![]() ![]() Andy (Charlize Theron) and her team of immortal warriors are back, with a renewed sense of purpose in their mission to protect the world. With Booker (Matthias Schoenaerts) still in exile after his betrayal, and Quynh (Veronica Ngô) out for revenge after escaping her underwater prison, Andy grapples with her newfound mortality as a mysterious threat emerges that could jeopardize everything she’s worked towards for thousands of years. Andy, Nile (KiKi Layne), Joe (Marwan Kenzari), Nicky (Luca Marinelli) and James Copley (Chiwetel Ejiofor) enlist the help of Tuah (Henry Golding), an old friend who may provide the key to unlocking the mystery behind immortal existence. Directed by Victoria Mahoney, and also starring Uma Thurman, The Old Guard 2 is an emotional, adrenaline-pumping sequel, based on the world created by Greg Rucka and illustrator Leandro Fernandez.
Watch on Netflix: https://www.netflix.com/title/81328881
About Netflix:
Netflix is one of the world's leading entertainment services, with over 300 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time.
The Old Guard 2 | Official Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/@Netflix https://www.youtube.com/watch?v=lyivgZ074PYThe Old Guard 2, Andy ve takımının, geçmişte kaybolmuş bir ölümsüzün yeniden ortaya çıkmasıyla karşılaştıkları yeni zorlukları ele alıyor. Bu kaybolmuş varlık, grubun görevlerini tehlikeye atarken, Andy ve arkadaşları güçlerini birleştirerek insanlığı korumaya çalışıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 1 Temmuz 2025; 18:37:21 > |
The Old Guard 2 (2 Temmuz 2025) | Charlize Theron - Uma Thurman

-
-
Çok vasat bir yapımdı, devamına gerek yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Temmuz 2025; 12:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Charlize Theron'un oynadığı her sinema filmi güzeldir, ortalamanın üstündedir...
ilk filmde geçmişten bu güne gelişim, ilerleme, farklılaşma daha iyi anlatılabilirdi...
konu biraz daha derinlemesine işlenebilirdi.
ama yine de aksiyonlu, heycanlıydı.
bakalım bu nasıl olacak...
-
yine izlenebilir ama ilk film daha iyidi. 3. filme hazırlık olsun diye çekmişler. 3. filmi 5 yılda anca çekerler şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Temmuz 2025; 9:52:44 > -
Hiç beğenmedim . Halbuki ilk filmi çok sevmistim . Ayrıca charlize theron'u da rol için yaşlı buldum
C.T. holivud lobisiylemi anlaştı ne ? Her filmde oynuyor. Gençliğimin sevdiğim oyuncusu olmaktan çok uzaklaştı.
-
son yıllarda çok bozmuş
2 tane zenci erkek cocuğu evlat edinmiş onları da kız yapmış. vardır birşeyler
-
O haberleride biliyorum. Hatta kız yapmış değil, "serbest bıraktım, çocuklar kadın olmayı tercih etti" gibisinden laflar etmişti. LGBT nin holivud yüzlerinden birisi oldu. Karşılığındada her sene düzenli 3 film çektiriliyor.
Bagger Vance Efsanesi filmindeki C.T. U sevmiştim ben. Aşık olmuştum o filmdeki rolüne.
-
uma thurman gençleşmiş ama uma thurman a benzemiyor artık
ilk film fena değildi bu çok ucuz bir yapıma benziyor yetmezmiş gibi yarıda kaldı 3.film gelecek
-
ilk film zaten vasattı. ikinci film vasatın da vasatı olmuş. yani olmamış.
-
2 film maalesef iyi değildi.
o mitolojik kaynaklı, binlerce yıllık mücadele konusunun
yerini
bir intikam meselesi almış...
bunlar ölümsüz olmayıp da, düz polis olsalardı da gene böyle bir film ortaya çıkardı...
Charlize Theron - Uma Thurman'a yazık etmişler.
-
İlk idare ederdi ama ikincisi yavan bir yapım olmuş. Geçenlerde izledim ama izlemeye değmediğini anladım. Aslında film fena başlamıyor ama ortası ve sonu inanılmaz sönük. Düşük bütçeli bir diziden hallice kurgu, senaryo, karakter etkileşimi, neredeyse vasat altı aksiyon sahneleri. Filmde büyük bütçe ve kalite izlenimini tek veren unsur Charlize Theron, Uma Thurman gibi isimlerin boy göstermesi. Onların oyunculuğu içeriğin genel kalitesizliğini ancak bir yere kadar telafi ediyor.
Bu da bir pazarlama stratejisi. İçerik bomboş mu ittir iyi oyuncuları en kötü seyirci filmi sevmese bile sevdiği oyuncuları gmrdüğü için daha az memnuniyetsizlik yaşar kafası hakim. Ama o iş bilinçli seyircide yemiyor.
Aynen öyle, nasıl olsa oyuncu ile satar deyip üstüne minimum ilave yapıyorlar. Fazladan artistik bir katkı yok. Maksat en kolay ve en emeksiz yoldan kazanç.
izlenir
-
İlk filmi görece beğenmiştim, hatta devam filmi duyurulunca beklentiye geçmiştim. Ama gelen film nedense ilk filmden vasat olmuş. Öyle ki izlerken beklentim iyice düşmüşken devam filmine kapı açıldığını gördüm. Herhalde en başta üçleme olarak planlandı. Netflix para yakmaya devam ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X