Bildirim
The Requested url could not be retrieved'' Hatası ( ACİLL )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı hatayı bende alıyorum arama motorlarından yönlendirme ile sitelere giremiyorum, ancak sitenin ismini yazıp denedim mi giriyor? -
up nası düzelticem yokmu bilen ? -
Tarayıcıları güncelleyip denedinizmi -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz
Tarayıcıları güncelleyip denedinizmi
chrome u sildim tekrar yükledim zaten ikincisinde acılmadı internet explorerdanda aynı sorunu yaşıyorum -
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Daha bugün öğlene kadar hiçbir sorun yokken şimdi özellikle google hiç açılmıyor ve youtube ise çok zor açılıyor. Resimler falan yüklenmiyor.
Bu arada uydunet abonesiyim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Turgut Bey
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Daha bugün öğlene kadar hiçbir sorun yokken şimdi özellikle google hiç açılmıyor ve youtube ise çok zor açılıyor. Resimler falan yüklenmiyor.
Bu arada uydunet abonesiyim...
aynen hocam aynen bende uydunet google acılmıyo ve youtubeda zor acılıyo tam acılmıyo oda aynı sorun var sendede benimkinin sorun ne acaba nasıl düzelicek ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X