Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • House ile Suits'i çok severim ama bu dizi nedense bana biraz ağır geldi, belki de medya dünyasından uzak olduğumdan kaynaklı olabilir, yine de 2 bölüm izledim, HBO'dan dolayı şans vermek lazım,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bolivya -- 26 Eylül 2012; 14:25:11 >
  • dizi yi sevdim sezonu bitirdim netedeyse bende herkes gibi dialoglardan sıkayetcıyım. biraz arastırdım yapımcı nın her dizisinde uzun ve hızlı dialoglar oluyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Bölümden sonra cnbc-e'deki bölümlere yetişemedim artık ya satın alacağım ya da kaldığım yerden devam etmek için bir yerden kaynağını bulacağım. Severek izliyordum şahsen iyi de konuşma şekilleri var. Altyazısız izlerim normalde ama bu dizide olmuyor, yine de bana bir çok artısı oldu. Hele ki o petrol haberi bölümü beni benden almıştı, gerçekten kurguları çok gerçekçi yapıyorlar.
  • Abi 6. bölüme kadar geldim dizi baya sardı. Tabi bizim algımızla dizide işlenen öğeleri çok samimi bulmasakta, batılı anlayışın köşeli olmasından kaynaklı -şu aşağılama anlamında kullanılan şekliyle değil- iyi, kötü, yalan gibi şeyleri bir paket içerisinde kesin bir dille sunma huyları var. Hatta Amerikan edebiyatına göre elitist sayılan bir dil kullanımıyla diyalektik olarak bir dizi yaratıp işlemekte fena fikir değil doğrusu. Amerikan elitistleri demişken, genelde ülkenin dış siyasetinden çok ulusal çapta küçük siyasi çekişmelerin önemli ayrıntılarıyla prim yapmaları da onların için baya önemli prestij meselesi. Gerçi her algınızı nasıl kullanırsanız kullanın, ben bu davranışı hala tam kavrayabilmiş değilim ya neyse.

    Geri kalan bölümleri de bir seyredelim bakalım daha neler çıkacak.
  • İlk sezonu tamamladım. Birkaç sezon daha böyle devam ederse BSG benim gözümde en iyi dizi ünvanını kaybedecek. 2. sezon ne zaman gelecek bilen var mı?
  • Belirli bir yerden sonra rutin şeyler devam ediyor o yüzden notumu düşürüyorum.
  • Ünlü yapımcı-senarist Aaron Sorkin'in (The West Wing, Sports Night, Studio 60 on the Sunset Strip, The Social Network, Moneyball) yaratıcısı olduğu HBO dizisi The Newsroom, büyük ilgi gören ilk sezonu sonrasında ikinci sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

    İlk sezonundaki izlenme oranları başarısını sezon geneline yayan ve sezon finali bölümüyle ilk sezonunun en yüksek izleyici sayısına ulaşarak araya giren dizinin yeni sezonu için iki yeni isim oyuncu kadrosuna dahil oldu. Şimdi bu isimlerle ilgili ayrıntılara bakalım:

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre oyuncu kadrosuna dahil olan ilk isim Patton Oswalt. Yinelenen bir rolle kadroya dahil olan aktör dizide Will McAvoy'ın haber sunuculuğu yaptığı Atlantic Cable News'in yeni insan kaynakları direktörü Jonas Pfeiffer karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Dizi dünyasında özellikle CBS sitcomu The King of Queens'teki Spence Olchin ve United States of Tara'daki Neil rolleriyle tanınan, son dönemde Charlize Theron ve Patrick Wilson'ın başrollerini paylaştığı komedi filmi Young Adult'ın kadrosunda Matt Freehauf karakteriyle yer alan 43 yaşındaki komedyen-aktör Patton Oswalt, dizi kariyerinde son olarak CBS'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Two and a Half Men'in dokuzuncu sezonunda milyarder Walden Schmidt'in (Ashton Kutcher) eski iş ortağı Billy Stanhope karakteriyle iki bölüm boyunca hikayeye dahil olmuştu. Çeşitli animasyon serilerinde seslendirme de yapan Oswalt ayrıca Raising Hope (Rubin), Bored to Death (Howard Baker), Caprica (Baxter Sarno), Community (Jackie), Dollhouse (Joel Mynor) ve Reaper (Leon) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Aktörü önümüzdeki dönemde FX'in ödüllü dizisi Justified'ın dördüncü sezonunda Raylan Givens'ın liseden sınıf arkadaşı olan yerel bir polis memuru Bob Sweeney karakteriyle konuk oyuncu olarak da izleyeceğiz.

    Dizinin yeni sezon kadrosuna dahil olan diğer isim ise Rosemarie DeWitt. Yinelenen bir rolle kadroya katılan aktris dizide kanal ile ilgili haksız bir fesih davasında kanalı savunan dava avukatı Rebecca Halliday karakterini canlandıracak.


    Dizi kariyerinde son olarak 2009-2011 seneleri arasında Patton Oswalt'ın da rol aldığı United States of Tara'da (Charmaine Craine) karşımıza çıkan 38 yaşındaki aktris ayrıca Mad Men (Midge Daniels), Standoff (Emily Lehman) ve Rescue Me (Heather) gibi dizilerde de rol aldı. The Watch (2012), Nobody Walks (2012), Rachel Getting Married (2008) ve Cinderella Man (2005) ise DeWitt'in kadrosunda yer aldığı sinema filmleri arasında bulunuyor.


    Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn ve Sam Waterston gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran; kurgusal bir kablolu kanalın gece haber merkezinin set arkasında gelişen olaylarını ve perde arkasında yaşananları ekranlara yansıtan The Newsroom'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 2013 senesi içinde ekranlarda olacak yeni sezonun başlangıç tarihi henüz duyurulmuş değil.




  • 2012 yazının en beğenilen dizilerinden The Newsroom ikinci sezon onayını da hızlıca almıştı. İkinci sezon premier'ine daha çok zaman olmasına rağmen Kasım ayında çekimlere başlayan diziden gelecek sezonla ilgili ne bekleyebileceğimize bir göz atmak istedim. Takipçilerinin bildiği üzere dizi, sadece kurgusal hikayeleri değil aynı zamanda "gerçekleşmiş" hikayelerin de üzerinden ilerliyor.

    İlk sezonun açılışı petrol sızıntısına denk getirilmişti. Ve daha sonra işlenen hikayeler de gerçeğe uygun tercih edilmişti. Hatta öyle ki, bazı kurum ve kuruluşlar işlenen konular nedeniyle HBO'ya tepki göstermek ve avukatları aracılığıyla açıklama yapmak zorunda kalmıştı. İkinci sezon çekimleri de başlamış, Amerikan Başkanlık seçimleri yeni sonlanmışken sezonun hangi tarih aralığını konu alacağı merak ediliyordu.

    Aaron Sorkin dizinin gerçek olayları 9-12 ay geriden takip edeceğine dair açıklamaları mevcut. Dizinin yine Haziran'da yayına gireceği de biliniyor. Ufak bir hesapla bu sezonun konularının 2012 Ocak'ı ile Aralık'ı arasında olacağını tahmin ediyoruz.




  • Süper bir dizi. Bu tarz bir dizi Türkiye'de nasıl olurdu acaba ?
  • Türkiye'de kendi doğrularını söyleyebilen bir kanal mı var? :D
  • Yeni sezonun haziran'da gelmesi bekleniyordu. Hbo kanalı dün ikinci sezon tarihini 14 Temmuz olarak açıklamış.

    Bu erteleme işi iyi oldu. Diziyi izlemeyi düşünüyorum bakalım.
  • teşekkürler.
  • Good evening, I'm Will McAvoy.

    Yeni sezon başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 16 Temmuz 2013; 12:52:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladı bile, bu güzel oldu işte.
  • İyi oldu, güzel oldu. Fantastik dizilerden gına gelmeye başlamıştı. Ayağımız yere bassın biraz.
  • gelmiş yeni bölüm
  • Mamundada bulamadım, zorrent linki verebilir misiniz acaba?
  • İşte benim efsane dizim gelmiş geri. Animelerime ara vermişken biraz dizi izlemek çok iyi olacak. Şu anda işledikleri konular da bizi yakından ilgilendiriyor. Yeni sezonun 2 bölümünü seyrettim aynı çizgi, aynı kalite devam.
  • Beyler, Kesinlikle Tavsiye Ederim.

    Sıkmayan Yapısı Var Konuşmalar, Oyunculuklar, ve Kurgu kıvamın da. ' Dram ' olarak değerlendirmeyin. Zaman Hızlı Geçiyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.