Şimdi Ara

The Universe Within

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• http://micro.magnet.fsu.edu/primer/java/scienceopticsu/powersof10/

uzaylılar acaba dünyamızı bulabilirler mi sizce?

• "Evren çok geniş, biz çok küçüğüz. Uzaylılar bizi nasıl bulsun?" diyorsunuz sanırım. Söylediğinize göre göre evren ne kadar büyükse, bizim bulunma ihtimalimiz o kadar azdır.

Ancak farketmediğiniz bir nokta var; evren ne kadar büyükse, bizi bulabilecek teknolojiye erişmiş/erişebilecek akıllı yaşam formlarının oluşma ihtimali de o kadar yüksektir. Bizi bulabilecek, hatta bulmuş binlerce akıllı yaşam formu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 4 Şubat 2010; 12:07:50 >

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • eğer uzaylılar gerçekten varsa ve bizi buldularsa neden hep gizli kalmayı seçiyorlar? neden şöyle şehrin ortasına inip: ey ahali, siz evrende yalnız değilsiniz, işte biz x gezegeninden sizi ziyarete geldik demiyorlar?

bence şuanki uzaylılar ve ufo hakkındaki şeylerin hepsi sahte, uydurma. hiçkimse ışık hızından daha hızlı gidemeyeceği için, binlerce, milyonlarca ışık yılı uzaklıktaktan uzaylıları arayacağımıza Amerika ve avrupalıların gizli teknolojilerini araştırmak daha iyi olacaktır. bize ufo diye yutturulan şeyler bana göre bunların gizli teknolojileri.
    The Hunter: Call of the Wild
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • video şimdi açıldı, bende yorumlara bakarak uzaylı falan sandım.
    gerçekten muthiş bir şey, buna makro evren ve mikro evrenmi diyecez artık.
    bu videonun gif resmi halinde olanı vardı, zoom yaparak en son yerde yatan bir insanın atomlarına kadar gidiyordu. o resimi bilen varmı, nerden bulabilirim?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.