Şimdi Ara

THE PUNİSHER YARDIM!!!(takıldım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takagi bölümünde takıldım-- bi salona giriyoz adam konuşuyo köşelerde de 4 kız var onları öldürüyorum sonra oradan çıktığımda bir sürü adam geliyo gidiyorum bi yerden anahtar buluyom anahtar ile kitli bi odayı açıyorum orada bi tane laptop var ona E tuşuna basıyom şöyle diyo doors unlocked 4:00:00 süre işliyo süre bittikten sonra başka çıkılacak kapı bulamıyorum gizli bi kapı olması lazım nerde bir de punisherın hilelerin yada trainrını bilen var sa bi zahmet

• O kapı senin o bölüme başladığında geldiğin asansörü açıyor. Ama ayrıca hatırladığım kadarıyla o asansörün yanında bir resim vardı. Oradan gizli bölmeyi açıyorduk.
  • saol da süre bittikten sonra asansöre gittim açılmadı (ama bir daha deneyecem)
  • Dedim ya... Asansörün yanında duvarda bir tablo vardı.. Oradan gizli kapıya ulaşabilirsin....
  • Asnsörü ön tarafına alırsan,sağ tarafta ilk girişte resaim var yanlız zaman doluncaya kadar görünmüyor,yani ölmeden:) dayan ve zaman bitince resim mavi çizgi olacak tıkla ve gir dikkat içeride dolu:)Yakuzanın orda kılıcı al ve adamı kılıçla quick kill yap;)
  • saolun var olun eyvallah
  • ben oraları geçeli 2 ay oldu oyun bitti allah kolaylık versin çok uğraşçan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce bi oda var anahtarın tam arkasında kalıyordu galiba.ordaya adımı götürüyorsun orda PCde bişey yapıyor sonra tabloya gidiyorsun bi bölme açılıyor
  • Önce Herkesi öldürecen... Sonra soldaki odalardan birinde 1 oda var... ordaki bilgisayari active yap... pc active olduktan snr zaman 3 dakika geri saymaya basliyo.. bu süre içinde ölmemek için 1 adami sürekli kendine kalkan yap... süre sonunda bi tablonun arkasindan gizli kap1 açiliyo... o kapidan geçip devam ediyon oyuna... zor bi bölüm... fakat son bölüm bundan da zor... insallah yardim edebilmisimdir...
  • ya arkadaslar oyuna baslayacagım sıtart dıyorum ama oyun baslamadan failed to game dıyor ne eksık acaba
  • o bölüm bana baya zor gelmişti
  • ''The Punisher'' gibi bir oyunu bitirmek için hileye gerek yok bence.
    Adamın kendisi hile çünkü.
    19000 tane mermi yedim, yinede oyunu bitirdim.
    Arkadaş izah etmiş zaten.
    4 dakika içerisinde ölme, elemanları teker teker itina ile öldür.
    Sonra tam göbekteki yerde bir tablo göreceksin, o tablonun arkası kapı!
  • ya Hocalar bn bu oyunu yeni oynamaya basladım ve tabutun icinde baslagım biyerde takıldım butun herkesi oldurdum konusması gereken 2 kisi de konustu ama bi cıkıs yolu butun kapılar kapalı yardımcı olacak birileri varmı acaba ?
  • slm arkadaşlar ben the punisher oyunun cd aldım bunu yüklenmesini yapamıyom nasıl yüklediğini bilen varsa lütfen yardımcı olsun nasıl yapacaksam her şeyi yazmasını istiyorum sizden rıcalarımı sunuyom
  • punisher adlı oyun punisher war zone filmindenmi esinlenmiş ? hani bi adamın karsını mafya öldürüyor sonra bu mafyanın soyunu kuruyor birbirinden güzel silahlar ile şov yapıyor
    metronun altında yaşıyor ,,,
  • slm bütün arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum bunun için tam bilmiyorum bu siteyi bu yüzden bende bu oyununcd var nasıl yükleneceğini bilimiyorum bunun için bütün arkadaşarda yardım sitiyorum bu konu la ilgili nasıl yapacağımı söylesin lütfen rıca ediyom oyunu internet cafede oynadım hoşuma gitti o yüzden arkadaşlar cevap yazın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.