Şimdi Ara

The Protector (2018 - ) | Netflix Türk Yapımı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
12
Favori
23.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden imdb ye bakılıp dizi izlenmemesi gerektiğini bir üstteki mesajda görebilirsiniz
  • 9 ve 10. bölümlerde geleneksel Türk dizisi saçmalıklarını yaptılar yine
    Faysal madem öldüreceksin hakanı adam gömleğini çıkarmış önünde duruyor elinde silah varken odadan çıkıyorsun sonra yolladığın 3 tane adamın cebinde silah varken odaya silahını kullanmadan odaya giriyor ve o adamlardan biri silahını kaptırmak için hakan ın dibine kadar girip hiçbir şey yapmadan bekliyor böyle saçma sapan bir sahne olabilir mi ya izleyiciyi aptal yerine koymaktır bu, 2-3 defa izledim sahneyi adam ciddi ciddi hakan ın yanına gidip elini bile oynatmadan duruyor. Diğer taraftan görsel efektlere bakıyorum zaten 3-4 sahnede görsel efekt kullanılıyor onuda adam gibi yapamamışlar maalesef özellikle hakanın yumruk yediği sahnede yumruk atan adamın el kırılma sahnesi ne öyle ya flash tv dizisi ayarında bir görüntüyü utanmadan netflix'e koyabiliyorlar. Son 2 bölümdeki saçmalıklar çöp etti diziyi ondan önceki bölümler fena sayılmazdı yine




  • Henüz sadece ilk bölümünü izleme fırsatı buldum ve açıkçası ilk bölümü beğenmedim. Gereksiz klişe sahneler yerine hikaye anlatımını daha çok ön planda tutsalardı daha başarılı bir bölüm olurdu diye düşünüyorum. Senaryo 45 dakikaya sıkıştırılmış gibi duruyor ancak bu haliyle bile alışılagelmiş Türk dizilerinden bir tık üstte. Ortada güzel bir konu var ancak asıl önemli olan bu konunun ne kadar güzel anlatıldığı.

    Ben bu diziyi farklı bir temayı işlemelerinden dolayı ve alışılagelmiş Türk dizilerinden daha farklı bir yapım olmalarından dolayı destekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Valentino

    Elitlik bunu gerektiriyor hocam. Dizi Türk yapımı ya hani, beklenti yerlerde olacak. Kaliteli bir iş çıkmaz bizden. Neyse gidip üçüncü sınıf Amerikan dizileri mesela Stranger Things falan izleyip, hollywood güzellemesi yapalım, özenelim, imrenelim, yunaytıd siteyts of emerikaa bee, hat dog bee, smoke weed everydey beee

    Alıntıları Göster
    "Dizi Türk yapımı ya hani, beklenti yerlerde olacak"
    Haklısın katılıyorum, televizyondaki dizilere bak. ATV, Fox, Show vs dizilere bak bakalım neden bu cümlene katılıyorum.

    "Neyse gidip üçüncü sınıf Amerikan dizileri mesela Stranger Things falan izleyip"
    Stranger Things örneği yerinde mi sence? Vesaire içinde belki arrow flash gibi diziler vardır, o bakımdan haklısın ancak Stranger Things ile kıyaslanabilir mi gerçekten? Sahneleri, senaryoyu, oyunculukları vs kıyaslayalım isterseniz?

    not: Stranger Things izlemiyorum bu arada.




  • dizinin özeti

    -sen burada bekle.
    +hayır! bende geliyorum.
  • Şu an itibariyle ilk sezonunu bitirdim. Genel olarak beğendim ama son 2 bölümde hayal kırıklıklarına uğradım :(
    ikinci sezonu merak ediyorum nasıl bağlayacaklar. bu arada tarih için 19 yazı deniliyor
  • An itibari ile diziyi bitirdim.




    Dizi genel olarak iyiydi yani akıcı bir yapısı vardı fakat tabiki eksikliklerle doluydu. Hikaye işleyişi, efektler vs.. bir kaç detay daha da iyi olabilirdi. 9. ve 10. bölümde olaylar beklediğimden farklı boyutlara gitti. Bakalım 2. Sezonda neler olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası sezon finaline doğru güzel giderken, sezon finali baştan savma olmuş. Mantık hataları da cabası. Mesela
    Hakan elini hançer ile kesiyor. Sonraki sahnelerde elinde ne bir sargı ne bir yara. Nitekim gömlek de üzerinde değildi. Diğer yandan mezarlık sahnesinde tabut açılıyor. Faysal'ın eşi sanki ölmemiş de uykuya yatmış. Ölümsüzler öldüklerinde vücutları hiç deforme olmuyor herhalde. Bir de şu yapay kan sahnesi var ki, biraz daha özenli olsaydı ne vardı.


    Bütün bir sezon boyunca da bazı sorular yanıtsız kaldı. Özellikle Ölümsüzler şunu yaptı bunu yaptı denildi. Ölümsüzler nereden çıktı neden ölümsüzler sorusunun cevabı yok.

    Bir de kitaptaki karakter isimleri ile dizideki isimler birbirinden farklı olduğunu gördüm. Tam bir kitap uyarlaması değil sanırım.

    her neyse sezon finaline gelirsek
    eğer Ölümsüz'ün kanını içen de ölümsüz oluyor mu göreceğiz. Bakalım Leyla'nın durumu ne olacak?




  • filmi bitirdim güzeldi 2 sezon ne zaman ?
  • Az önce bitirdim.Bence senaryosu güzeldi fakat çok eksikleri vardı.Mesela ölümsüzler hakkında bilgi verilmedi.Mantık hataları çoktu.Onun dışında efektler diziyi 1-2 puan aşağı çekmiş bence.Efektler çok iyi kalitede olsaydı bu diziye 10 üzerinden 6-7 verirdim ama efektler yüzünden 4-5 diyorum.Yine de Türk dizilerinin geneline göre izlenebilirliği yüksek.En azından final bölümü bile yarım saat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu diziye güzel diyenler daha önce dizi seyrettiğini eminlermi? Bu nasıl senaryodur be birader ben yazsam daha güzel birşey çıkar ortaya, o klişe sahneler ne gözlerim kanadı, sara sara zor bitirdim .lanet olsun böyle diziye siz dizi falan yapmayın. gözünüzü seveyim bu netflixde hangi kafayla bunlarla iş yapmış anlamış değilim. izlemeyin izlettirmeyin zamanınıza yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKENMEZ -- 27 Aralık 2018; 15:45:57 >
  • Dün ilk iki bölümünü seyrettim. Fena degil. Özellikle müzik secimlerini begendim. Ayrica Mode XL‘in sarkilari ayri bir hava katmis.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraktan başladım tr dizisi destek olsun diye zorlada olsa bitirdim. Hiç başlamayan için zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk dizisi sevmeyen ben bu diziyi izledim,çoğu türk dizisinden iyi.Evet mantık hataları olabilir,görsel efektler zayıf ama bence Netflix yapımı olarak ben sevdim yinede. Senaryo sona doğru daha iyi toparladı ama keşke ölümsüzler hakkinda daha iyi bilgi verseler güzel olurdu,2. sezona saklamislar.
    2.sezonu merakla bekliyor olucam :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dizi iyi güzel özellikle 7. Bölümden sonra uçuyor gidiyor ama Netflix kalitesinde bir platformun adıyla çekilen bir dizide bu kadar çekim hatası, devamlılık hatası vs yapması beni baya rahatsız etti. Görsel efektlere deyinmiyoeum bile 2008 youtube neslinin kendi çabasıyla efekt vermeyi öğrenip de youtube'a videosunu yüklemiş gibi.




    En basitinden Leyla ve Faysal'ın başbaşa yemek yediği bölümde oturdukları masa orta alana yakın ama sonraki sahnede hemen duvar kenarına geçiyorlar. Son bölümlerde de Hakan elini hançerle kesiyor bir tüp kan çıkarıyor. Sonrasında da sinek ısırmış gibi devam ediyor.






    Diğer husus dizi ilk çıktığında, haberleri geldiğinde süper kahraman dizisi olacak diye çıktı, en azından kendimi bol aksiyona hazırladım.
    Senaryoya göre her iki taraf da aklını kullansa iş çözülecek. Birisi Rüyayı geri getirip ölümsüzlüğüne devam edecek diğeri de yeni tanıdığı 2-3 haftalık sevgilisini hayata geri döndürecek.




    Senaryo cidden çok vasat, ya kim vurduya birisi ölüyor ya da şans eseri bir olay çözülüyor.
    Hele Mazharı öldürdükten sonra Hakanın elini kolunu sallaya sallaya emniyetten çıkması beni bitirdi.




    Ayrıca saçma sapan yerde alakasız bir yerde diziye sezon finali yaptırıyorlar. Belki 2020'ye anca yetişecek 2. Sezon ki zorlama bir dizi olacak.
    Faysalın Rüyayı istiyorum diğerleri umrumda değil dedikten sonra kanın yürüyüp diğer ölümsüzlere ulaşması ayrı bir konu. Ölümsüzler uyandıktan sonra Leyla'yı lider bilecek bence.




    Konuşacak çok konu var, dizi olmuş mu bence 7. bölümden sonrası olmuş. Sezon finali beni tatmin etmedi. İzlenir mi, çerez niyetine izlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yani tabi emsallerini biliyorsan zerre zevk almayacağın bir dizi.
    Başlangıç için(Ciddili Türk Süperkahraman) gayet hoş.
  • 46 Bundan iyidi tam bir netflix dizi olurdu. :)
  • ilk sezon tuttu herhalde 3 sezon onay birden vermişler inşallah diziyi düzeltmişlerdir

    2. sezon hakkında bilgi var mı?
  • Şaka gibi

    İlk sezon gibi çöp olmaz umarım diyeceğim de diyemiyorum. Pek umudum yok açıkcası
  • Stranger Things'i izleyince ister istemez utandım. Elin veletleri, bizimkilerden daha iyi oyunculuk yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.