Şimdi Ara

The OA (2016) | Netflix (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
7
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    başkası adına utanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

başkası adına utanmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

başkası adına utanmak
    ilk sezonda da vardı bna benzer sahne hakkaten oturduğum yerde ben utandım.
  • Geçen yıl şöyle yazmıştım dizi hakkında...
    Ne olur biri yanıldığımı ve olayın aslında son paragrafta yazdığım gibi olduğunu dizinin ikinci sezonunu izlemem gerektiğini söylesin :)

quote:

Hayatımda izlediğim en kötü diziler listesinde 1. sıraya koyacağım. Sıralamada daha üstü ifade eden bir şey olsa inanın oraya koyabilirim. Hatta sıralamaya bile koymak, izlediğim diğer kötü dizilere hakaret olabilir. Allah sizin belanızı...

Şimdi, The X Files'dan,Fringe'e, Supernatural'dan, Hereos'a, Black Mirror'dan, Stranger Things'e, onlarca fantastik, bilim kurgu, doğaüstü, ütopik şeyler izleyen izleyen ve seven biri olarak o geri zekalı saçma sapan hareketler girdikten sonra diziden midem bulandı. Daha ne kadar absürdleşebilir,saçmalayabilir diyerek ileri sararak göz attım. Finalde de zaten gösterdiler o saçma sapan hareketleri...

Niye bu kadar kızdım diye düşünüyorum, bilemiyorum.

Rica ediyorum, ikinci sezonda, Netflix Black Mirror tarzında ve tadında bir mesaj verme olayına çevirirse işi haber verin de izleyim. Hani, gençler boşluğa çok çabuk düşebiliyor, böyle acaip insanlar peşinden gidebiliyor, enteresan tarikatlar girip ve takipçileri oluyor, bunlar toplum için sakıncalı vs... Heh, belki o zaman vay be helal olsun Netflix'e derim.

Tamamen kişisel olarak kustum... Kimseyi bağlamaz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• OA'dan araklamış dans sahnelerini

• The oa' ya daha yeni başladım ve ilk 3 bölümünü izledim ama dizi çok farklı ve güzel. bana, bird box ve Alicia Silverstone'un oynadığı Silence Becomes You filmini çağrıştırdı! dizinin anlatım tarzını ve gizemini sevdim.

diziye kafadan 8 puan ama böyle güzel gitmeye devam ederse imdb'den 9 puan vereceğim.

bu arada Brit Marling'in oyunculuğu iyi ama o boyalı saçları beni sinir ediyor!sizde de aynı etki yaratıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 2 Temmuz 2019; 16:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    null

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 9 Temmuz 2019; 23:18:18 >
  • dizinin ilk 3 bölümü güzeldi ama diğer bölümleri berbat. dizi adeta bi çorba!

sezon 1-------------spoiler----------- + dizinin saçmalıkları

1. melek ne arar la bilim kurgu da?

2. "bilim kurgu + drama dizisi" deniyor ama haka dansıyla ölü diriltiyorlar! beni bi gülme tutuyor! 😁

3. bizdeki Hatun unvanını arap yapmışlar, yetmemiş arap kadını şaman diye itelemişler.

4. kız melek ise neden oligard babasını arıyor? ve sana şeker alıcam diyenin peşinden gidip macera arıyor? oligardlar = 💩

5. birçok kez kaçma fırsatları varken stokolm sendromuna tutuluyorlar! köpek mamasına devam! povlov'un köpekleri!

6. grubun acayipliği, sarışın sosyopat durduk yere kıza kalem saplıyor!

7. dizinin başında küçük lahanam diye çocuk seviyorlardı, aslında orda anlamalıydım trol geçeceklerini.

8. ölüleri ve kendilerini diriltebiliyorlar ama kıçı kırık bi kapıyı açamıyorlar veya hunter'ı manipüle edemiyorlar!

9. çocuğun biri liseyi basıyor ve sezon finalini bile haka dansı yaparak duble trol geçiyorlar.😂

10. imdb ve rotten tomatoes'ın gazına gelip, bu diziyi izleyeyim demiştim ama sonuç hüsran.

velhasıl kelam, 8 puanla başlayıp 9 puana kadar çıkarım dediğim dizinin hakkı: 6 ama bu puanı bile dizinin farklı ve ilk 3 bölümün hatrına veriyorum.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2776299/26f57c56-16e2-4836-bec2-93d3f5d97705.jpeg
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sezon 2

şuana kadar 4 bölüm izledim.
    ilk 2 Bölüm güzeldi ama dizi yine kendini tekrar ediyor! (hunter ve köleleri) paralel evren ve silikon vadisi gizemleri güzel ama yemezler!
    dizi inanılmaz derecede yavaş ilerliyor (belkide diziden soğuduğum içindir) ancak birşeyle uğraşırken izleyebildim.

haka dansı için; aslında haraketler önemli değil, aslolan niyet diye çevir kazı yanmasın yapıyorlar ama o tren çoktan kaçtı!

paralel evren mevzularını görünce, melek fikrinden vazgeçmişler diye umuyordum ama yok, akıllanmaz bunlar! "bilim kurguda melek diye diretiyorlar"

Netflix'in çarpık ilişkilerini 2inci sezona saklamışlar!

dünya kupasının ahtapot'u bile var 😁 koptum gülmekten!
     The OA (2016) | Netflix

ey Netflix! fringe çakması dizi yapacağına koysan orjinal Fringe'i X files'ı (eski ve yenisini) tekrar tekrar izlesek!
    uygulamanın yardım kısmında "bir içerik iste" seçeneği var. ordan sizde yazsanız, belki X files ve Fringe gelir en gizemlisinden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 10 Temmuz 2019; 0:12:16 >

• bu diziyi bi ben izliyorum herhalde?

nihayet 2inci sezon finaline kadar süren haka dansı işkenceleri bitti!
     The OA (2016) | Netflix

ve yine aşırı derecede Pavlov'un köpekleri tarzı final ve daha saçma olacağını varsaydığım 3'üncü sezona hazır olun mesajları!!
    velhasıl tam bi zaman kaybı!

meğer OA hunter'ı finanse ediyormuş! (resmen troll geçiyorlar bizle!) nina ve "sen istiyorrr dujj" tarzı diyaloglar hemde üstüne para (!)
    What do the mafia and the pussy have in common?
    one slip of the tongue, 👅 and you're in deep shit!

sezon 1 prairie
    sezon 2 nina
    sezon 3 brit (!)  brit marling kendini yazıp ekstra troll geçecek heralde? (ayrıca hunter ambulans da iken brit'in kocasıyım dedi! troll de sınır tanımıyorlar!)

The OA (2016) | Netflix
    1 puan daha düşüp diziye 5 puan verdim! aslında daha da gömesim vardı ama elim gitmedi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 18 Temmuz 2019; 12:38:50 >

• İptal edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

İptal edildi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:11:27 >
  • oha yav, haberi paylaşmaya gelmiştim. Allah belanızı versin, salak salak Muhafız dizisine para harcayacaginıza, böyle yapımları niye iptal edersinki Netflix
    inşallah başka bir kanal satın alır

• Böyle bi diziyi nasıl iptal ederler anlamıyorum

Hayır öyle bi bitti ki 2. sezon, 3. sezon çok daha iyi olacaktı

HBO Max TR'ye gelirse elveda Netflix
  • İptal haberini yeni gördüm gerçekten çok üzüldüm farklı tarzı olan bir diziydi. Netflix ne yapmaya nereye varmak istiyor? Son zamanlarda bütçeyi de kisti zaten bu kafayla devam ederse işleri zor.

En azından şu diziye final bir sezon çekip öyle bitirmeleri lazımdı yazık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C5CD639E

İptal haberini yeni gördüm gerçekten çok üzüldüm farklı tarzı olan bir diziydi. Netflix ne yapmaya nereye varmak istiyor? Son zamanlarda bütçeyi de kisti zaten bu kafayla devam ederse işleri zor.

En azından şu diziye final bir sezon çekip öyle bitirmeleri lazımdı yazık oldu.
    adamlar, izlenme algoritması geliştirmiş, bir dizi 2 sezondan fazla devam etti mi 2 türlü zararı var
    1- dizi tutulduğu için yapımcı daha çok para istiyor
    2- dizinin izleyici kitlesi zaten 3. sezonda da değişmeyeceği için, netflix'in karı daha fazla artmıyor

bu nedenle, dizileri genellikle 2. ya da 3. sezonda bitirme kararı verebiliyorlar. ama bazen de uygulamıyorlar bunu bknz. Orange is new black 7. sezon'da bitti.

• ilk sezondan sonra iptal edilmeliydi, ikinci sezon birinci sezona göre çok iyiydi yanlış karar
  • Normalde 5 sezon olması gerekiyormuş. 2. sezonda iptal edildi, 3 sezonluk konu kaldı. Netflix çok tepki aldı iptal edilince. Umarım başka biri satın alır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.