6.sezonda senaryonun bittiğini gördük, zaten pek ömrü kalmadı artık, steve carell giderse dizi biter bence
Steve'in ayrılcağı önceden belli değil miydi ? Aniden mi oldu ? Ayrılcağını biliyorlarsa bence diziyi ona göre sonlandırmaları gerekiyordu zaten 6 sezonda hiç az değil.Ama eğer önceden biliyorlarsa neler yapması gerektiklerini iyice düşünmüşlerdir heralde
TNT'de bir kaç bölüm izlemiştim hiç sarmadı beni.Vakit bulunca ayrıntılı bakmak gerek.Sonuçta ödüllü bir dizi.
The.Office.S07E01.HDTV.XviD-LOL çıktı.
Dp'ye ingilizce altyazıda gelmiş , yakında çevirirler sanırım.
Ama dizi konu olarak aklımdan çok çıktı benim her şey karıştı 7. sezonda toparlarlar umarım
hakketen çıkmış yehu
Bölümü indirdim ama altyazı yok . DP de % bilmem kaç diye bile birşey yok
Akşam bitiririm diye not bırakmış, ben ingilizce altyazıyla izledim.Çok güldüm yine.TR altyazı çıkınca bir daha izlicem
özlemiştik altyazı çıkınca akşama izlerim bende
quote:
Orijinalden alıntı: kuu1x
Akşam bitiririm diye not bırakmış, ben ingilizce altyazıyla izledim.Çok güldüm yine.TR altyazı çıkınca bir daha izlicem
Akşama başlayıp,geceye tamamlarım.
Bakalım scott gidince neler olacak
Harika bir sezon açılış bölümüydü.her zamanki gibi çok güldürdü.diziden scotun ayrılacak olması gerçekten çok kötü.aslında bütün karakterler birbirinden eğlenceli ancak scotun yeri cok ayrıydı dizide.ama yerine sağlam birini getirirlerse çok da aratmıycaktır.umarım öyle olur.
6.Sezon Çekim Hataları (Spoiler içerir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 26 Eylül 2010; 16:22:57 >
Şans eseri yazın tv'de izlerken rastladım. Komedi dizilerinide çok severim. Başroldeki adamın mimikleri, kameraya bakışları çok komik.
Okuldu dershaneydi derken hala izleyemedim bölümü bu akşam izlemeyi düşünüyorum
Şimdi izledim , scott çıkarsa dizinin yarısından çoğu gidecek gibi geliyor bana . Kesin gidecek mi ? Antlaşma sağlanma şansı yok mu ?