Şimdi Ara

The Strain (2014) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
28
Favori
32.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çerezlik bir diziydi.Ara sıra sıksa da 4 sene geçti.Bu tarz diziler bir şekilde kendini izlettiriyor darısı yenilerinin başına.
  • zack
    reyis dizi tarihinin en gıcık karakterlerinden biriydin efsane olarak öldün..
    iyisiyle kötüsüyle güzel bir dizi oldu cerezlik emegi gecenlere tesekurler...
  • Nedense baştan kötü başlayıp sonuna doğru müthiş gitti.

son 2 sezon zaten bütçeye yüklenip introyu bile değiştirdiler, çok daha güzel iş çıkardılar, bu sefer tebriği hak ettiler..

vay be diyorum.
  • son bölümde dizi karakterlerini inanılmaz kullanmışlar da biraz aceleye gelmiş gibi gördüm finali . bir kaç bölüme daha yayabilirlerdi . güzel bir diziydi benim açımdan . farklılık sezdim
  • bitti ya la
  • Vay be buda bitti şimdi sonu az çok bilindik bir şeydi doktorun böyle bir şeyi yapacağını az çok tahmin ettim zaten. Zackde sonunda doğru olanı yaptı baba oğul beraber göçmüş oldular.Quınlana bile üzüldüm açıkcası.

• İyi sonla bitti, bu şekil bir vampir dizisi yoktu keyifle izledim atmosfer olsun, görüntüler vs olsun ama bazı şeyler tatmin etmedi.
    Ben aslında kötü son olabilir belki diye biraz bekledim ama olmadı keşke kötü son olsaydı,
    Zack ile Master devam etseydi ve insanlık bitseydi Bu arada o kadar insan yaşıyor muydu ya? Nereden çıktı o kadar.
    Patlama alanını anıt yapmamaları üzdü.
    O kadar Lumen Lumen diye gezindiler kaç sezon :D dizi nükleer bombanın patlamasıyla bitti. Prof bu zamana kadar boşa uğraşmış + Profun Lumende neyi keşfettiğini de anlayamadık muhtemelen zaman kalmadığından yazarlar açıklamamayı tercih ettiler zaten hayli acele gibi geldi final. Yani demek istediğim bunca hikâye vs havada patladı meğerse bir bomba işi bitiriyormuş. Bu arada Master nasıl olur da Zach'i ihaneti için öldürmez?
    Orda yanlarında patlamaya hazır nükleer var MAster hala diyor beraber dünyayı yönetelim, bu kadar aptal olamazdı sanırım. 9.bölümde bombanın yanına gelecek kadar aptal mıyım vs diyordu şimdi bizzat bizimkilerin mekanı basmaya gitti o da ayrı salaklıktı.
    Aklıma geldikçe yazdım karışık bir yazı oldu kusura bakmayın.
    Yine de güzel diziyde be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 19 Eylül 2017; 2:40:42 >

• izlenir mi? konudaki tanıtım gizem üstüne bir dizi galiba

Hikayesi olan dizileri izlemeyi severim.boş bolumler varsa sıkılan biriyim.

• Aslında lumen'de söylenen bir nevi oldu gibi. Zack taraf değiştirince yanında kimse kalmadı.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Spoilere girebilir okumayın.

O lumendeki mantık efendinin yanında ona itaat eden adamların bulunmasıyla ilgiliydi mecbur yanında birileri olması lazım ondan zacke yanaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 20 Eylül 2017; 7:38:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDogus kullanıcısına yanıt

Tamam ama başka insan bulamaz mıydı sanki? Zach orda ağır ihanet etmişken + yanlarında patlamaya hazır bomba dururken sarılmak nedir? Milyonlarca insanın düşüncesini bilen Master'ın yapacağı hareket mi bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Spoilere girebilir okumayın

Spoiler çalışmıyor nedense

Hocam sende haklısın ama bu efendinin asıl gücü yanındaki insanlardan geliyordu ama dediğin gibi ora biraz sıvandı.

• Vay be sonunda bitti. Özleyeceğim ne yalan söyleyeyim.

Zack'e bak o kadar sövdük saydık, kahraman olarak öldü. İşin güzel yanı dizi içinde kimse de bilemedi kahraman olarak öldüğünü. Ekip hala züppe hain sevimsiz çocuk olarak hatırlayacak kendisini neyse ki.

• ephe üzüldüm :(. Keske zack masterin kafasina siksaydi. Cikan kurtuda keserlerd. Ölmeleri lazim degildi ama nasil cikacaklardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Vay be sonunda bitti. Özleyeceğim ne yalan söyleyeyim.

Zack'e bak o kadar sövdük saydık, kahraman olarak öldü. İşin güzel yanı dizi içinde kimse de bilemedi kahraman olarak öldüğünü. Ekip hala züppe hain sevimsiz çocuk olarak hatırlayacak kendisini neyse ki.

Dualarım kabul oldu sonunda,sonu böyle beklemiyordum açıkcası biraz daha farklı olur diyordum.

• 4 sezon 1 bölümü dün izledim 3 sezon çok süper bir sezon finali yaptı bana göre, ama az önce bir sitede 4 sezondan sonra iptal edilmiş denildi neden acaba ve bu bilgi kesin mi arkadaşlar,
  • Yine de çok güzel bir finaldi...
  • Guzel diziydi begendim Straini finalini de begendim.hikaye bitti artik bundan sonra uzatirlarsa bozulur olay.

• Sonu saçma bitti, efendi kelin vucuduna girdiğin de onunda anılarına sahipti anılarında bomba ile havaya uçacağını bilmeliydi ve zack denilen şerefsizi orada gömüp efendi de orada mahsur kalmalı ya da açlıktan susuzluktan filan geberip gitmeliydi,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

Anılarını o anda elde edemezdi zaten hocam. Çünkü daha tam dönüşüm evresindeydi. Zaten öyle şıp diye hemen anılarına sahip olamazdı anlık bir olay hemen çocuk bastı ve öldü bence o kadarda kötü değildi.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.