Şimdi Ara

The Order: 1886 ve Bloodborne Türkçe Geliyor! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunlarda türkçe görmek altyazı da olsa dublaj da olsa çok güzel. Ama SONY Türkiye şu PSN hesaplarında Türkçe karakter sorununa bir el atsa daha iyi olacak.
    Yeni PS4 aldım ve ne adımı ne adresimi doğru düzgün giremiyorum....

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Rusya'da oyunlar kaç Rubleden satılıyor ? Birde sadece ingilizce dil desteğiyle mi çıkarıyorlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 2 Temmuz 2014; 13:02:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Harpooner<br><br>Dublaj istemiyoruz, her oyuna altyazı istiyoruz.</blockquote><br><br>Dublaj istiyoruz, altyazı İ-S-T-E-M-İ-Y-O-R-U-Z.</blockquote><br><br>Altyazı istiyoruz dublaj İSTEMİYORUZ



    seçeneklerden istediğinizi işaretleyebilirsiniz sıkıntı YOK

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 210 tlden satışa çıkar özel paketleride 240 tl iyi kazıklanıyoruz ha.

    Spotculardan devam.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Türkçe gelecek oyunlar iyi hoşta oyuna 200 küsür lira vermek hangi mantığa uygun geliyor ben onu anlamıyorum . Bu yüzden konsollara sıcak bakmıyorum steam yaz indirimlerinde 300 TL harcamışım 27 adet de çok kaliteli oyunlar almışım STEAM , ORİGİN , UPLAY varken PC de ve fiyatlarda ortadayken ben niye gidip 200 TL ye bir tane oyun alayım . İstediği kadar Exc olsun AAA olsun da kardeş digital oyunun fiyatı 200 TL olur mu ? Yapsınlar steam gibi yaz - kış indirimleri %75 e varan indirimler koysunlar herkes alsın konsolunu ama yok konsola 1500 TL ver oyunlara 200 TL ver yok aga bana ters ne zaman fiyatlar insancıl olur o zaman konsolu düşünebilirim .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Türkçe gelecek oyunlar iyi hoşta oyuna 200 küsür lira vermek hangi mantığa uygun geliyor ben onu anlamıyorum . Bu yüzden konsollara sıcak bakmıyorum steam yaz indirimlerinde 300 TL harcamışım 27 adet de çok kaliteli oyunlar almışım STEAM , ORİGİN , UPLAY varken PC de ve fiyatlarda ortadayken ben niye gidip 200 TL ye bir tane oyun alayım . İstediği kadar Exc olsun AAA olsun da kardeş digital oyunun fiyatı 200 TL olur mu ? Yapsınlar steam gibi yaz - kış indirimleri %75 e varan indirimler koysunlar herkes alsın konsolunu ama yok konsola 1500 TL ver oyunlara 200 TL ver yok aga bana ters ne zaman fiyatlar insancıl olur o zaman konsolu düşünebilirim .


    Spot alıcaz zaten, yoksa 200-250 lira bir oyuna vermek tabiki mantıklı değil. Sony Türkiye özel bir fiyattan çıkarırsa o zaman başka, gider mağazadan alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 3 Temmuz 2014; 1:00:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Türkiye de ki playstation oyunu fiyatları böyle yüksek olduğu sürece, bu güzel gelişmelerden zerre mutlu olamıyorum. Eğer, Türkçe dil desteğinin arkasına sığınıp oyun fiyatları yüksek olarak sunulacaksa, hiç Türkçe çıkmasın. Konusunu anlamayarak oynamaya razıyım.

    PSN Store da ki fiyatların yüksekliğinden dolayı, şuan resmen oyun alamıyorum, alamıyorum, aaallaaammmmıııyyyoooruuummm.

    Zaten Mustafa Yiğit'e hiç bir zaman kanım ısınmadı ve hatalarını burada defalarca yazdım. Ben en başından beri Özgür Kirazcıyı destekledim. Desteklemeye de devam edeceğim. Çünkü, Türkiye ye orijinal oyunları sevdiren o, Türkçe oyunların mimarı o ve onun döneminde oyun fiyatları dolar karşılığı neyse oydu. O zamanda Türkçe dublaj vardı, o zaman ÖTV KDV aynı seviyedeydi. Özgür Kirazcı hiç bir zaman, Türk oyuncusundan aşırı kar edeyim diye düşünmedi. Ülkeyi soyup soğana çevirenlere, işçiyi öldürenlere, gençleri öldürenlere, teröristleri sevdirenlere, halk tepki göstermiyor ki, Sony Türkiye ye göstersin. Tepki göstermesini bilmeyen bir millet olduğumuzu Mustafa Yiğit de çok iyi biliyor ve ne kadar kar edersem o kadar prim alırım mantığıyla, Sony Türkiye Playstation bölümünü yönetiyor.

    Mustafa Yiğit denen kişi, Özgür Kirazcının dişiyle tırnağıyla gece gündüz çalışarak, Türk oyuncusunun yararına kurduğu, f/p mantığına dayalı bütün sistemi bozdu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bu fiyatlarla SonyTR bekledigi destegi oyunculardan bulamaz. Su fiyatlara TRPSN den en ufak bir sey bile ne alirim, ne de arkadaslarima tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber diye buna denir kardaşş
  • Pc'ye çıkacak mı bu oyun?
  • Psn'ye 120-130 arası oyunları koysalar paranın anasını bellerler ama kalkıp 200 civarı fiyat çekip kendi yollarına taş koyuyorlar. Vallaha garip..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw

    Pc'ye çıkacak mı bu oyun?


    PlayStation'a Özel

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • NE illetsiniz onca oyun cikiyor parasi konusulmuyor sony türkce oyun cikarinca her haberin altina para , para yetisemiyoruz dersiniz tüü kaka dersiniz . Iphone 6 pahali dandik deyip kuyruga girenler kim acaba hangi millet.

    her sony Türkce oyun cikariyor
    haberinde ayni seyler yazik ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 29 Eylül 2014; 20:58:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en merak ettiğim konsola çıkacak oyunlardan bir tanesi. türkçe dil desteği artık tüm sony oyunlarında çıkıyor zaten. bu yönden helal olsun adamlara gerçekten.
  • Keşke pc içinde çıksa ama...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.