Bildirim
@ipkissia_maskozis
En az 100 Teknoloji Forumu Mesajı Yazdı
En az 100 Oyun Bölümü Mesajı Yazdı
"yüzbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Dijital ve Analog Fotoğraf Makineleri altına konu açtı.
19 yıl
baskı
|
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Elektronik altına konu açtı.
20 yıl
türkiye enerji sektöründe özelleştirme
|
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Elektronik altına konu açtı.
20 yıl
akım trafosu ile 3 faz ölçüm
|
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Dahili Bileşenler altına konu açtı.
20 yıl
hdd kızağı
|
|
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Notebook - Ultrabook altına konu açtı.
20 yıl
arada kalmak
|
20 yıl
sadece kasa olarak..
|
20 yıl
basit bir tavsiye..
|
20 yıl
ups hakkında?
|
ipkissia_maskozis (Coheira Galcevian) · Notebook - Ultrabook altına konu açtı.
20 yıl
2500 ytl ile sınırlı seçim..
|
Hakkında
Hakkımda:
|
i can see what you see not.. visions milky than eyes rot.. when you turn they will be gone, whispering their hidden song.. ---------------------------------- ayrıca bir de böle bişi varmış >> itüsözlük |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 19 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 454
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 19 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 454
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0
arkadaşlar yeni laptop aldım ve eski pc'imdeki ide 133 maxtor marka 200gb. hdd'yi de kullanmak istiyorum..çevremdekilerden duyduğum kadarıylar böyle ide hdd'leri usb'den çalıştırabilecek (laptoplar için) bir aparat mevcut imiş..hdd kızağı adında..eksen bilgisayarın internet sitesinde gördüm bunlardan satıyorlar..10$'dan 50$'a kadar mevcut modeller var..acaba kullanan varsa nasıl birşeydir, nedir, ne değildir acıklayabilir mi?? trickleri var mı aletin yoksa çott diye hdd'yi sokup yuvaya usb'den görebiliyor muyuz? performanslı mıdır? yani oyunu ide hdd üzerine kurup laptopdan oynayabilir miyim?? benim amacım böyle birşey yapmak değil ama yine de sorayım..kısaca depolama aracı olarak kullanıcam eski hdd'mi..cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
) ya laptop alacam ya da sağlam bir desktop kasa düzecem kendime..sorun şu ki ben her ikisine de gönlümü kaptırdım..yani beğendim & almak istediğim laptop packard bell w7600..parası 2600ytl falan..sonuçta bu paranın yarısına nerdeyse çok çok sağlam bir pc kasası düzebilirim herkesin bildiği gibi..böyle x800gto falan, amd 64..söylediklerime bakılacak olurnursa oyun oynamayı seven birisi olduğum da apaçık ortada..ben hem bir soru sormak hem de hem pc'den laptop'a geçmiş, ya da sistemlerin ikisini de aynı anda kullanan forumdaşlara her iki işin de avantajlarını ve dezavantajlarını sormak istiyorum..acaba secim yaptığım bu w7600 oyun performansı nasıl olacaktır?? yani bir x800'lü pc kadar bişey bekleyemem tabi onu biliyorum ama yine de beni tatmin edecek mi?? benchmark skorları ile beni aydınlatabilecek birisi varsa çok sevinirim..bir de bu laptop işlemcileri pc'ye göre yorumlanırsa kaç oluyor?? yani sonoma 1,76'nin desktop karşılığı kaçtır?? sanırım birden fazla soru sordum ama beni aydınlatabilecek birileri varsa sevinirim..laptop'ın avantajları, dezavantajlarını konuşabileceğimiz bir genel topic de olabilir burası..