Şimdi Ara

The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun Steam' de erişime açıldıktan sonra mağaza sayfasında bir süreliğine ücretsiz olarak göründü fakat bu oyunun ilk bir saatlik kısmını içeren bir demo sürümüydü. Demo olarak belirtmedikleri için oyunu ücretsiz sanıp kütüphaneye ekleyenler olmuş ve sorunu farkettikleri için sonradan mağazadan kaldırdılar. Yinede oyunu bu şekilde ekleyenlerin kütüphanesinede tam oyun eklenmiş gibi görünüyor. Eğer ücretsiz sürümü kütüphaneye ekleyenler varsa tam sürüm olmadığını belirtelim.The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Haziran 2022; 17:58:24 >
  • Oyunun açılış bölümünü oynadım. Bu tarz interaktif film tadında karakterlere yön verdiğimiz oyunları severim ve Supermassive Games' inde Until Dawn sonrası en büyük projesi, Dark Pictures oyunlarından aldığım keyfin daha fazlasını bu oyunda bulabileceğimi düşünüyordum ve öylede oldu. Öncelikle oldukça karanlık bir bölümle oyun başlıyor ve oyuncu kadrosu adeta yılıdızlar geçidi, Ted Raimi gibi yıldızlar içeriyor. Görsel kalite Unreal Engine 4 motorundan alınabilecek en iyi görseller özellikle Dark Picture oyunlarına göre karakter animasyonları ve yüz ifadeleri çok çok iyi olmuş. Oyunun yayıncılığını 2K nın yapmasında aslında bütçesinin Dark Pictures oyunlarına göre daha fazla olduğunu gösteriyordu ve bunuda iyi kullanmışlar. Kamera açıları değişmiş ve daha iyi olmuş yine ekranın alt ve üst kısımlarında siyah barlar var bulunuyor. Bunlara ek olarak Deluxe sürüm aldığım için 3 farklı görsel filtre seçeneğinde bulunuyor. Oyunun eğitim kısımları korku ve gerilimi azaltmak amacıyla biraz eğlenceli olarak çizgi film tarzı tasarlanmış.


    Bu tarz interaktif film tadında oyunları kendi dlimizde oynamak çok iyi diğer türlü yarım yamalak çevirilerle oynamak durumunda kalıyorduk ama bu oyun tamamen Türkçe alt yazı seçeneğine sahip. Oyundan beklentim yüksekti ve ilk izlenim olarak çok beğendim.




    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}


    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Haziran 2022; 18:51:23 >




  • The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}


    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}


    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}


    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}




  • Oyunu en kısa zamanda alacagim , Türkçe dili olmasi en büyük artısı :)

  • Grafikleri ve animasyonları çok basit olan şuan ki Türk lirası için parasına kesinlikle değmeyecek bir oyun. Sinematiklerde (kontrolün bizde olmadığı kısımlar) grafikler güzel ancak bu basit bir şey, sadece ara sahnelere veya sadece sürekli aynı script sahnelerde seçim yaptığımız kısımlara bakarak grafiklere iyi demek çok yanlış. Uzak çizimi, gündüz dışarısı, çimenleri çok kötü. Animasyonları acayip sırıtıyor. Mimikler hakkında çok konuşmuşlar ancak bir mimiği 100 kat fazla abarttığında güzel değil korkunç duruyor anasını satayım. Oyunu korku oyunu diye aldım, hafifte olsa korku teması göreyim, vahşet, acımasız öldürülüş sahneleri göreyim dedim 5 saat oynamışım hiç yok, tamam splatter gore görmeyi ümit etmedik ama olanlar da çok basit kalmış. Oyun olmayan uykumu getirdi, karakterlerin mimiklerinden daha fazla korktum çarpılıyorum sandım bir an uykulu uykulu.

    Karakterlerde kör sanırım bir birlerine mi bakıyorlar arkadaki duvara mı belli değil. Türü sevenler için tek tük emek verilmiş gibi duran, diğer oyunlarını da sevemediğim firmanın bir diğer oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 11 Haziran 2022; 0:50:20 >




  • Oyunu çalıştırdığınızda beraberinde 2K Launcher yani 2K 'ın kendi arayüzü ile birlikte açılıyor. Daha önce Mafia oyunlarının Definitive Edition sürümlerindede olan bir sorun arayüz nedeniyle bu oyunada etki ettiği için başlangıçta 2K Launcherı devre dışı bırakmak gerekiyor. Bunun nedeni ise oyun içi takılmaları ve performans sorunlarını gidermek, Steam' de oyun özelliklerine gelip başlatma seçeneklerine "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Quarry\TheQuarry.exe" %command% komutunu eklerseniz artık 2K Launcher' a gerek kalmadan oynayabilirsiniz. Bunu oyunun ilk bölümünü tamamladıktan sonra yapın çünkü oyun 2K hesabınız ile bağlantı kuramazsa demo olarak algılayıp ilk bölüm sonrası ilerlememenize yol açar.The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 


    Ek olarak Supermassive oyunlarındaki siyah barları devre dışı bırakmak için ufak bir yazılım kullanıyorum. Opsiyonel olarak onuda paylaşayım.



    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}
    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}pcgamingwiki pcgw community
    Supermassive Games Border Remover
    https://community.pcgamingwiki.com/files/file/2041-supermassive-games-border-remover

    Burdaki programı indirip çalıştırın ve oyuna girdiğinizde program otomatik olarak siyah barları devre dışı bırakıyor. Bunun oyun performansı etkilediğini ve hali hazırda yüksek gereksinim olduğu için yeterli sisteminiz yoksa performans sorunları oluşturabildiğinide belirtmek gerekiyor. Oyun güzel keyfini çıkarın. The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 





  • Her firmanin launcher hastaligi başladi bu sefer :) Şu oyun yakın zamanda indirime girermi acaba..

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Evet mimiklerle korkutuyor,bir de çimeni kötüThe Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

    Haksızlık etmeyin edenleri uyarın, çimenleri, yeşillikleri ağaçları çok kötü ancak mimikleri muazzam değil mi?

  • Sanırım Youtube dan izlenip de zerre deneyim kaybettirmeyen tek oyun olabilir. Anlamadığım bu adamlar dümdüz film yapmak istiyorlar ama oyun sektöründe kapana kısılmışlar gibi geliyor. Üstelik oyunun optimizasyonunun da leş olduğu söyleniyor. Baya film gibi oyun yapıyorlar ama optimizasyon işini dahi beceremiyorlar demek...

  • oyunu steam'in hatası neticesinde önce demo sonra full sürümünü ücretsiz bir şekilde oynadım.

    nerede until dawn, nerede bu.

    sağa dönersen karakter ölüyor, sola dönersen ölmüyor. böyle mantıksız bir tercihsel bir oyun yok herhalde. tek güzel yanı grafikler filan güzel. bol bol izliyorsun. bu tarzdaki diğer oyunlar bu kadar da izlenmiyor.

  • Ana mesaj güncellendi. Steam linki, yüksek çözünürlüklü görseller ve puan ortalamaları eklendi. The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 


    Oyun ise özellikle TR çeviri ile sosyal medya da baya dalga konusu olmuş durumda.

  • Dün demosunu oynadım. The Dark Pictures Anthology serisi, Beyond Two Souls, Detroit Become Human gibi interaktif oyunları da severek oynamıştım. Bence bu oyundaki en büyük olumlu gelişme, The Dark Pictures Anthology serisinde, karekteri mouse ile gideceği yere işaretleyip götürüyorduk, bu oyunda ise artık klavyeden AWDS tuşları ile kontrol edebiliyoruz.

  • Popolar hoş olmuş.

  • Oyundan denuvo kaldırıldı.


    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 1 Şubat 2023; 12:21:50 >
  • Release grupları haydi görev başına o zaman, yakında oynarız. The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe} 

  • Türkçe dili ayarlayamadım. Bilen yardım edebilir mi?

    Edit: Yaptım.

    Oyunun kurulu olduğu text dosyasına turkish yazın. Text dosyasını farklı yere kaydedip, eski dosya ile değiştirin. Türkçe oluyor.

    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Şubat 2023; 10:20:56 >
  • olmamış ya. kamera açıları kötü, diyaloglar sıkıcı sırf uzasın diye yapılmış anlaşılıyor. karakterler derin değil bağ kuramıyorsun. ayrıca altyazı ekibi çok kötü bir iş çıkartmış. sanki makine çeviri gibi hissettim. oynayanlar zeki müren detayını hatırlayacaktır :) until dawn orjinalliğine yaklaşamamış..



    The Quarry {PC ANA KONU} {Çıktı/2022} {Türkçe}



    müzikler güzel seçilmişti. altyazı her ne kadar sırıtsa da olması çok güzel. ve bu tarz interaktif yapımlara ilgi duyanlar için çok fazla seçeneğimiz yok. o yüzden girin oynayın diyebilirim. hem 2. yarısından sonra canlanmaya başlıyor. türe ilgi duyanlar için, quantic dreams ve telltale games yapımlarını da öneririm.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.