Şimdi Ara

The Prestige mi The İllusionist mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Prestige İMDB'de ilk 250de ama The İllusionist sıralamada değil.Bence The Prestige sıralamadaysa onunda sıralamada olması lazım.Sizce hangi film daha güzeL ?

• İllusionist'i izlemedim ama Prestige ilk 250 yi kesinlikle hakeden bir film.
  • İki yapımıda izledim , Prestige daha çok beğendim
  • prestige bence daha iyi
  • The İllusionist güzel film ama

Prestige in yanında İllusionist çok sönük kalıyor...
  • İkisini bumu omu diye ayırmak mantıksız her ikiside harika,bumu omu diyenden hayır helmez.
  • ikisi de çok süper ama prestige daha iyi kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prestijin konusu biraz uçuk fakat filmin atmosferi mükemmel, illusionist in ise konu ve kurgusu çok güzel fakat prestij kadar etkileyemiyor insanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Prestijin konusu biraz uçuk fakat filmin atmosferi mükemmel, illusionist in ise konu ve kurgusu çok güzel fakat prestij kadar etkileyemiyor insanı...

İllusionist in konusu prestige göre çok daha uçuk bence diğer dediklerinize katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Prestijin konusu biraz uçuk fakat filmin atmosferi mükemmel, illusionist in ise konu ve kurgusu çok güzel fakat prestij kadar etkileyemiyor insanı...

İllusionist in konusu prestige göre çok daha uçuk bence diğer dediklerinize katılıyorum.

bence prestige daha uçuk illusionist'ten
    illusionist'te gerçeküstü hiç bir olay yok hepsi açıklanıyor iyi kurgulamışlar gerçekten filmi
    prestige'de de açıklanıyor tabi ama biraz daha uçuk bence
  • İkiside güzel film ama Prestige daha güzel
  • Illisusionist beni The Prestige kadar etkilemedi, ilk 250 ye Prestige yakışır.
  • tartışmasız prestij

sonundan çok çok çok çoook etkilenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ceylan. -- 27 Ocak 2009; 20:49:32 >
  • The Prestige farklı bir film ya.
  • the prestige
  • Prestige havada karada 5 basar İllusionist'e
  • illusionist teki hayalet numarasının açıklamasını yapabilecek varmı.prestige kesinlikle daha iyiydi.
  • Şu ana kadar hiçbir filmin sonu beni Prestige kadar etkilemedi. Ne Fight Club ne de The Game. En iyi film sonu ödülü vercek olsalar bu ödülü kesinlikle,tartısmasız olarak Prestige alır
  • ikisini de izlemedim baya merak ediyorum ikisinide en yakın zamanda alıcam bunları.
  • Sihirbazdaki sorun açıklama olmamasıydı. Prestij'deyse herşey açıklandı. İkiside harika ama Prestij daha iyiydi bence..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.