Şimdi Ara

The Marvels (2023) | Brie Larson, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Marvels (2023) | Brie Larson, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GSACS -- 13 Nisan 2023; 2:52:44 >



  • The Marvels (2023) | Brie Larson, Samuel L. Jackson, Zawe AshtonMarvel Entertainmentyoutube
    Teaming up changes e̶v̶e̶r̶y̶t̶h̶i̶n̶g̶ everyone. Captain Marvel, Ms. Marvel and Monica Rambeau return in Marvel Studios' #TheMarvels, only in theaters November 10. ► Watch Marvel on Disney+: https://bit.ly/2XyBSIW ► Subscribe to Marvel on YouTube: http://bit.ly/WeO3YJ Follow Marvel on Twitter: ‪https://twitter.com/marvel Like Marvel on Facebook: ‪https://www.facebook.com/marvel Watch Marvel on Twitch: https://www.twitch.tv/marvel Reward your Marvel fandom by joining Marvel Insider! Earn points, then redeem for awesome rewards. Terms and conditions apply. Learn more at https://www.marvel.com/insider?Osocial=YT&CID=MarvelInsider For even more news, stay tuned to: Tumblr: ‪http://marvelentertainment.tumblr.com/ Instagram: https://www.instagram.com/marvel Pinterest: ‪http://pinterest.com/marvelofficial Reddit: http://reddit.com/u/marvel-official
    https://www.youtube.com/watch?v=iuk77TjvfmE&pp=ygUUbWFydmVsIGVudGVydGFpbm1lbnQ%3D
  • İkinci fragman yayınlandı
    https://www.youtube.com/watch?v=wS_qbDztgVY&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captan Marvel'in potansiyeli çok yüksek çok güçlü bir karakter umarım harcamazlar

  • Bir iki çoluk çocuk hariç kimsenin umrunda değil

  • Marvel filmleri artik heyecan vermiyor

  • Normalde fırsat buldukça Marvel filmlerinin, dizilerinin hepsini izlerim ama şu Marvels çöplerini asla izlemeyi düşünmüyorum.

    Şu hintli kız falan dizisi vardı tam bebe işi, bu filmde o ayarda olur muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper kahraman filmleri sıktı artık. Barbie, Oppenheimer, Mission Impossible Dead Reckoning Part 1 gibi son zamanlarda çıkan orijinal yapımlar bana gerçek sinemanın ne olduğunu yeniden hatırlattı. En son ne kadar zaman önce Bullet Train'i veya John Wick'i izlerken beyaz perdeden bu kadar keyif aldım. Bu tarz film haberlerini görünce aklıma gelen ilk düşünceler ve izlenimler: Gene fabrikasyon bir ürün. Sıkıcı süper güçler. Yüzeysel karakterler. Kötü özel efektler. Genelde göstermelik ve gayri samimi bir felsefe yapma ve ahlaki mesajlar verme çabası. Bir kısım süper kahraman filmi bileğinin hakkıyla kültleşerek sinema tarihinde kendine münhasır yerini aldı. Ama genel anlamda bu filmlerin geçmiş başarılarına özenen kopyala yapıştır fabrikasyon süper kahraman filmleri piyasayı adeta istila ederek kaliteli sinema deneyimini boğdular.

  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Ya gerçekten ne zaman süper kahraman filmi görsem midem bulanıyor artık. Hani görece iyi olan, herkesin sevebileceği; Avengers Infinity War, Endgame, Dr. Strange, Tim Burton'un ve Nolan'ın Batman'leri, Aquaman, Sam Raimi'nin Spider-man'leri, Deadpool'lar hadi neyse, hadi Captain Marvel da olsun. Ama bir yerden sonra kusası geliyor insanın. 50 tane Spider-man, 50 tane Batman, 50 çeşit joker görmekten. Hemen hepsi de fabrikasyon, senaryosuz, klişe dolgulu, 3. sınıf ergen esprileri içeren, dünya yıkılırken öpüşme ve espri yapma derdinde olup ciddiyetten uzak yapımlar. Koy kostümü, (ne kostümü artık kostümler bile CGI, sahteliğiyle sırıtıyor) bas vasat görsel efekti, 1 saatte bitmesi gereken şeyi aptal ergen diyalogları ve esprileriyle çıkar 2.5 saate. İstediğin her şeyi yapabilirsin, başarabilirsin, kendine inan goygoyları... Vallah gına geldi. İzleme diyecek olan kamillere de diyeceğim şu ki sinemadaki tüm bu uğraş, bütçe, kadrolar hep çizgiroman filmlerine kaymış durumda. Bunlar yüzünden adam gibi yüksek bütçeli film göremiyoruz. Bütün uğraş, bütün çaba aynı şeyin lacivertini tekrar tekrar tekrar tekrar ve tekrar görmek için. Siz cidden sıkılmadınız. 50 tane Batman ve farklı evren görmekten, zibilyon tane Spider-man görmekten? Sahi Tom Holland'lı Spider-man'leri seven var mı cidden? Bir de bir film yapıyorlar. Aaa bu olmadı deyip aynı oyuncularla bir daha çekiyor ya da Director's Cut'ını yapıyorlar. Şaka gibi. Yazık la onlara ayrılan bütçeye, emeğe, zamana. Daha yazılacak çok ofsayt var bu çizgiroman filmleri hakkında da burada kesmekte fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Temmuz 2023; 12:19:42 >




  • Gişede patlayacak filmdir. Ama tabi bize "çok başarılı oldu" masalı anlatacaklar.


    Marvel baydı. Süper kahramanlar baydı. Yeter artık. Şunlara para harcamayı bırakıp adam gibi insan hikayelerine para harcayın. Bi 20 sene ara verin. Sonra yine çekersiniz. Sonuçta kaynağı sizde bi yere gitmiyor.

  • Çok kozmik konulara girildi multiverse diziler falanda derken iş sinemadan tamamen çizgi romana döndü

    Film sayısı azaltılmalı dizide sadece bir iki ana karektere çekilmeli

    Aşırı cgi kullanımıda bir an önce bitmeli 2000 lerdeki Spider Man lere bakın hepsi daha gerçekci ve daha çok emek harcanmış yapımlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 2 Ağustos 2023; 5:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film 107 dk olacakmis.


    acik ara ne kotu MArvel filmi geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Eylül 2023; 9:51:13 >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Süresi kısa olması filmi kötü yapmaz ki, Deadpool da kısaydı.

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Dizilerin çokluğu işi bozdu bence. Diğer yandan 2000'deki cgi zamanına göre iyi ama günümüze kıyasla kötü hocam, tekrar bir göz atın bence. Mesela Peter binalardan zıplarken oyunlardan daha kötü bir animasyonla zıplıyor ama sahne hızlı olduğu için pek farkedilmiyor. Yine de eski cgi'ların daha iyi olduğuna katılıyorum, Transformers, Avatar falan neydi öyle.

  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Ben cgi iyi demedim az dedim, adam bir duvara çarpıcak mesela o duvarda yıkılacak bunu gerçekten çekiyolardı, dr. Octopus un kolları mekanik maketti mesela, şimdi hepsi yeşil perde önünde cgi dan kurtulamıyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    O şekilde evet eskiye göre daha az emek veriliyor. İlk iron man filmindeki kostüm çok daha gerçekçi gözüküyordu mesela, şimdi cgi olduğu çok belli oluyor.

  • Izle geç olmuş imdb 6.3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum . Marvel DC ye göre neden daha çok sevilmişti çünkü daha insancıl kahramanlara sahip gerçekçi konular işleniyordu . Gerçekçi fiziksel dövüşler olup iyi görsel efektlere sahipti ve ayrıca şuan ki Marvel filmleri gibi bir film tamamen yeşil perde önünde çekilmiyordu . Yani aslında daha söylenecek çok şey var ama şu bir gerçek ki bir çizgi romanı tamamen aynı şekilde sinemaya uyarlayamazsın . Rick and morty bölümü çekmiyorsun sonuçta .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Cuma vizyonda. Cuma günü izlemekle daha sonra izlemek arasında kararsızım açıkçası.

  • Marvel'ın bu filmi çektiğine pişman olduğuna o kadar eminim ki ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.