Şimdi Ara

The Sims 2 Hatası bu nedir yaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler DVD den koskoca programı kurdum mu? Evet. Serial arayıp buldum mu? Evet.
    Eee peki kurum bıttıkten sonraki bu hatada neyin nesi

The Sims 2  Hatası bu nedir yaa

• crack yaptın mı?hayır
  • oyunu crackleyeceksin daha önce karşılaşmadınmı
  • Hyr bi yardım şetseniz
  • dvd yi tak içinde crack diye bi klasör olacak onun içindeki kopyala
    sonra simsim yüklü olduğu dizine git oraya yaptıştır.değiştirilsinmi gibisinden bi onay sorusu gelicektir evet de daha sonra masaüstündeki simgeden oyuna girebilirsin iyi oyunlar
  • Dedıgın gıbı yaptım ama yıne bu hatayı aldım :S DVD den bile aynı hatayı alıyorum

The Sims 2  Hatası bu nedir yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDKAYA -- 9 Ağustos 2008; 21:32:47 >
  • herşeyi tam yaptığına emin misin? xp mi kullanıyorsun vista mı? dosyaları hangi dizine attın? crack klasör içinde oyunla aynı simgedeki bi dosya yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crack klasorunde oyunla aynı sımgede dosya var. ayrıca XP kullanıyorum ve "C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe" dizininde dosyalar
  • peki biraz uzun olabilir ama oyunu silip baştan kurun. herhangi bir hataya karşılık sims2.exe dosyasının yedeğini alın. daha sonra crack içerisinden sims2.exe yi kopyalayın

C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSBin\Sims2.exe çok önce simsin ilk oyununu kopyalamıştım fakat koyu ile olan dizin yoktu sanırım. siz işi garantiye almak için masaüstündeki sims simgesine sağ tıklayıp özellikleri seçerek açılan bölümdeki(yedeğini aldığımız) sims2.exe dosyasını silin. ve crack den kopyaladığımızı oraya yapıştırın. daha sonra dizini kapatmadan yapıştırdığımız dosyadan oyuna girmeyi deneyin.

sonucu yazarsanız memnun olurum. Umarım hatanız çözülür. ama şunu söylemeliyim hata kesinlikle crack yapılmadığı için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 9 Ağustos 2008; 21:47:47 >
  • Denicem baba ama şu formatı ayarlıyım tam anlamı ile kafayı yıcem bunuda hemen yapım ıkı işi bı arada yapmak mumkun değil sistemi silicekken sisteme basla bı uygulama yuklemek :D

SAol ama yazıcam buraya :D
  • yalnız ilk sims2 korsan cd lerinde exe crack yaptığında build mode çalışmıyordu.
    image yapmak gerekiyordu.
    en son fixed image i bulup cracklersen daha sorunsuz oynarsın
  • no crack no game
  • crack yapmassan tabii der onu
  • Fake image kullan. Crack'lersen bu sefer build mod çalışmaz
  • http://thesimsproblemleri.blogspot.com/
    ayrıntılı anlatım ve crackler mevcut
  • crack yapabilirsin bişi olmaz bende de olmuştu crack yap gider build modda çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: viperbatu

crack yapabilirsin bişi olmaz bende de olmuştu crack yap gider build modda çalışır

Post kasmak için simulasyon bölümünü mü seçtin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt..Price -- 3 Mayıs 2009; 15:19:18 >
  • Oh ne güzel forum be! Oturup oyunun nasıl cracklenceğini anlatıyorsunuz. Aklınızı mı kaçırdınız siz? YASAK ARKADAŞIM YASAK!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.