Şimdi Ara

The Office (2005-2013) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
10
Favori
31.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

The.Office.S07E24.HDTV.XviD-LOL çıktı.

imdbde 24. bölümün yayın tarihi 19'u olarak görünüyor ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daffodil

quote:

The.Office.S07E24.HDTV.XviD-LOL çıktı.

imdbde 24. bölümün yayın tarihi 19'u olarak görünüyor ama ?

IMDb'de 11.bölüm iki bölüm birdendi fakat tek olarak gözüküyor. 11-12 diye geçti yayınlayan release grubu. O yüzden release grubuna göre 1 bölüm geriden geliyor IMDb'nin listesi.

Bu sezonun son bölümü de 2 bölüm ama IMDb'de o da tek olarak giriliyor.
  • Bu geceki sezon finalinde olacak isimler:

Jim Carrey
    Ricky Gervais
    Will Arnett
    Ray Romano
    Warren Buffett
    James Spader
    Catherine Tate

Güzel bir final olacak gibi.
  • Ben de bir şey söyleyeyim. Bu bölümde iş görüşmeleri falan yapılacak ama patronu gelecek sezon başlayana kadar öğrenemeyeceğiz. Öyle '' Yok lan sızar o bir yerden '' gibi düşüncelere kapılmayın, NBC'nin iyi olduğu bir şey varsa o da gizli tutmak, saklamaktır. Zira kendileri David Brent - Micheal Scott karşılaşmasını yayınından 6 ay önce çekmiş ve basın açıklaması gelene kadar kimse de bir şey öğrenmemişti. Kaç kişi o sette çalışıyor, kaç kişi üzerinde uğraşıyor ama kimseden gık çıkmadı. Tazminat gibi bir şey olsa gerek. Bir de Ricky Gervais bu bölüm de bir kaç birşeyler yazmış. O da güzel.
  • The.Office.S07E25.HDTV.XviD-LOL
  • Bölüm vasattı. Beklentilerimi karşılamadı. Ricky Gervais süperdi bir tek. Ryan patron olsa süper olur aslında ama başka biri olacak sanırım. Bizi bu kadar bekletmeleri haksızlık.
  • Ricky Gervais gelse ne bomba olur ama. Adam zaten the office in yaratıcısı (Stephen Merchant ile birlikte). Benim favori komedyenlerimden biri..
  • Jim carrey var diye heyecanla bekledim ama
    5 saniye anca gözüktü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Jim carrey var diye heyecanla bekledim ama
    5 saniye anca gözüktü ya

ben unutmuştum baya şaşırdım olsun değdi

güzel bir finaldi bence, ricky gervais gelmesini istemiyorum, en iyisi jim carrey olur ama az bir ihtimal sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 30 Mayıs 2011; 22:51:02 >

• Ben de Jim Carrey var diye sevinmiştim. Keşke yeni patron Jim Carrey olsa ama çok daha şık bi patron, Will Arnett gibi. Jim Carrey tabii dizide oynamayı kabul etmez ama izleyiciler için süper olurdu. Steve Carell'ın pabucunu dama atabilecek tek adam bence

Neyseki Will Ferell gitti, kötü oynamadı ama karakteri sıkıcıydı. Yine de Steve Carell'ın oynamadığı son 3 bölüm vasat ve sıkıcıydı. Şimdiden özledik seni Steve

• en baştan itibaren indiriyorum. Bakalım imdb in 9.4 lük puanı kadar var mı
  • Season 8, Episode 1: The List
    Original Air Date—22 September 2011

Tam 1 ay kaldı
  • Yılın en sevdiğim zamanlarından biri geldi ve dizilerin blooper videoları çıkmaya başladı. The Office Bloopers: (SPOILER İÇERİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuu1x -- 14 Eylül 2011; 15:19:14 >
  • Şunu izlerken halen gözümden yaş geliyor yav

Michael ilk başta "No more knock knock jokes" diyor. Jim knock knoc diyince küçük çocuk gibi heyecanlanıp "Who's that?" diye sorması yok mu Bu adam çok iyi oyuncu yav, Michael'ı yani Steve Carell'ı çok özledim, umarım bir gün geri döner

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Şunu izlerken halen gözümden yaş geliyor yav

Michael ilk başta "No more knock knock jokes" diyor. Jim knock knoc diyince küçük çocuk gibi heyecanlanıp "Who's that?" diye sorması yok mu Bu adam çok iyi oyuncu yav, Michael'ı yani Steve Carell'ı çok özledim, umarım bir gün geri döner

Ne biçim kahkaha atmıştım burayı izlerken he.

• quote:

Yılın en sevdiğim zamanlarından biri geldi ve dizilerin blooper videoları çıkmaya başladı. The Office Bloopers: (SPOILER İÇERİR)

Süper

• yarın 8.sezon ilk bölüm yayınlanıyor arkadaşlar

• yeni bölüm çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 23 Eylül 2011; 10:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.