Şimdi Ara

The Revenant (2015) | Leonardo DiCaprio - Tom Hardy (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
5
Favori
14.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Leo aldı hocam sonunda.
  • Adam Oscar'ı aldı sonunda. En iyi filmi değil ama en zor oyunculuğu bu filmde yaptığını söyleyebiliriz.
  • Sonunda aldı vallahi. Hayırlısı olsun. Ben olsam zirvede bırakırım sinema işini artık. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ve dikkatimi çeken en büyük olay kamera nın hiç durmaması hep hareket halinde ve doğayı çok iyi kullanmış Iñárritu ..

En iyi görüntü alindi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Leo aldı hocam sonunda.

haberi senden aldım, ne istersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Leo aldı hocam sonunda.

haberi senden aldım, ne istersin

Ne isteyeyim sağlığın.
  • leo kazandı sonunda
  • ne zaman malum yerlere düşecek ya
  • Sonunda ödülü aldııı:)
  • Bu tarz filmlere biraz aşina olmak gerekiyor. Konusu evet biraz basit kalıyor ama çekim teknikleri, filmin vermek istediği o hissiyat, o dönemin şartlarını gerçekçi bir şekilde anlatması filmi benim açımdan eşsiz kıılıyor. Bu filme boş film demek, işte doğa ve rahatlatıcı müzik koyup dalga geçmeye çalışmak sırf çoğunluk beğendi diye beğenmediğinizi düşünmeye itiyor. Ayrıca yönetmenin tarzı bu, bu adam kendine bir tarz belirlemiş o yolda gidiyor. Adamın amacı vurdulu kırdılı film yapmak olsaydı bu filme büyük bir savaş sahnesi de koyardı. Aynı adamın Birdman filmi de çok güzeldir ama beğenmeyeni çoktur. Adamın anlatmak istediği şey farklı. Bu filmi bir süper kahraman filmini izlediğin gibi izlemek olmaz bence. O zaman filmden bir tat alamazsın.
  • di caprio napmış olm filmde lan bi insan nasıl o role öyle bürünür arkadaş valla canlı efsane izliyoruz
  • 20.30 seansına geldim. Geçde olsa kaçırmadık. Bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mart 2016; 19:57:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten uzun bir filmdi.

Öncelikle leonardoyu övmeyi pek düşünmüyorum uzun uzun. Zaten çok önce alması gereken oscarı hakederek almış Adam.

1 çekimler

2 doğa

Gerçekten aşık olunacak cinsten. Verilen mesajlar güzel. Açıkcası ucundanda olsa intikam filmi olacağını düşünmüyordum çünkü filmle ilgili hiçbirşey okumadım, izlemedim. İzleyen izlemiş yorumu yapmış. Benim puanım 8.7 temiz olur. Gerçekten izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi. Tom hardy zaten iyi bir oyuncu her geçen gün üstüne bir şeyler ekliyor. Leonardo oynamamış, yaşamış diyebilirim.

Ayıya gelirsek ; oscarın çeyreğide olsa kendisine verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mart 2016; 23:37:51 >
  • ulan niye hd gelmedi hala :D
  • Boş beleş bir film. Banane çekim şartlarından. Kamera bilmem neyinden. Konu boş.oyunculuk iyi. Sıradan bir film

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathless12

Izmirde dublajlı seans yok mu ya ?

ne izmiri hocam istanbulda bile yok! film vizyondan kalktı ama dublajı çıkmadı. son birkaç sinemada gösterime giriyor onlardan da 1 haftaya kalmaz kalkar. ben baktım dublajlı çıkmayacak gidip izledim, sen de bekleme bence.
  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam yapacak bisey yok o zaman

• 1080p WEB-DL çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

1080p WEB-DL çıktı

Çıktı ama indirme hızı. 10 kb geçmiyor acaba bendemi sorun war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenbergww22 -- 22 Mart 2016; 12:52:42 >
  • Filmde güzeldi leoda kaptı oscarı :d
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.