Şimdi Ara

the office ve brooklyn nayn nayn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu iki diziyi esprileri ve m izahı açısından benzettim başka benzeten oldu mu? beni güldürebilen iki dizi bunlar ve ondan seviyom

• Yapimci , senaristi vs. Ayni olabilir bir bakmak lazim.

Friends , Seinfield , himym , arrested development continium vs. varken brooklyn naynla vakit öldürme bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • himyn friends sevmedim, arrested nasıl? genelde çok sevilen dizilerin çoğunu sevmiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram2136

himyn friends sevmedim, arrested nasıl? genelde çok sevilen dizilerin çoğunu sevmiyorum da

himym neyse de friends'e en az 10-15 bölüm kredi vermelisin bence . Office'i çok izlemedim ama Arrested esprileri o tarzda diye düşünüyorum.Tabi komedi dizilerine biraz zaman vermelisin.İlk bölümler genelde vasat olur .Yalnız Arrested ın tadı damağında kalabilir 3 sezonu var. Ama friends'i doya doya izleyebilirsin 10 sezon boyunca
  • quote:

himyn friends sevmedim, arrested nasıl? genelde çok sevilen dizilerin çoğunu sevmiyorum da

Hocam Seinfeld'i yazmış arkadaş affetme izle. Friends'e de yine arkadaşın dediği gibi biraz şans ver. HIMYM'ı salla.
  • Hazır bilgililer varken buraya sorayım. Seinfield ve Friends arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ? Ben şu an Friends'i bitirdim. Sonra HIMYM'a başladım ama zerre gülmedim. Hiç komik gelmedi. Daha sonra uzun bir aradan sonra Brooklyn 9-9'ı gördüm ve bu diziye de eksiklikten dolayı mıdır bilmem ama baya iyi güldüm ki şu an 11. bölümündeyim. Seinfield'ı bir kaç kez izleme girişimim oldu ama bir türlü ısınamadım ilk dakikalardan sonra kapattım. Eğer aşırı komik diyorsanız başlamayı düşünüyorum.
  • @Ram2136 Hocam Brooklyn nine-Nine zevk aracıdır. Zamanın çok zevkli geçer.

HIMYM'yi salla, The IT Crowd'da, Black Books'ta ve üsttekilerin yazdığı Seinfeld vs.'de çok pis kahkaha atarsın, gözlerin yaşarır gülmekten içtiğin kola burnundan çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Hazır bilgililer varken buraya sorayım. Seinfield ve Friends arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ? Ben şu an Friends'i bitirdim. Sonra HIMYM'a başladım ama zerre gülmedim. Hiç komik gelmedi. Daha sonra uzun bir aradan sonra Brooklyn 9-9'ı gördüm ve bu diziye de eksiklikten dolayı mıdır bilmem ama baya iyi güldüm ki şu an 11. bölümündeyim. Seinfield'ı bir kaç kez izleme girişimim oldu ama bir türlü ısınamadım ilk dakikalardan sonra kapattım. Eğer aşırı komik diyorsanız başlamayı düşünüyorum.

Seinfeld un ilk 3 sezonunun vasat olduğunu çok duydum . Bölümler atlanarak izlenebilir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Hazır bilgililer varken buraya sorayım. Seinfield ve Friends arasında kalsanız hangisini seçerdiniz ? Ben şu an Friends'i bitirdim. Sonra HIMYM'a başladım ama zerre gülmedim. Hiç komik gelmedi. Daha sonra uzun bir aradan sonra Brooklyn 9-9'ı gördüm ve bu diziye de eksiklikten dolayı mıdır bilmem ama baya iyi güldüm ki şu an 11. bölümündeyim. Seinfield'ı bir kaç kez izleme girişimim oldu ama bir türlü ısınamadım ilk dakikalardan sonra kapattım. Eğer aşırı komik diyorsanız başlamayı düşünüyorum.

Hocam Seinfeld muazzam fakat ilk 2 sezon çok tempolu değil, 3 ile açılıp 4'ten sonra inanılmaz bir halde geliyor, boş bölüm diyebilir. Fakat bölüm atlamayın, önceki bölümlerden minicik bir olay, bir söz diğer bölümlerde gönderme olarak kullanılıyor, sonra duyarsınız nerden geldi bu laf falan dersiniz. Baya yapıyorlar bunu. Net bir bağlantı yok ama detay için çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

@Ram2136 Hocam Brooklyn nine-Nine zevk aracıdır. Zamanın çok zevkli geçer.

HIMYM'yi salla, The IT Crowd'da, Black Books'ta ve üsttekilerin yazdığı Seinfeld vs.'de çok pis kahkaha atarsın, gözlerin yaşarır gülmekten içtiğin kola burnundan çıkabilir

sana güveniyorum bakalım başlayayım it crowd'a son zamanlarda adını duymaya başladım nedense seinfield'a da başlayayım artık macera polisiye sıktı komedi taym
  • quote:

ben bu iki diziyi esprileri ve m izahı açısından benzettim başka benzeten oldu mu? beni güldürebilen iki dizi bunlar ve ondan seviyom

Office in ingiliz versiyonunu izledin mi?
    Ayrıca extras i önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.