Şimdi Ara

The Mist (2007) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmdeki animasyonları çok yetersiz buldum. konu olarak ta süreğen bir anlatımı yoktu. tek beğendiğim sahne bitiş anıydı. çok orjinal olmuş. stephen king eserlerinden uyarlanan filmlerden en çok yüzyılın fırtınası filmi hoşuma gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Film bence anlatması gerekeni gayet iyi anlatıyor.Bu filmde üzerinde durulması gereken yaratıklar yada o tür sahneler degil orada kapana kısılmıs insanların davranıslarının degismesi ve piskolojilerinin belli bir yerden sonra bozulması gibi ogeler asıl bu filmde anlatılmak istenen.

+1 herşeyine katılıyorum..
  • Dinin insanlar üzerindeki korkutucu etkisini başta saçma bulduları
    hatta gülüp geçtikleri şeylere nasıl kapılabileceğini...
    İnsanların hayatta kalma uğruna neler yapabileceğini
    ne kadar vahşileşebileceğini İzleyin ve korkun...
    Ben çok etkilendim çok korktum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone18 -- 11 Mayıs 2008; 22:07:44 >

• ne gereksiz bir sondu öyle o.madem kitaba baglı kaldın sonundada baglı kalsaydın ya.gerçi kitabın sonundada çok kızmıştım bu nedir diye :).film 10 üzerinden 7.son 10/4.bnce böyle ayrı ayrı degerlendirilmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Filmin imdb puanı oldukça iyi, izlemeye değer.

http://www.imdb.com/title/tt0884328/

imdb puanıyla ne ilgisi var puanı iyi diye hoşuna gidicek diye bir kural yok

• sonunda arabayla yolculuğa çıkıyorlar ya ondan sonrası romanda yok filme özel eklemişler.çok tuhaf oldum ama yani :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

ne gereksiz bir sondu öyle o.madem kitaba baglı kaldın sonundada baglı kalsaydın ya.gerçi kitabın sonundada çok kızmıştım bu nedir diye :).film 10 üzerinden 7.son 10/4.bnce böyle ayrı ayrı degerlendirilmeli

Filmin sonu çok fenaydı gerçekten ama kitabın sonunu bilmiyorum paylaşabilcek varsa merak ettim.
  • Filmini izledim ve hiç beğenmedim. Keşke kitabını okusaydım.
  • Filmin sonunda üzüldüm o adamın haline
  • sonu berbat bitiyor etkisinden 1 saat çıkamadım...
  • çoğu kişi beğenmiş sanırım bende sorun var..Bilindik bir konu ve bence tutulmasının tek sebebi stephen king olması..Ben beyazperdede bu filme 3 verim o da finaldeki adama üzüldüğüm için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

ne gereksiz bir sondu öyle o.madem kitaba baglı kaldın sonundada baglı kalsaydın ya.gerçi kitabın sonundada çok kızmıştım bu nedir diye :).film 10 üzerinden 7.son 10/4.bnce böyle ayrı ayrı degerlendirilmeli

Filmin sonu çok fenaydı gerçekten ama kitabın sonunu bilmiyorum paylaşabilcek varsa merak ettim.

Arabayla yolculuğa çıkıyorlar.Ve "Kimbilir gelecekte neler olacak umut var mı laylaylom" tadında bir iki sayfalık bir edebiyat dökülüyor.Orda bitiyor.Adam gibi sonu yok yani...Zaten kitap değil 18* sayfalık bir öykü....King son yazmayı pek beceremez ya da okuyucuya kıllık olsun diye böyle tuhaf sonlar yapar.Filmde de bir son ekleyelim demişler oha dedim böyle son mu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 30 Temmuz 2008; 20:28:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

quote:

Orjinalden alıntı: Chev

quote:

Arabayla yolculuğa çıkıyorlar.Ve "Kimbilir gelecekte neler olacak umut var mı laylaylom" tadında bir iki sayfalık bir edebiyat dökülüyor.Orda bitiyor.Adam gibi sonu yok yani...Zaten kitap değil 18* sayfalık bir öykü....King son yazmayı pek beceremez ya da okuyucuya kıllık olsun diye böyle tuhaf sonlar yapar.Filmde de bir son ekleyelim demişler oha dedim böyle son mu olur.

Hadi ya kötüymüş .. daha bomba birşey bekliyordum sağolasın

• demin izledim ve bu kdr zaman izlemedigime pisman oldum.
    konusu gerilim olabilir ama pek fazla gerilmiyorsunuz ama diger ogeler insan psikolojileri super yansitilmis.
    mutlaka izlenmesi gereken bir film 9/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Slayer

demin izledim ve bu kdr zaman izlemedigime pisman oldum.
    konusu gerilim olabilir ama pek fazla gerilmiyorsunuz ama diger ogeler insan psikolojileri super yansitilmis.
    mutlaka izlenmesi gereken bir film 9/10

Filmin izleyicilere yansıttıgı piskolojik durum gercektende etkileyiciydi özellikle sonunda insan lanet okuyor
  • arkadaşlar konu baya hortlamış olcak ama benim bu tarz filmler hoşuma gidiyor bu tarz artık psikolojik gerilim mi neyse bu tarz film önerir misiniz birde adını hatırlamadığım bir uzaylı filmi vardı tek hatırladığım uzaylıların insan kanı içtiği enerji için ve dev gibi olmaları, ahtapot gibi kolları olması ve adamın oğullarını kurtarmaya çalışması vs... bu filmin adını bilen varsa yazarsada sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDKiLLeR54

arkadaşlar konu baya hortlamış olcak ama benim bu tarz filmler hoşuma gidiyor bu tarz artık psikolojik gerilim mi neyse bu tarz film önerir misiniz birde adını hatırlamadığım bir uzaylı filmi vardı tek hatırladığım uzaylıların insan kanı içtiği enerji için ve dev gibi olmaları, ahtapot gibi kolları olması ve adamın oğullarını kurtarmaya çalışması vs... bu filmin adını bilen varsa yazarsada sevinirim

• quote:

arkadaşlar konu baya hortlamış olcak ama benim bu tarz filmler hoşuma gidiyor bu tarz artık psikolojik gerilim mi neyse bu tarz film önerir misiniz birde adını hatırlamadığım bir uzaylı filmi vardı tek hatırladığım uzaylıların insan kanı içtiği enerji için ve dev gibi olmaları, ahtapot gibi kolları olması ve adamın oğullarını kurtarmaya çalışması vs... bu filmin adını bilen varsa yazarsada sevinirim

film tavsiyeleri konusunda tavsiye isteyebilirsin yine de yazıyım
    28 days later
    28 weeks later
    In Time

bilim kurgunun olmadığı salt gerilim-psik. olarak;
    The Hidden Face
    The Others
    aklıma gelenler bunlar bahsettiğin filmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi another year -- 21 Haziran 2012; 21:05:22 >
  • quote:

Dünyalar savaşı sanırım bahsettiğin film
  • ewt o filmdi çok tşkrler diğer arkadaşada film tavsiyeleri için tşkr ederim var mı başka öldüren sis ve dünyalar savaşı gibi filmler bilen bu arada film tavsiyesi bölümüne yazıcaktım fakat bu filmi fazla kişi bilmez bilenler buraya bakar mantığıyla yazdım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.