Şimdi Ara

The Requested url could not be retrieved'' Hatası ( ACİLL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi yarım saat önce falan normalde girerken google'a girememeye başladım.. '' The Requested url could not be retrieved '' şöyle bi hata veriyo diğer sitelere giriyorumda google'a girmiyo Allah aşkına nedir bu ? nasıl çözebilirim varmı bilgisi olan acil kafayı yicemm

• aynı hatayı bende alıyorum arama motorlarından yönlendirme ile sitelere giremiyorum, ancak sitenin ismini yazıp denedim mi giriyor?
  • up nası düzelticem yokmu bilen ?
  • Tarayıcıları güncelleyip denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Tarayıcıları güncelleyip denedinizmi

chrome u sildim tekrar yükledim zaten ikincisinde acılmadı internet explorerdanda aynı sorunu yaşıyorum
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Daha bugün öğlene kadar hiçbir sorun yokken şimdi özellikle google hiç açılmıyor ve youtube ise çok zor açılıyor. Resimler falan yüklenmiyor.

Bu arada uydunet abonesiyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Daha bugün öğlene kadar hiçbir sorun yokken şimdi özellikle google hiç açılmıyor ve youtube ise çok zor açılıyor. Resimler falan yüklenmiyor.

Bu arada uydunet abonesiyim...

aynen hocam aynen bende uydunet google acılmıyo ve youtubeda zor acılıyo tam acılmıyo oda aynı sorun var sendede benimkinin sorun ne acaba nasıl düzelicek ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.