Şimdi Ara

the raid 2 çok fena geldi la[ imdb 9.0]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 a yakın puanı var imbd de Bütün yorumlar gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmi oldugunu yönünde

http://www.imdb.com/title/tt2265171/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaobitoo -- 31 Mart 2014; 17:39:31 >

• imdb puanına bakarak film izlemem şahsen
    ama bakarak izleyenlere tavsiyem minimum 45-50 bin kişiden iyi/kötü oy almayan filmlerin puanına kanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

imdb puanına bakarak film izlemem şahsen
    ama bakarak izleyenlere tavsiyem minimum 45-50 bin kişiden iyi/kötü oy almayan filmlerin puanına kanmayın

hocam dediklerine normal de katılıyorum yalnız ilk filmi izlemediysen sus ilk filmi izledin mi
  • uchihaobitoo U kullanıcısına yanıt
    İlk film fenaydı ya buda iyi olur sanırım
  • Sinemalara girmesini merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaobitoo

quote:

hocam dediklerine normal de katılıyorum yalnız ilk filmi izlemediysen sus ilk filmi izledin mi

ayıpsın

• İlk film harikaydı, bu filmde ilk filmin üstüne bir şeyler koyduysa harika bir film geliyor demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk filmi izlemiştim.. öyle böyle değildi, harikaydı!.. 2. yi bekliyordum zaten bakalım izleyecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaobitoo

quote:

ayıpsın

adamsın reis

• quote:

+1 Hepsini Vur, Geçmişi Olmayan Adam serisinin yanına yaklaşacak film yok bence.

Not: 8.8 ve 5 bin kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 31 Mart 2014; 19:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

+1 Hepsini Vur, Geçmişi Olmayan Adam serisinin yanına yaklaşacak film yok bence.

Not: 8.8 ve 5 bin kişi

300 milyon dolarlık hollywood bütçeli film ile bagımsız endonezya sinemasını karşılaştırmak çok mantıklı . neyse 6.8 yine vermişler zaten popülist takılmaya devam edin siz :)

• uchihaobitoo U kullanıcısına yanıt
    Öyle veya böyle kaliteye bakıyorum.Basit dövüş sahneleri istemiyorum
  • Ilki cidden turunun en iyilerindendi bu filmide merak ettim nete dusunce izlerim ama bir aksiyon filmine o puanida cok gorurum sahsen , neyse gormeden konusmayalim ama klise hoolywood aksiyonlarindansa bunu tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 31 Mart 2014; 20:08:16 >
  • İlk fimde muhteşemdi eminim bu da öyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Öyle veya böyle kaliteye bakıyorum.Basit dövüş sahneleri istemiyorum

ee o zaman bu film sallıyacagın son film olmalı.kendinle çelişiyorsun
  • İzlemek lazım
  • beyler izledim aksiyonun dibine vurmuşlar böyle bir film olamaz çekim açıları dövüş sahneleri perspektifler kalite akıyor resmen salonda çıt yoktu
  • ilk filmi izleyeyim o zaman
  • Gelmiş geçmiş en iyi devam filmi benim için.
  • raid 2 en sevdiğim filmlerden ama bence asıl aksiyon gerçek hayattaki gibi dövüşlerde değil bence
    modern savaş filmleri çok daha aksiyonlu oluyor bence,ayrıca man of steel de ki dövüş sahnelerini çok zor değişirim ne aksiyon vardı o filmde.bir yandan normal yumruk savunma-taktik kavgası öte yandan tek vuruşta 500 m uçma yok bir fırlatılmada kaç tane binanın içinden parçalanarak geçme...
    alın birde örnek sahnesi:
    http://www.youtube.com/watch?v=3J72eEF2X-Q
    http://www.youtube.com/watch?v=H5o3UKwAX0w

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.