Şimdi Ara

the raid 2 çok fena geldi la[ imdb 9.0] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.4 puan nedir? Tamam ilki güzeldi. Ama 2.si tam anlamıyla fiyasko. Mantık hataları ve abartılarla dolu bir film olmuş. Oyunculuklar zaten yerlerde. O puanı kimler, neye göre vermiş anlamak güç.
  • alt yazısı çıkmamış bekliyoruz
  • 2. film 1.ci'den daha iyi ama "raid" filmleri o kadar da iyi filmler değil. 2. filmdeki martial arts kurguları ilk filmi 10'a katlar bunu rahatlıkla söyleyebilirim. 1. filmde bir dövüş vardı 15 dakika kan revan içinde sürüyor...
  • Nerden almış bu puanları hayret ediyorum izledim pişman oldum tam anlamıyla berbattı.. Oyuncular felan rezalet zaten..
  • İlk filmde 1 saat dayanamayıp kapatmıştım.Sadece vur kır. Başka bir şey yok.
  • 1.filmi izledim klasik vur kır filmi gibi geldi çok abartılmış sanki
  • ilk filmin neresi muhteşemdi ya. dövüş sahneleri dışında hiçbir nanesi olmayan ve bulunduğu yeri hak etmeyen bir film.
  • İzlemedim ama ezber bozacak bir seri olacak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmle bir bağlantısı var mı? Direk bunu izlesek bir sorun çıkar mı acaba?
  • o puanı haketmeyen bir film zaten yavas yavas da duser
  • Türkçe altyazısını nerden bulabiliriz bu filmin ?

İlkini izlemiştim. Senaryo ve oyunculuklar berbat ancak vakit geçirmek için ideal bir film, temposu düşmüyor çünkü.
  • tam izlemeye karar vermiştim son yorumları görünce vazgeçtim
  • çok fena aksiyon var baştan sona kadar durmuyor nerdeyse
  • Godzilla içinde öyle diyorlardı 0.3-0.4 puan düşer en fazla diye şimdi görüyoruz puanını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan 30 bin kişiden 8.4 almış
  • Böyle filmler senaryo falan için izlenmez, dövüş izlemek için izlenir. Ben her sene böyle bir iki tane film izlerim. Birinci de hiç fena değildi, özellikle sonlara doğru üç kişinin uzun uzun dövüştüğü sahne harikaydı. Bunu henüz izlemedim ama eminim tatmin edicidir.
  • ben izlemedim izlemekte istemiyorum bana sacma geldi
  • Aksiyon severim ama saf aksiyon olmasın yani ortalama bir konusu olsun. Bir de kanlı filmleri hiç sevmiyorum. Bu film kanlı galiba ancak siz izleyenlere sormak istedim. Bu seri beklentilerimi yani ortalama bir konu ve fazla kan olmayışını karşılar mı?
  • ilk filme baktım konu biraz sıkıntılı geldi bana

oldboydan iyimi
  • 2.filmi şimdi izledim süperdi yine ama 1 daha güzel geldi nedense
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.