Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eline saglik ugraşmissin baya..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ilk bitirişte platinum trophy alabilirmiyim?
  • oyun amazondan gelmiş bugün. mesai sonrası bir bakarım artık nasıl olmuş. oyundan daha çok figürü merak ediyorum açıkcası. 80 dolara collectors edition oldukça iyi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Oyunu ilk bitirişte platinum trophy alabilirmiyim?

Hocam dikkatli oynarsan alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

oyunu şimdi aldım iniyor ve arsenal dlc diye birşey var bunu nasıl aktif ediyoruz

Oyun içi options a bas cephanelikte dlc olan kıyafet ve silah seçenekleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

oyunu şimdi aldım iniyor ve arsenal dlc diye birşey var bunu nasıl aktif ediyoruz

Oyun içi options a bas cephanelikte dlc olan kıyafet ve silah seçenekleri var.

eyvallah hocam saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

bugün ve dün biraz dying light oynuyum dedim orderin üzerine hiç çekilmedi
    kapattım sildim oyunu değişicem
    açıkdünya oyunu sokakta habire zombi öldür koş sağa koş sola dur

Hocam zevkinize birşey diyemem ama oyunu oynayan herkes çok beğendi, bence biraz daha göz atın, ileride daha güzel bir hal alabilir ben aynı duyguyu farcry 3 de yaşadım, iyi ki de devam etmişim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece kahvemi yaparım,kulaklığıda takıp The order,a yumulurum büyük bir keyifle :) böyle oyunlar her zaman çıkmıyo,keyfini çıkarmak lazım. Yemişim onun aynadaki görüntüsünü.

• Abi oyun güzel ya. Biraz oynadıktan sonra baya sarıyor. 80+ saat oynadım,bitirdim ama hala coop vs oynarım arkadaşlarla. Hikayesi,yan görevleri,kendi kendine yarattığın görevler,koyduğun hedefler falan çok zevkli yapıyor oyunu.
    Bence biraz daha oyna
  • oyunu sildim ama oyun hala bende bir daha yeniden başlarım oynamaya bakıyım
    ilk bölümler bayağı bi sıkıcı habire araştırma yapıyordu alkar
    sıkıldım bende

lakin yeniden deneyceğim oyunu bir kere daha gerçi oyun oynanırlık olarak çok rahat
  • Sonunda oyun geldi. Aslında oldukça hızlı geldi denilebilir. Figür de beklediğimden kaliteli çıktı.[
    THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

• Oyun oynanış olarak oldukça akıcı kendini rahatlıkla oynatıyor. Bazen hiçbir amacım olmadan gezinip zombi kesip stress atıyorum,gayet keyifli Arada coop falan da yapınca güzel abi,bence dene biraz
  • Oyuna alternatif senaryo dlcsi felan kesin çıkar gözüyle bakıyorum böyle bırakmazlar hatta siyah şeritler için de güncelleme bekliyorum ben Driveclub'ın bugün geldiği noktaya çok rahat gelebilir oyun böyle yaparlarsa....
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Belki çok büyük ekranda oynamaya alıştığımdan, belki de yüzlerce film izlemiş olmamdan kaynaklanıyordur ancak ben o şeritlerden kesinlikle rahatsız olmadım. Muazzam bir hava katmış oyuna.

Zaten ciddi ciddi bir karalama kampanyası yapıldı bu oyuna.

• canikoblivan kullanıcısına yanıt
    Beni de çok rahatsız etmedi ama birde öyle denemek istiyorum ben hem bu bir oyun sinema filmi değil o nedenle karşıyım ben siyah şerit olayına öyle film havası felan da katmıyor oyuna bana sorarsan ya da ben öyle hissetmiyorum.
  • Siyah şerit olayı filmlerde bile kötü oluyoki manasız birşey ekranı kısıtlamaktan başka işe yaradığı yok.Hele oyunlarda hiç çekilir tarafı yok.

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Aynen ben hep film izlerkende tv ayarlarından ekran oranını değiştiririm siyah şeritler kalksın diye bende sevmiyorum.
    Oyuna DLC geleceğini yapımcılar doğrulamıştı Almanya'da bir fuarda. Hatta basından biri "Jack the Ripper" dlc olarak gelebilir mi dediğinde o döneme ait karakterlerin ve olayların dlc paketi olarak gelmesi üzerine çalışmaları olduğunu açıklamıştı.
    Hayır birde oyuna film havası kattığı söyleniyor , oyun zaten film gibi ihtiyacı yokki o şeritlere

• Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Harika o zaman sırf bu nedenle bile satılmaz bekletilir bu oyun birde Tesla çok yüzeysel geçilmiş onun üzerine de yoğunlaşılan bir alternatif senaryo iyi gider.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.