Şimdi Ara

The Mist (2007) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben filmi çok beğendim,hatta son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden diyebilirim....
    Bana göre Stephen King romanlarından film uyarlamak ve bunu beyaz perdeye aktarmak çok zor bir iştir...
    Çünkü King romanlarında daha çok insan psikolojisi ve kendi iç korkuları üzerine oynamalar yapar..Halihazırda kendiside alkoliktir zaten.(Cinnet filminde aslında kendisini ve kendi sanrılarını anlatmıştır bana göre)
    Hal böyle olunca yönetmen koltuğundaki Frank Darabont çok iyi bir iş çıkarmış ve bana göre bir durum gerilimi yaratmış..,(ani verilen ses efektleri veya birden insanın üstüne atlayan yaratıklar gibi sıradan ve bayağı sahneler çok kullanmamış çokta iyi yapmış bence)
    İnsanların o marketteki çaresizliği,anlık verilen kararların ne kadar önemli ve ölümcül olabileceği vb.
    Sonuç olarak benden de çok yüksek bir not aldı bu film...

• güzel bi filme benziyo izlicem mutluka!!
  • ben 3 hafta önce izledim ve cok güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Zaten kıtaba bağlı kalınmış.Stephen King severlerinde bildiği gibi stephen king kendı korkularımızın üstüne gitmemizi sonunda onunla yüzleşmemizi sağlar.. Kan revandan daha çok psıkolojık korkudur..Filmde tam böyleydi..Bittiğinde yerımden kalkamadan 5 dkıka oturmak zorunda kaldım.... Daha cok dukkanda insanlar arasındaki kaos ön plandaydı.Kişilerin olayların durumundaki psıkolojıleri... Sırf sonu ıcın bıle izlenebilecek bir film..Mutlaka izlemenızı tavsıye ederım
  • Biraz önce bitti film ama bende pek beğenmedim filmi açıkcası.Güzel değil.
  • filmi bende pek beğenmedim sonu kötü bitti ama
  • Filmin sonu ile kitabin sonu uyusmuyor yaa.. film ile kitap cok farkli.. kitapta oglu yoktu diye hatirliyorum.. uzaylilar kapi olayida yoktu galiba.. kitabin sonunda ise bir motele siginiyordu ve yazanlarda ` bir motel odasinda dolabin icindeyim cok korkuyorum disaridan garip sesler geliyor bundan sonrasini okuyamazsaniz bilin ki olmusumdur` falan tarzi bir not vardi diye hatirliyorum.. en az 6-7 yil oldu gerci kitabi okuyali
  • Film bence anlatması gerekeni gayet iyi anlatıyor.Bu filmde üzerinde durulması gereken yaratıklar yada o tür sahneler degil orada kapana kısılmıs insanların davranıslarının degismesi ve piskolojilerinin belli bir yerden sonra bozulması gibi ogeler asıl bu filmde anlatılmak istenen.
  • kitabını okumuştum harikaydı!
  • Daha izlemedim ama arkadaşlar "Çok reçel" dedi bu filme..
  • alakası yok güzel film sağlam film. türünü bilmek lazım
    arkadaşlarda burda demiş bende katılıyorum başarılı bir psikolojik gerilim.
    korkmak için gidilecek film değil. korkmak için 1408 28 weeks later falan tercih etmek lazım
  • filmin sonundaki müzik için; the host of seraphim diye aratın nette karşınıza çıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Film bence anlatması gerekeni gayet iyi anlatıyor.Bu filmde üzerinde durulması gereken yaratıklar yada o tür sahneler degil orada kapana kısılmıs insanların davranıslarının degismesi ve piskolojilerinin belli bir yerden sonra bozulması gibi ogeler asıl bu filmde anlatılmak istenen.

aynen katılıyorum
  • quote:

Film bence anlatması gerekeni gayet iyi anlatıyor.Bu filmde üzerinde durulması gereken yaratıklar yada o tür sahneler degil orada kapana kısılmıs insanların davranıslarının degismesi ve piskolojilerinin belli bir yerden sonra bozulması gibi ogeler asıl bu filmde anlatılmak istenen.

+ din ögesinin insanlar üzerindeki etkiside tartışılmış kitabını okumadım ama sonu bence gayet başarılı bi son(tam beklediğim gibi) psikopatmıyım neyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdci hobi

quote:

+ din ögesinin insanlar üzerindeki etkiside tartışılmış kitabını okumadım ama sonu bence gayet başarılı bi son(tam beklediğim gibi) psikopatmıyım neyim

Özellikle ölüm aralarında sadece incecik bir cam kalınca birden hepsi Papa oldular

• filmi az önce izledim son zamanlarda izlediğim en iyi korku-gerilim filmiydi filmin sonunda çok etkilendim korku,dram,gerilim,pisikoloji hepsi bu filmde insanların hayatta kalmak için gösterdikleri gayret ve çaba çok etkileyiciydi stephen king gerçektende çok iyi bir yazar kitabını okumadım ama en kısa zamanda alacağım aynı zamanda yönetmeninde payı büyük.mutlaka izlemeniz gereken bir film diye düşünüyorum.teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdci hobi

quote:

Din ögesi biraz abes kaçmış. Önceki sayfalarda bu konuya değinmiştim (yoksa değinmedim mi? neyse, çıkar kokusu...); ''neden?'' diye soracaklar, oradan bakabilirler.

• arkadaşlar film indirebilecegim bir site ya da siteler arıyorum yardım edebilecek war mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sert-ve-mert -- 9 Mayıs 2008; 3:45:56 >
  • ben bu filmi izleyemedim bile
  • berbat bir film, hic bulasma bence.
  • peki...........
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.