Şuan yurtdışında oynanıyor ama sadece online. Acayip sarmış milleti orda. Gerçekten evlenenler bile olmuş ilginçtir. Yanlız orjinali gerekiyor oynamak için ve her ay belli bir ücret ödüyorsun galiba.
yanlış hatırlamıyorsam 2004 yazına doğru çıkar diyolardı. ama ne gariptir hiçbir demo sürümü yok ortalıklarda. bence bizi kandırıyorlar.
"Sims Online" şu an için mevcut türkiyede.Hatta oynayanlar var ama orginal cd istiyo.Ve belli bir miktar online olmak için para.Yani üyelik gibi bişey.+ yüksek seviyede ingilizce[^].Sims 2 ben duymadım ama?En son unleashed(yanlış yazmış olabilirim) aldım bi d galiba "magic" li bişeyler çıktı onu daha göremedim piyasada.Sims 2 ha bak onu harbiden duymadım damla sims2 mi sims online mı bak şimdi meraklandım[bandt]
Sims2 nin video görüntülerini kazaada veya i-meshte bulabilirsin. Daha çok bilgi içinwww.thesims2.ea.com dan da takip edebelirsin. Sanırım burada video görüntüleri de mutlaka vardır. :)
ewt ben indirdim onları gerçekten de çok manyak ayrıca sims2'nin sitesinde sistem gereksinimleri olarak 9800 yazıyo[krl]
Aman tanrım abi o görüntüler ney öyle[oo][oo][oo].Ya çocuklar bi kerede büyümüyolar falan adam yürütmeye çalışıyo.Of abi kim yazdı siteyi geberdim şu an.Ekran kartı 9800 olsa iyi daha fazla istemesinde :)
Çocuklar büyüyor evleniyor falan filan. Benim izlediğim videoda adam bir kaç flörtten sonra aşkısnı buluyordu. Sonra onun çoocukları oğulları falan hep ona benziyor. The Sims2 kesin kafadan kopartacak gibi duruyor. :)
ben de giga da izlemiştim, fazla oynadığım bir oyun olmamasına rağmen gayet güzel. herkes alsın oynasın ;)
arkadaşlar tamam video ve resim olayını anladık. yorumlarınızı yazın birazzzz:::ZZZZ
ilki sıkıcı bir oyundu, bu da öyle olacaktır diye düşünüyorum. Hem ona sıra gelinceye kadar oynanacak oyunlar var. Olmadı sıra gelmesin diye emulatör bulup underwurlde falan oynarım [sml2k]
ne olursa olsun Sims'in çıktığında oyun dunyasında açtığı devrim yadsınamaz. Birçok ülkede yeni çıkan expansion packler olsun yeni versiyonları olsun oyun listelerinde şatışta 1 numara olması da bunun kanıtı.
bana göre birçok yeni özelliğe ragmen, sims'te oldugu gibi bir zaman sonra sim'iniz umrunuzda olmıyacaktır ve sims2 ninde devri son bulacaktır. her oyunda oldugu gibi, malum herşeyin bir ömrü var hayat işte.. Ama asıl olay Sims online da bitiyor. Sims online oldugu sürece sims'in devri ise asla kapanmıyacaktır.
Ea illede parayı ben götürcem(hadi para neyse), sadece benim serverlarım olsun mantığını aşabilipte server açma olayını oyuna dahil ettiği vakit tüm dunya ülkelerinden birer sims online serveri çıkacaktır. Böylece herkesin ingilizce bilme gereksinimide ortadan kalmış olur, kendi vatandaşımızla oynarız kızdı erkekti ne guzel kaynaşırız işte.. burdan ea'yi bu sozlerimden yola çıkarak kınadığımı da belirtmek isterim neysee konu bu değil, saptırmayalım efenim lutfen :P
screenshotlara bakılırsa sims'e göre çok daha hareketli, neşeli insanı belli bi süre sonra bunaltmayan bir ortam yaratabiliyoruz ki bu çok artı bir olay. Sims'e gore daha fazla ekran başında tutar tahmince.
Oyun piyasada olmadıgından yorum haliyle zor, daha onceden okudugum yenilikleri hatıladığım kadarıyla bahsediyim de yatıyım ben, uyıyayım..uykum geldi walla.
» Yeni 3d motoru ss'lerede bakacak olursak gerçekten çok iyi.
» Hazır böylesine güzel yeni 3d gtafik motoru olunca detayları ve marifetmizi gösterelim demiş olcakti maxisteki amcalarım yeni bir kamera açısı olayına girişmişler. Sims'lerin gozlerindende oyunun oynayabililyor, yada evin içini sims gözüyle tıpki bir sims gibi gezebiliyormuşuz
» Evlerde 2 kat sınırı 3e çıkmış. 3 katlı evler moda sims2'de.. - hep bi triplexim olsun istemişimdir -
» Tabiki sims'lerin olaylara ve kişilere karşı olan tepkileri, duygularına dile getirme şekilleri sims'e gore cok daha geliştirilmiş -beklenen ve her yeni versiyonda olması gereken bir yenilik -
» sims'lerimizle ilgilenme bakımından biraz daha detaya girerek, makyajdı, şaçtı mevzularına giriyoruz ve tabi işin içinden çıkamayan biz erkekler ne bu böle diyerektene kapatıyoruz oyunu gidiyor..
» sims'lerin yaşam süreçleri detaylandırılmış (yani doğum, çoçukluk, gençlik, yaşlılık) . yaşlanarak simsleriniz ölebiliyor ve bu durumda devreye ufaklıklar (torun, çoçuk) giriyor. onlarında hayatını zehir etmek üzere kontrolu alıyoruz elee
» giysiydi, eşyaydı ıvırdı zıvırdı bunları kendi zevkimize gore basitce hazırlayabilieceğimiz eklenti programlarda oyunla birlikte geliyor
» Dna olaylarına giriyoruz, simslerimizden olan çoçuğumuz sims'teki gibi rastegele , 2 beyazdan zenci, zenciden beyaz gibi absuruk şekilde doğmak (simste zenci varmıydı kine? neyse.. ırkçılık yapmak olmaz ) yerine artık anne-babanın fiziksel, duygusal özelliklerinin senztezinden bir çoçuk karşımıza çıkıyor. Böylece bebeği kucağınıza alıp zoom yapmak suretiyle "aaa bak aynı babası, gözleride benden almııış canıım " muhebbetine girişiyorsunuz :P
» Artık baştan sağma verdiğimiz anlık kararlar (evlilikti, çoçuktu vs.) Simslerin hayatında donum noktası olabilecek olaylara sebebiyet verebiliyor. Simslerin psikolojisi bu olaylardan etkileniyor ve bu durumda evde temizliği, yemeği, çoçuğu bırakıp bide psikolok arıyoruz şehirde aval aval.. olcak iş değil..
ve uyur...[zzz]
Ben ne zamandır "Sims Ville" ı bekliyordum, iptal etmiş nalçaklar..
sims 2nin benim izlediğim videoda önden böyle sannki sitcom iziliyormuşcaına bi hava vardi...belki oyun böle olursa,hoş olabilir ama oynayış yüksek olmaz gibime geliyor... ama yinede inanılmaz kaliteli gözzüktü gözüme sims 2 nin detayları..level cdlerinin bi tanesinde vardı movie... özellikle ateşe duyarlı çocuk var bi tane...o çok güldürdü beni..[akum]
hee,,,, the sims 2 deen çok merak ettiğim ayrıntı şu.::: acaba erkek olan karakterlerin zaman içerisinde sakalları çıkıyo mu. ne bilim bu gibi ayrıntıları da ekleseler çok güsell olur (tabi oynamayı bilene) ne bilim oyunu oynarken komşulara "baak benim biricik sim kızım bisiklet binmeyi ööörendi." veya " valla benimyine biricik sim kızım artık lazımlığıda öğrendii, altını bezleeme gerek yok." "dersleri maaaaşallah çok iyi cin gibi kız. beraber ders çalışıyoruz da." gibi gibi vb.cümleler kurup hava atmalıyız. özellikle erkek oyunculara çok öğretici olur
Dergide ön bakışını yapmıştım son ay...Merk ettiğiniz bir şey varsa alayım...
Sakallar çıkıyor...Elemanlar kamburlaşıyor kısaca bu detayların hepsi var...
ooleeey oley oley oleeey... ozan abi ben daha demin yazdım bu yazıyı. hemen ardımdan cvp yazmışsın. vaayy bee.. neyse. saol.