quote:Orjinalden alıntı: Dreamscape quote:Orjinalden alıntı: The Jolly Joker Tabiki hile arkadaşım. Haydar Tatar benim simin adı ancak böyle bir ev paklar Tamam senin sime bi kız sim yapıp nikah dairesi insa ediyorum Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı ona göre yap hocam
Bu da benim fakirhane. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 17 Haziran 2009; 23:38:10 >
ben ev yapamıyorum nasıl yapılıor biri annatabilirmi? acaba bu sorunun nedeni oyunu çıkmadan indirmiş olmammı :D
quote:Orjinalden alıntı: GMC @The Jolly Joker hocam ev güzelmiş, içinide görseydik bi Az kaldı yapıorum ilk kat bitti oranın SS lerini koyucam
Armaniusun evi zaten var oyunda ben ilk o evde başladım nasıl aile yapıldığını bilmediğim için sadece babamı yapıp çıkmıştım tek o yaşıyordu.
quote:Orjinalden alıntı: The Jolly Joker İLK SS'ler benden (DAHA YAPIM AŞAMASINDA) Köşkün güzelmiş kardeş. Güle güle otur.
Evler süper olmuş acaba evin dışında olanları gördük şimdi içinde olanlarıda bekliyoruz Sims2 yi zor kaldıran pc en düşük ayarlarda sims3 kaldırır mı ???
quote:Orjinalden alıntı: :::HeRo SoLdİeR::: Evler süper olmuş acaba evin dışında olanları gördük şimdi içinde olanlarıda bekliyoruz Sims2 yi zor kaldıran pc en düşük ayarlarda sims3 kaldırır mı ??? sanmam
quote:Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire Sims 2 de orijinal olmayan oyunda ev yapamıyoduk bunda da var mı öyle birşey. Bu soruyu ben de merak ediyorum. Orjinal olmayan oyunda ev yapımı sırasında sorun çıkıyor mu ?
quote:Orjinalden alıntı: dslrman quote:Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire Sims 2 de orijinal olmayan oyunda ev yapamıyoduk bunda da var mı öyle birşey. Bu soruyu ben de merak ediyorum. Orjinal olmayan oyunda ev yapımı sırasında sorun çıkıyor mu ? Hayır.Sorunsuz şekilde yapılıyor ev...