Şimdi Ara

The Midnight Club (2022) | Netflix | Mike Flanagan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Midnight Club (2022) | Netflix | Mike Flanagan

Christopher Pike'ın aynı adlı romanından uyarlanacak diziyi Mike Flanagan ve Leah Fong yönetecek. Dizi ölümcül hastalıkları olan gençlerin olduğu bir bakımevinde korkunç hikayeler anlatmak için her gece yarısı toplanan hastaların hikayesini konu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 6 Haziran 2022; 20:29:39 >

• Rez

• Güzel olabilir.
  • takip.
  • .pikaT

• son yaptığı midnight mass çok baysa da bu yapımdan umutluyum. Diyalog üzerine kurulan dizileri çok sevsem de son projesine bi türlü ısınanamıştım. İnşallah bu güzel olur bekleyelim bakalım.
  • 7 Ekim.

Hill House harici pek beklentileri karşılayamadı Mike baba. Bakalım bu nasıl olacak.
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

gece yarısı ayinide baya iyiydi bence

fragmandan pek birşey anlamadım umarım iyi olur .

• Mike Flanagan yine güzel bir iş yapacaktır.

• Flanagan bu zamana kadar çok iyi işler yaptı. Hill House ve Midnight Mass çok sağlamdı. Bly Manor biraz dram ağırlıklı olduğu için diğerleri kadar tatmin etmedi ama kendi çapında o da başarılıydı bence. Bu dizi de beklentileri karşılayacak gibi duruyor.

• Fragman çok açmadı beni.
  • Çöp desem. Flanagan'dan umutluydum ama giderek dandikleşiyor tarzı.

• bu da ergen tayfaya ürün hazırlama furyasına uymuş. neden çığlık eklersinki ? haunting o.h. dizinde bunların hiçbiri yoktu ama kaliteliydi. Hasan Karacadağ cin filmi yapmıyorsunki ... neyse, dizi çıkınca görcez kaliteyi.
  • İlk üç dizisini ben sevdiydim ama buna biraz soğuk duruyorum. Çıkınca izleyip göreceğiz. Bundan sonra sırada The Fall of the House of Usher diye bi projesi varmış bakalım o nasıl olacak.
  • dizi netflixte yayında.
  • Şu an puanı 8,5 ama oy sayısı henüz az. İleride oturur. Başlangıç olarak iyi.

Yine de fazla beklentiye girmeden izleyeceğim. Umarım iyidir bu da.

7,5'e geriledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamaraMorgan -- 8 Ekim 2022; 12:9:25 >
  • Başladık bakalım
  • sömürelim.
  • İlk iki bölümü izledim. Gayet iyi gidiyor.
  • Çekiyorum bakalım bunu da. Flanagan Hill House ile öyle bir iş yaptı ki bir daha o düzeye çıkamayacak olması lanetini yaşıyor bence.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.