Şimdi Ara

Berandal (2013) The Raid Redemption (Serbuan Maut)'ın devam filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan IMDb'de Iko Uwais'in Rama rolünde oynadığı yazıyor. Gareth Evens yine yönetmen koltuğunda.

• The Raid Redemption sıkı filmdi.. aksiyona doymuştuk. devam filmini de merakla bekliyoruz.
  • İlk film ortalamanın üstündeydi hele o

SPOİLER

elindeki tabancayı bırakıp ben böyle kolayca öldürmeyi sevmiyorum diyen adam hala aklımda.

SPOİLER

Merakla bekliyorum.
  • Devamı gelecek bir filme benzemiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Devamı gelecek bir filme benzemiyordu

Aynen ama ne yalan söyliyim sevindim. Korkum şu; yeni filmin gerek aksiyon yönünden gerek senaryo yönünden eskisinin gölgesinde kalacağı. Senaryo sade ama bir o kadar orijinaldi, yani böyle suçlu çete yığınlarının olduğu bir binaya operasyon düzenlemek falan. Bu filmde daha farklı bir şeyler olur umarım.
  • Ben daha ilk filmi izlemedim.
  • merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni ve uzun bir fragman geldi açıkcası etkileyici duruyor ancak ne kadar iyi olduğunu göreceğiz. Sanırım bu sefer dövüşten ziyade aksiyon ön planda.
  • film çıktı ve beklentilerin fazlasını verdiğini hatta ve hatta terminator 2 den sonra en iyi devam filmi diyen bile var. kaldıki imdb ye 9.7 ile girdi.
  • Yorumlar inanılmaz şaşırtıcı. İlk filmin başarısından sonra adamlar belkide daha iyi bir filmle gelmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragmanı izledim ama ilk film gibi etki bırakacağını düşünmüyorum. ilk film başka.
  • Malum ortamlara çok geç düşmez inşallah
  • İlk yorumlar en iyi aksiyon filmi olduğu yönünde ve imdb puanı 8.6. Uzun zaman sonra aksiyon ihtiyacımızı giderecek gibi.
  • oha 9 a yakın puanı var bu adamlar sapık yalnız ikinci filmden çektileri bir sahne :D

http://giant.gfycat.com/KindWeeklyGyrfalcon.gif
  • Öncelikle 2013 değil 2014 olacak tarih. Film aksiyon yönünden ilk filmi aratmıyor; çok değişik orijinal vahşet sahneleri var. Ancak senaryo bakımından yavan kalmış gibi geldi ilk film bu yüzden daha iyiydi.

Bu arada ilk filmin sonunu hatırlayın
    hani filmin sonunda kısa boylu, yaşlı sayılabilecek zayıf bir dayı vardı. Çok iyi dövüşüyordu ve en sonunda rakibinin boynunu kırıyordu. Hatta en son 2 vs 1 yaptı herif bir türlü yorulmuyordu. İşte bu eleman filmde fena halde öldürülmüştü bizim esas oğlanlar tarafından boğazı florasan lambasının camıyla. Bu amca bu filmde de yer alıyor fakat başka bir rolde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.