Şimdi Ara

The Sims 2 : Super Deluxe Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu oyun Sims 2 olmadan da calisir mi yani ana oyunu olmadan , bagimsiz mi yoksa önceki The Simsler gibi buna da basta sims 2 nin ana oyununu yüklemek lazim ?

• evet bunada the sims 2 lazım
  • Hayır, gerek yok.

Direk bunu alırsan çalışır.
  • Verilen 2 cevap kafami karistirdi hangisi dogrusu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldNightDisco

Verilen 2 cevap kafami karistirdi hangisi dogrusu acaba

The Sims 2 Super Deluxe = The Sims 2 + Nightlife

Yani bu oyunu alırsan bilgisayarında hem Sims 2 olacak, hem de Nightlife isimli ek paket.

Eskiden The Sims 2 ile ilgili büyük bir fan sitem vardı 10.000 küsür üyeli başka sorunun olursa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 13 Kasım 2008; 20:49:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Yani bu oyunu alırsan bilgisayarında hem Sims 2 olacak, hem de Nightlife isimli ek paket.

Eskiden The Sims 2 ile ilgili büyük bir fan sitem vardı 10.000 küsür üyeli başka sorunun olursa yardımcı olabilirim.

Bilgilendirme icin tesekkür ederim , kiz arkadasim bana sormustu ben de emin olmak icin sordum size , oyun nasil peki , bir erkek de bu oyundan zevk alabilir mi ? Eski The Sims in o havasini vermis mi sizce ?

• quote:

quote:

Kafanın karışmasına hiç gerek yok. Arkadaş gayet net açıklamış bravo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bilgilendirme icin tesekkür ederim , kiz arkadasim bana sormustu ben de emin olmak icin sordum size , oyun nasil peki , bir erkek de bu oyundan zevk alabilir mi ? Eski The Sims in o havasini vermis mi sizce ?

Tabii ki erkeklerde bu oyundan zevk alır.

Bu oyun sadece bayanlara hitap etmiyor. Tüm kitlelere hitap eden bir oyun. Zamanında çok oynardım fakat şu sıralar oynamaya hiç fırsatım olmuyor.

Ayrıca oyunda diğer ek paketleride tamamlarsan oyun çok daha eğlenceli hâle geliyor.Meselâ bende şuan da şu ek paketler var;

Seneye The Sims 3 çıkacak büyük bir heyecanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 13 Kasım 2008; 21:09:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.