Fİlm şahane, Kevin Spacey'nin oyunculuğu ayrı şahane.Arşivimde bulunan filmler arasında.
Gerçekten Kevin Spacey kumaşını gösteriyor. Hayran olmamak mümkün değil. En sevdiğim oyunculardan birisi olmasında özellikle bu filmdeki performansının katkısı çok büyük.
Film süper,Kevin Spacey süper izlemeyen çok şey kaçırır
Gerçekten müthiş bir film o sonunu kim tahmin edebilir ki?
Belki de bu farklı kılıyor bu filmi dğerlerinde
Bencede kesinlikle izlenmeli
keyser soze
Bende bu filmi yeni izleyenlerdenim ne zamandır arşivde duruyor ama daha yeni fırsatım oldu. Herkesin konuyu görüp izlemesi için yukarı.
izlemeyen mutlaka izlesin zıkı film
yıllar önce bu filmi gece evde tek başıma izleme hatasına düştüm, hiçbir film bu kadar germemiştir beni senaryo, yönetmen ve oyuncuların dört dörtlük olduğu ender filimlerden biridir ama yanlış zamanda çıktığı için oscarları toplayamadı
bende forumda görünce izledim(elimde vardı zaten ama burada görünce bir izleyim dedmi) gerçekten şaşırtıcı bir sonu var ama bazı yerlerde soru işaretleri kaldı kafamda mesela bu kayzer soze hikayesini bizim adam mı uydurdu belki biraz uyukluya uyukluya seyrettiğimden filmin sonuyla başı arasında bir bağlantı kuramadım ama sinemada olsa çok beğenirdim nede olsa en iyi senaryoyu kazanmış
ulan filmi izlemeden önce hıyarın biri demez mi
aaa bak bu filmde kevin spacey in lakabı Türk dü
diye sonra filmin izlerken başından çözüldü olaylar off ya keşke sıfırdan izleyebileydim filmi
Önceki yorumlarda çokca dile getirilmiş, fakat yinede söylemeden duramayacağım; müthiş bir film, kesinlikle izlenmeli.
konuyu hortlatarak bu guzel filmi izlemeyenlerin guzel bir film izlemesine vesile olayim
yanliz kotu bir zamanda izledim daha uygun bir zamanda izleyebilseymisim keske..
filmi az önce izledim hala kafam allak bullak
verbal aslında keiser soze onu anladımda...şimdi keatonu öldürendemi verbal?peki keaton u polis nasıl suçlayabildi?ayrıca filmin en başında keiser sozenin sesinden onun verbal olduğu anlaşılabiliyor.of kafam acaip karıştı birde filmi izlerken sonuna doğru ses ve görüntü senkronizasyonu bozuldu...biri açıklayabilirmi acaba..
Orijinalden alıntı: .solitario. filmi az önce izledim hala kafam allak bullak
verbal aslında keiser soze onu anladımda...şimdi keatonu öldürendemi verbal?peki keaton u polis nasıl suçlayabildi?ayrıca filmin en başında keiser sozenin sesinden onun verbal olduğu anlaşılabiliyor.of kafam acaip karıştı birde filmi izlerken sonuna doğru ses ve görüntü senkronizasyonu bozuldu...biri açıklayabilirmi acaba..
e hadi ama...
uzun süredir film izlemiyordum. Bayramda, ismini çok duyduğun uzun zamandır izleme fırsatı bulamadığım, bu filmi izledim. Abi yemin ediyorum çok sağlam filmmiş. Kevin spacey e bir kez daha hayran oldum. Müthiş oyunculuk var filmde. Film top 10 listeme girdi. Tabi malum karakterde.
Spoiler içinde verseydiniz daha iyi olurdu. Bu arada gayet keyifli bir film. Bir kere izlemekle yetinilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetopus
uzun süredir film izlemiyordum. Bayramda, ismini çok duyduğun uzun zamandır izleme fırsatı bulamadığım, bu filmi izledim. Abi yemin ediyorum çok sağlam filmmiş. Kevin spacey e bir kez daha hayran oldum. Müthiş oyunculuk var filmde. Film top 10 listeme girdi. Tabi malum karakterde.
+ Sadece finali için bile izlenir.
Sadece Kevin Spacey'in muhteşem oyunculuğu yüzünden bile izlenir.