Bildirim
THE SURGE 2 | PS4 ANA KONU | (2019) (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence bu oyuna 260tl verilir, zira bu tarzda bu kadar kaliteli oyun pek çıkmıyor. Ayrıca the surge 2 hakkında şimdiye kadar paylaşılan detayları blogumda paylaştım inceleyebilirsiniz. Link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan Kurşun -- 13 Haziran 2019; 20:18:39 > -
-
İkinci oyunun üzerine çok düştükleri belli, ayrıca YouTube'da bazı soruları cevapladılar. Boss sayısını bu sefer yeterli tutmuşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ps4 türkçe yama için yapımcıya nereden mesaj atabiliriz -
Fiyat uygun olursa alınır 260 TL yüksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 5 Temmuz 2019; 13:52:2 > -
-
-
Oyun Gold olmuş hadi hayırlısı.. :)
-
Borderlands 3 ve bu oyun eylül ayı mükemmel olucak.:)
Gerçekten öyle Eylül ayını güzel geçirecek oyunlar mevcut. :)quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Borderlands 3 ve bu oyun eylül ayı mükemmel olucak.:)
2019'un sonlarına doğru da güzel oyunlar gelecek gibi .:) -
Oyunu almayı düşünen varsa birlikte alabiliriz.
-
Çok çok iyi duruyor, bugün ön sipariş geçiyoruz.
-
Sen de her oyunu ön sipariş geçiyorsun.quote:
Çok çok iyi duruyor, bugün ön sipariş geçiyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden geliyor bu samimiyet, beraber mi bot bağladık ?
İlk oyunu seviyordum ön sipariş geçtim. Hayır anlamadım senden mi çıkıyor parası ?
Samimiyetle ne alakası var yahu? Her oyunun altına ön siparişi geçtik yazıyorsun bu da dikkatimi çekti.quote:
Nerden geliyor bu samimiyet, beraber mi bot bağladık ?
İlk oyunu seviyordum ön sipariş geçtim. Hayır anlamadım senden mi çıkıyor parası ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanımadığınız birine sen demenizi yadırgadım. Yeni çıkacak oyunların altına ne yazacaktım peki ? Ön sipariş geçtim ki yazıyorum. Bunu bu kadar tuhaf bulmanız enteresan oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 29 Ağustos 2019; 23:18:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X