistim :)

Dizi bu sezon çok iyi gidiyor keza originals ta öyle yarıda falan bıraktıysanız tavsiye ederim. Elena gidince dertler bitti herkes doğruyor birbirini

• Mattde yüzük vardı sanırım ben öyle hatırlıyorum. Bonnie ise kolay kolay ölmez ona kan verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 3 Şubat 2016; 0:14:32 >

O Caroline nasıl kalkıyor ya tam kalbine girmişti :)

Julian da olmasa Mystic Falls'ta birşey olacağı yok.

Bu Julian nasıl kendine gelmiş bizim Stefan kaç ay olmuş hala Damon'ı görüyor gerçeğinin gelmesine rağmen.

Diğer hereticler nereye kayboldu anlayan var mı?

Adam ayda yılda bir dizide gözüküyor şimdi de kafası patladı :D Elena'yı da yaktı bari iyi oldu.

Şu kadın polis ne ayak yav?

Şimdi yanlış anlamadım değil mi bu Phoenix taşı geri dönen vampiri 'canavarlaştırmadan' yakasını bırakmıyor.

Şu 3 yıl sonrasına bir geçsek de asıl muhabbeti görsek artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 6 Şubat 2016; 1:45:11 >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Açıkcası bir cacık anlayamadım bende desem yeridir ama anka taşının büyük ihtimalle yakalarını bırakmadıkları bir gerçek elena sanırım kesinlikle çıkmış oldu artık. Okadın polis bence avcı gibi çünkü 3 yıl sonrasında carolina kadın gelmeden git falan dedi anladığım kadarıylada carolineda sanırım matt ile beraber gidiyor. Julian sanırım gerçeği kabullenmiş bu sayede kurtulmuş olabilir hayallerden ama oda çıkar yakında sanırım.

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Açıkcası bir cacık anlayamadım bende desem yeridir ama anka taşının büyük ihtimalle yakalarını bırakmadıkları bir gerçek elena sanırım kesinlikle çıkmış oldu artık. Okadın polis bence avcı gibi çünkü 3 yıl sonrasında carolina kadın gelmeden git falan dedi anladığım kadarıylada carolineda sanırım matt ile beraber gidiyor. Julian sanırım gerçeği kabullenmiş bu sayede kurtulmuş olabilir hayallerden ama oda çıkar yakında sanırım.

vampir avcısı o kadın değil. vampir avcısını Leslie-Anne Huff oynuyor dizideki ismi rayna cruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 7 Şubat 2016; 16:29:14 >

• Sonunda 3 yıl sonraya geldik bakalım neler olacak

Vay vay klaus is back ağlayacağım şimdi

Bu arada konu başlığı güncellense diyorum: 7. sezonun ortasındayız.

• Kesinlikle. Julian çok ukala olduğu için Reyiz'in sündürmesi çok iyi olurdu.

• Hiç kimse yeni bölümü seyretmemiş arkadaş nasıl iş anlamadım 2 bölüm seyrettim are you serious dedim resmen.
    Rayna Cruz dehşet bir hatun olaya bak caroline ile stefan hiç bir likte olamıyorlar işin kötü yanı stefan paso kaçıyor o avcıyı ölümsüzmü anlamadım kendi kılıcı ile ölür herhalde. Stefan sonunda yakalanmış birde olaya bak matte ihanet ediyor gibi.

O kızı kendi taraflarına çekmeleri gerekiyor yada öldürmenin yolu olması lazım yada bizim damona yapsınlar o kızı.

Julian öldürüldü nasıl kapışsın Klaus ile :D

• Klausa bak son dakkada kurtardı arkadaş stefanı. İşe bakki klaus bile bu lanetten korkuyor sanırım o kılıç bir kere saplandımı imkanı yok o kişinin peşini bırakmıyor. Kızda nato mermer arkadaş anlaşılmaz onunlan o değilde bugunde Originals olması lazımdı?

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Klausa bak son dakkada kurtardı arkadaş stefanı. İşe bakki klaus bile bu lanetten korkuyor sanırım o kılıç bir kere saplandımı imkanı yok o kişinin peşini bırakmıyor. Kızda nato mermer arkadaş anlaşılmaz onunlan o değilde bugunde Originals olması lazımdı?

hocam o değilde eğer kökenler dizisinide izliyorsan carlone new orleansa gittiğinde niklausun yerini sordugunda 3 yıldır haber alınamadı diyor oraya çok takıldım ben baya bomba gibi final olacak galiba kökenlerde

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.